- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
- #3.281
Çok şükür Allah’ıma iyiyiz,kendi başlarına nefes alıyorlar,beslenme ve kilo problemimiz dışında bir sıkıntımız kalmadı,2kiloyu geçip de emzirebildiğim gün taburcuyuz inşallah
darısı basıma ınsallah artık cok zorlanıyorum Hayırlısıyla kucagımıza alalım
Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede artık bende yatarak beklicem kizlarimi doktor mecbur olmadıkça kalkma dedi
ya bende delı dana gbı ordan oraya gezıyorum bu kasılmalar bendede oluyor karnım top gıbı oluyor ama sancım agrım vs olmuyor arada boyle regl sancısı oluyor hafıfce okadar. umarım saglıkla kıcagına alırsın ben suan tasıyamıyorum bızımde ılk hedef 34. ıkıncı hedef 37. rabbım yardımcımız olsun canım
Kızlar islak mendil yerine büyük boy pamuk tavsiye ederim hem sağlıklı hem islak mendile göre vok cok ucyz ben pamuk kullanıyorum
kesınlıkle katılıyorum ben ıslak mendılde aldım ama baby me den 6lı toplu paket pamuk aldım. harıka emınımkı kullanıncada memnun kalıcam. ozellıkle ılk zamanlar bu pamukları kullanmak cok saglıklıymıs.
Merhaba herkese, ben de inşallah 2018 ikiz annesi adayıyım. Buradaki arkadaşlar okuduğum kadarıyla birbirinin halinden anlıyorlar, ikiz gebelik zor bir süreç zannederim, o yüzden hepimize (hele hele bebeklerine kavuşmalarına az kalan anne adaylarına) Allah yardım etsin... Ben de bu sürecimde aranıza katılmak istedim.
Siz bebekleriniz için alışveriş sürecine ne zaman başladınız ? Ben 11+5 haftalığım henüz erken sanırım değil mi?
hosgeldın umarım senınde gunlerın hızlı ve saglıkla ılerler... ben 27.28 haftamda bıtırdım butun alısverıs listesını. bır ay ıcınde aldım zaten ne aldıysam. cunku erken dogum rıskı ıcındeyız ıkızler nezaman gelır bellı olmaz dıyerekten hazır ettık. 30. haftamda da hastane cantalarımı hazırladım.bıtek yedek nevresım takımı dıktırecegım oda keyfı :) fazldan olsun die.