• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar hayırlı sağlıklı bereketli cumalar ben de sizleri takipteydim artık yazayim kaynasalim istedim 11 yıl ve 4.denemede çok şükür Rabbime 21 haftalik ikiz lere hamileyim bunu yazarken bile içim kıpır kıpır röntgen teknisyeniyim ma gebelik başından beri izin ve rapor olarak devam ediyorum is yerim eve 60 km felan olduğu için Dr izin vermiyor zaten hamileyken röntgen de görev yapamadigindan dolayi başka birime veriyorlar ve hastane de çalışınca sürekli ayakta olacağım için izin rapor olarak devam etmem sanırım evde.cinsiyetlerimiz bir kız bir erkek Allahım 11 yıl sonra ikisinide kucağıma almayi nasip eder inşallah ben özel hastanede devam ediyorum muayene më şimdilik iyi diyor Dr regenis max kullanıyorum başkada ilaç kullanmıyorum bi ara bacak ağrım oldu magnezyum sordum süt yoğurt peynir tüketimi Artir dedi ekstra vermedi aldigim vitaminin içinde var ama yeterli duzeydemi bilemedim Allahım inşallah bana ve siz arkadaşlarıma vakti saati dolduğunda evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin .zor bi süreç ikiz annesi olmak çok güzel bir o kadar meşakat li ama veren Rabbime sonsuz şükürler olsun hayırlı gunlr

Merhaba arkadaşlar hayırlı sağlıklı bereketli cumalar ben de sizleri takipteydim artık yazayim kaynasalim istedim 11 yıl ve 4.denemede çok şükür Rabbime 21 haftalik ikiz lere hamileyim bunu yazarken bile içim kıpır kıpır röntgen teknisyeniyim ma gebelik başından beri izin ve rapor olarak devam ediyorum is yerim eve 60 km felan olduğu için Dr izin vermiyor zaten hamileyken röntgen de görev yapamadigindan dolayi başka birime veriyorlar ve hastane de çalışınca sürekli ayakta olacağım için izin rapor olarak devam etmem sanırım evde.cinsiyetlerimiz bir kız bir erkek Allahım 11 yıl sonra ikisinide kucağıma almayi nasip eder inşallah ben özel hastanede devam ediyorum muayene më şimdilik iyi diyor Dr regenis max kullanıyorum başkada ilaç kullanmıyorum bi ara bacak ağrım oldu magnezyum sordum süt yoğurt peynir tüketimi Artir dedi ekstra vermedi aldigim vitaminin içinde var ama yeterli duzeydemi bilemedim Allahım inşallah bana ve siz arkadaşlarıma vakti saati dolduğunda evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin .zor bi süreç ikiz annesi olmak çok güzel bir o kadar meşakat li ama veren Rabbime sonsuz şükürler olsun hayırlı gunlr
Hayırlı olsun canım. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz kıymetli bebeklerimize. Ne mutlu bize böle güzel böle büyük bir ödülü layık görmüş Allah.gerçekten her anı ayrı güzel ama bi yandanda endişeli geçiyor .hem hamileliğin keyfini sürmek istiyorum hemde biran evvel sağ salim onlara kavuşmak

Ya peki nerden aldınız diye sorsam internetten yafa mağaza adı versen olurmu.internette o şekilde set halinde göstermiyo sadece pusetleri var takılı ana kucakları ayrı alınıyo gibi çıkıyo ondan sordum
Ankara’ Babymall’den aldım, genelde o fiyatlar o mağazada çok yükselmedi.. Ben alalı 3 ay olmuştur

Kizlar hepinize hayirli cumalar diliyorum öncelikle.. Rabbim böylesine güzel bir günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul buyursun.. yavrularimiza vakitlice sag salim kavusalim..amin..

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize ayri tesekkür ediyorum.. dualarinizi bekliyorum..

burda zor sürec geciren arkadaslarimiz oldu oluyorda.. bunu sizin gözünüzü korkutmak icin yazmiyoruz.. daha cok tecrübelerimizden faydalanmanizi istiyoruz.. mesela kasilmalari ciddiye almaniz.. tedirgin oldugunuz agrilarinizda doktorunuza basvrmaniz gibi.. benden veya baskasinda olan sizdede olucak anlamina gelmez.. bu yönden icinizi ferah tutun.. cünkü her kadinin bünyesi hamileligi farkli sekilde kaldirir.. ve herkesin illaki bi gecmisi var.. o gecmisten ibarette biseyler olabiliyo.. yani tibben bende olmus olanlar sizde yok.. ayni sekilde sizde olan bende olmadi.. degerlendirmeyi lütfen negatif anlamda yapmayin.. burda tamamen tecrübeler yaziyo.. inanin bana doktorun bile yasamadigi tecrübeleri bazen aktariyoruz birbirimize..
demem o ki.. insanin kaderinde ne yazilmissa onu yasar.. biz tedbirimizi tecrübelere dayanaraktan aliyoruz.. takdir her zaman oldugu ve olacagi gibi Allahin.. önüne gecebilirmiyiz? Hayir.. bu yüzden her daim sagliklisi ve hayirlisi icin dua edicez.. gönlünüzü ferah tutun... amudada yürüseniz.. Allah isterse o bebekler yine gelir dünyaya...

Hayırlı olsun canım. Bende meşakatli bir süreçten sonra ikiz ve biri kız biri erkek çift yumurta ikizlerine hamileyim çok şükür.Allah sabredenlerle beraberdir inşallah kucağımıza almayı nasip eder inşallah cümlemize sağlıcakla

Hayırlı olsun canım. Bende meşakatli bir süreçten sonra ikiz ve biri kız biri erkek çift yumurta ikizlerine hamileyim çok şükür.Allah sabredenlerle beraberdir inşallah kucağımıza almayı nasip eder inşallah cümlemize sağlıcakla
Merhaba sizde ilk kesleri gordugunuzde ayni boyuttamiydi benimki biri 9mm biri 4 mm digeri kaybolabilir dedi dr :(

Merhaba arkadaşlar bende 6 buçuk haftalik ikiz annesi adayıyim.
İstanbulda olan arkadaşlar varmı varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz normal kadın doğum doktoru mu yapıyor takibi yoksa perinayoloji mi. Ben henüz doktor bulamadım kendime acaba özele gidip bi ayağımiz devlette mi olmalı sizce ilerleyen haftalarda bi sorun olursa devlet sahip çıkar mı ki

Merhaba arkadaşlar bende 6 buçuk haftalik ikiz annesi adayıyim.
İstanbulda olan arkadaşlar varmı varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz normal kadın doğum doktoru mu yapıyor takibi yoksa perinayoloji mi. Ben henüz doktor bulamadım kendime acaba özele gidip bi ayağımiz devlette mi olmalı sizce ilerleyen haftalarda bi sorun olursa devlet sahip çıkar mı ki
Ben istanbul anadolu yakasındayım, benim doktorum tüp bebek doktorum ve aynı zamanda perinatolog onun kliniğine gidiyorum ama devlete gitmeyi düşünmedim hiç. Herşeyimle o ilgilendi ve doğumuda Allahın izniyle ona yaptıracağım.

6DC3CC01-2C83-4B90-B19E-9D92C690C477.png E4843B4C-9AE1-44BD-B933-A5327FD016E1.png 028EEEBC-A888-40B6-94E2-6A30C6B66043.png Her şeyi aldım sanki tokalar eksik kalmıştı :dondurma:
Kuzulara bunlardan sipariş verdim AliExpress ten:21:

Kızlar aranızda nst ye bağlanan var mı? Varsa değerleriniz kaç çıkmıştı. Ben bugün bağlandım değerlerim genelde 20 de ama arada bir 30 a yükseliyor. Bir kerede 40 oldu. Doktor aladat crono yazdı bu durum için. İnşallah bi 4 5 hafta daha dayanabilirim.

Kızlar aranızda nst ye bağlanan var mı? Varsa değerleriniz kaç çıkmıştı. Ben bugün bağlandım değerlerim genelde 20 de ama arada bir 30 a yükseliyor. Bir kerede 40 oldu. Doktor aladat crono yazdı bu durum için. İnşallah bi 4 5 hafta daha dayanabilirim.
canım benim sancılar kaç bilmiyorum kasılma çok oluyordu ve bebeklerden biri doğum kanalına girdi diye bende başladım adalata inşallah ise yarar bide ciğer geliştirici iğne yapıldı dün ve bugün toplam 4 doz inşallah dayanicak bebeklerimiz dikkat et kendine

canım benim sancılar kaç bilmiyorum kasılma çok oluyordu ve bebeklerden biri doğum kanalına girdi diye bende başladım adalata inşallah ise yarar bide ciğer geliştirici iğne yapıldı dün ve bugün toplam 4 doz inşallah dayanicak bebeklerimiz dikkat et kendine
aynen benimde ciğer geliştirici iğnem 2 hafta önce yapılmıştı. İnşallah yarar işe kullanan herkeste.
Sen de dikkat et kendine ve bebislere. Teşekkür ederim cevabın için :emir_bebek:

Merhaba herkese, ben de inşallah 2018 ikiz annesi adayıyım. Buradaki arkadaşlar okuduğum kadarıyla birbirinin halinden anlıyorlar, ikiz gebelik zor bir süreç zannederim, o yüzden hepimize (hele hele bebeklerine kavuşmalarına az kalan anne adaylarına) Allah yardım etsin... Ben de bu sürecimde aranıza katılmak istedim.

Siz bebekleriniz için alışveriş sürecine ne zaman başladınız ? Ben 11+5 haftalığım henüz erken sanırım değil mi?

Merhaba herkese, ben de inşallah 2018 ikiz annesi adayıyım. Buradaki arkadaşlar okuduğum kadarıyla birbirinin halinden anlıyorlar, ikiz gebelik zor bir süreç zannederim, o yüzden hepimize (hele hele bebeklerine kavuşmalarına az kalan anne adaylarına) Allah yardım etsin... Ben de bu sürecimde aranıza katılmak istedim.

Siz bebekleriniz için alışveriş sürecine ne zaman başladınız ? Ben 11+5 haftalığım henüz erken sanırım değil mi?

Içinden nasil geliyorsa oyle yap tabiki. Biraz erken olsada illa alinmaz diye birseu yok. Ben kizimda erkenden baslamistim. Ikizlerde 20. Haftayı filan buldu. Bircok esyamiz vardi zaten.

Canım aramıza hoşgeldin inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ben 20.haftadan sonra almaya başladım bebeklerime

Back