• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Inşallah canım 2 haftayı atlatsam bişey istemiyorum başka.Benim 30 haftadan beri karnım çok sertlesiyordu bide sağ gogus altında ağrı oluyordu dün akşam kasık ve belime ağrı girdi birde bebeklerin başı hep asagidaydi ama son günlerde çok baskı ve ağrı oldu aşağı tarafta sadece magnezyum kullanıyordum yetmiyo kasılma gecmiyo diye adalat başladım bugün inşallah işe yarar kuzularimin kilosu az daha biri 1800 biri de 1690 gr olmus
Ayy canım sanki beni anlatmışsın

Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede artık bende yatarak beklicem kizlarimi doktor mecbur olmadıkça kalkma dedi
Cankm inşallah zManında yaparsın doğumunu biraz daha beklerler benimde iice gözüm korkmaya başladı geupta hedef 37 inşallah hepimiz görebiliriz bebeklerimize de sağlıcakla kavuşuruz

Benim şimdiden çok ağrılarım oluyor ya magnezyumu 2 ye çıkarabilirmiyim dedim dr evet dedi bakalım 2 içeyim
Ben magnezyum diasporal kullanıyorum sen ne kullanıyosun benimde akşamları karnım çok sertleşiyo. Ama ben çok kilo aldım ayakta fazla duramıyorum buda ayrı bi dezavantaj. Diyetisyene gidicem haftaya dr sevketti. Vitamini kesti balık hapıda kullanma dedi bilemiyorum nolacak böle inşallah bebeklerde sıkıntı olmaz. Şeker testinden korkuyorum hızlı kilo aldığım için

Cankm inşallah zManında yaparsın doğumunu biraz daha beklerler benimde iice gözüm korkmaya başladı geupta hedef 37 inşallah hepimiz görebiliriz bebeklerimize de sağlıcakla kavuşuruz
inşallah canım hepsi zamanlı gelsin zaten doktor tek yumurta ikizi olduğu için 36 haftada alırız diyordu bizim kızlar aceleci çıktı :)

Bende bugün sağ tarafımda ağrıyla uyandım hiç yormadığım halde kendimi bu saat oldu ağrım var.sağda kistim var o mu ağrı yapıyor acaba
Kist de ağrı yapar tabi ama büyüyoruz büyüdükçe dertler artacak sanki:(
Ben magnezyum diasporal kullanıyorum sen ne kullanıyosun benimde akşamları karnım çok sertleşiyo. Ama ben çok kilo aldım ayakta fazla duramıyorum buda ayrı bi dezavantaj. Diyetisyene gidicem haftaya dr sevketti. Vitamini kesti balık hapıda kullanma dedi bilemiyorum nolacak böle inşallah bebeklerde sıkıntı olmaz. Şeker testinden korkuyorum hızlı kilo aldığım için
ben suda eriyen şeyleri içemediğim için magosit tablet kullanıyorum. Bugün adım attıkca ağrı girdi sağ bacağıma. Ben çok kilo almadım daha ama ağrılarım sıkıntılarım çok oluyor kendimi aciz hissediyorum. Gaz sancılarımda oluyor oda çok rahatsız ediyor. Sen kaç kilo aldın diyetisyene yönlendirecek kadar? Tek gebeliği olup 10 kilo alanlar var bu haftada

Kist de ağrı yapar tabi ama büyüyoruz büyüdükçe dertler artacak sanki:KK43:
ben suda eriyen şeyleri içemediğim için magosit tablet kullanıyorum. Bugün adım attıkca ağrı girdi sağ bacağıma. Ben çok kilo almadım daha ama ağrılarım sıkıntılarım çok oluyor kendimi aciz hissediyorum. Gaz sancılarımda oluyor oda çok rahatsız ediyor. Sen kaç kilo aldın diyetisyene yönlendirecek kadar? Tek gebeliği olup 10 kilo alanlar var bu haftada
Ben 13-14 kilo aldım maalesef. Kendim için diil bebeklere zararı olır diye tek çekincem.64 tüm transfer zamanı aslında çok aman aman da yemedim metabozlizmam aşırı yavaşladı galiba onun etkisi

Kızlar peg perrgo ibiza araba alan varmı varsa eğer ekstra ana kucağına gerek var mı..yoksa o ayrılan bölümler hastane çıkışında taşırken kullanılabiliyormu

inşallah canım hepsi zamanlı gelsin zaten doktor tek yumurta ikizi olduğu için 36 haftada alırız diyordu bizim kızlar aceleci çıktı :)
Canım çok geçmiş olsun, bebişler azıcık daha dayansınlar bak bugünlere kadar geldiniz:) inşallah sağsalim herşeyleri tamamlanmış şekilde doğarlar canım sen gönlünü ferah tut:)

Kızlar peg perrgo ibiza araba alan varmı varsa eğer ekstra ana kucağına gerek var mı..yoksa o ayrılan bölümler hastane çıkışında taşırken kullanılabiliyormu
Ben aldım o arabadan, anakucakları ilk 10 ay kullanmak için zaten diğer pusetleri başlangıçta kullanamıyorsunuz. Anakucağı şart yani. Ki zaten arabada otokoltuğu olarak da ilk 10 ay o anakucaklarını kullancaksınız, puset kısımları öyle elde taşımalık pusetler değil. Hastane çıkışında anakucağına koyarak taburcu ediyorlar

Canım çok geçmiş olsun, bebişler azıcık daha dayansınlar bak bugünlere kadar geldiniz:) inşallah sağsalim herşeyleri tamamlanmış şekilde doğarlar canım sen gönlünü ferah tut:)

Ben aldım o arabadan, anakucakları ilk 10 ay kullanmak için zaten diğer pusetleri başlangıçta kullanamıyorsunuz. Anakucağı şart yani. Ki zaten arabada otokoltuğu olarak da ilk 10 ay o anakucaklarını kullancaksınız, puset kısımları öyle elde taşımalık pusetler değil. Hastane çıkışında anakucağına koyarak taburcu ediyorlar
Canım peki set olarakmı aldın ne kadara aldın.gördüğüm kadarıyla ana kucakları 380 lira tanesi onlarda bebek arabasına geçiyo galiba dimi

Bu arada kızlar rezene çayı içiyomusunz ben araa bi kupa bardağı içiyorum çok rahatlatıyo beni.hamilelikte zararlı değilmiş galiba internette pek çok yerde yazıyo içen bi arkadaşım tavsiye etti ona dru tavsiye etmiş. Bende kendi druma gidince sorucam yinede

Canım peki set olarakmı aldın ne kadara aldın.gördüğüm kadarıyla ana kucakları 380 lira tanesi onlarda bebek arabasına geçiyo galiba dimi
EVEt set olarak aldım, toplam 2300 tl’ye aldık hepsini. İlk 10 ay bebekleri anakucağına koyuyorsun bebek arabasında, sonra bebekler büyüdükçe anakucaklarını çıkarıp büyük pusetleri takıyorsun arabaya..

EVEt set olarak aldım, toplam 2300 tl’ye aldık hepsini. İlk 10 ay bebekleri anakucağına koyuyorsun bebek arabasında, sonra bebekler büyüdükçe anakucaklarını çıkarıp büyük pusetleri takıyorsun arabaya..
Ya peki nerden aldınız diye sorsam internetten yafa mağaza adı versen olurmu.internette o şekilde set halinde göstermiyo sadece pusetleri var takılı ana kucakları ayrı alınıyo gibi çıkıyo ondan sordum

Back