• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

PembeHelvam PembeHelvam cok gecmis olsun. Insallah saglicakla bebeklerini kucagina alirsin canim benim. Gectigimiz salı istanbul capa da baska bir perinatologa gittim. Hersey ayni. Bebeklerimden biri normal giderken digeri hic kilo almiyor .plesantasi kalin ve kanamali. Yapacak birsey yok. Ne ilac ne yatis ne yemek. Ömrü az. Tek bebekle yola devam edebilirim. O bile riskli. Diger bebegimi erken dönemde kaybedersem ve arkasindan tansiyon gelisip beni preeklemsiye sokabilirmis ve diger bebegimi de riske sokabilir. Bende ki durumlar pek icaci degil.neden yok. Artik aglamiyorum. Allahin bir bildigi vardir diyorum.

Kizlar hepinize hayirli pazarlar diliyorum..

cennet35 cennet35 bizim kizlar cok aceleci ciktilar :-) diyorum kiziskolarim daha vakti gelmedi ne bu acele hemen bas asiga dönmeler tripler felan :-) ama yeni nesil daha karninda kendini gösteriyo :KK70:umarim halilarimizi perdelerimizi temizligimizi yaparkende böyle hizli hizli tez canli bi sekilde olurlar :KK70: vakitlice insaAllah saglikla alalim kucagimiza... tüm
Hazirliklarin bittimi Derin ve Selin hanimin?

M Mavibekliyorum canim benim sanada yazamadim hic.. dilerim ki Rabbim sana büyük bi mucize göstersin.. sonsuz merhamet sahibi Allah seni merhametinle sereflendirsin... doktorun nasil bi yol gözlemliyor suanda...

C Camgulu canim arkadasim sen nasilsin? Agrilarin ne durumda...

ukyo ukyo aramiza hosgeldin canim.. ne mutlu sanaki rabbim onca yilin sabrina karsilik bu kadar güzel ödüllendirmis seni.. sag salim kucagina al insaAllah.. isim düsündünüz mü?

Avrenim Avrenim canim sen ve pasalarin nasilsiniz? Son durumlar nasil... bol sabir ve saglik diliyorum..

@basbelasiyim canim benim 12. haftaya kadar lekelenme hatta kanamalarim
Bile oldu.. ikiz gebeliklerde maalesef cok sIk olan bi durum.. suanda iki kesen var digeri kücük olabilir ama icindeki embrionu. Nasibi varsa o yetisir büyügüne sollar bile... hakkinda hayirlisi olsun öncelikle.. insaAllah ama sanada nasip olur ikiz annesi olmak... kalp atislari icin ne zaman gidiceksin? O zaman tam net belli olur...

Diger arkadaslarim sizler nasilsiniz?
@fadiming @followingsf @nymph26 @tombuldut Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum @mrckrc @kardelen384 ve etiketleyemedigim diger güzel ikiz anneleri...

VE YENI GELEN ARKADASLARIMIZ.. hepiniz hosgeldiniz... :KK68:
Pembiş çok sağol canım,sağlık sorunumuz kalmadı Allah’a şükür,emmeyi öğrenmeye çalışıyoruz

PembeHelvam PembeHelvam cok gecmis olsun. Insallah saglicakla bebeklerini kucagina alirsin canim benim. Gectigimiz salı istanbul capa da baska bir perinatologa gittim. Hersey ayni. Bebeklerimden biri normal giderken digeri hic kilo almiyor .plesantasi kalin ve kanamali. Yapacak birsey yok. Ne ilac ne yatis ne yemek. Ömrü az. Tek bebekle yola devam edebilirim. O bile riskli. Diger bebegimi erken dönemde kaybedersem ve arkasindan tansiyon gelisip beni preeklemsiye sokabilirmis ve diger bebegimi de riske sokabilir. Bende ki durumlar pek icaci degil.neden yok. Artik aglamiyorum. Allahin bir bildigi vardir diyorum.
Allah sana sabır kuvvet versin Emin’im Allah’ın izniyle atlatırsın çok yakın arkadaşımın durumu aynı senin gibiydi tek plesantaydı kilo almayan bebeği değil diğer bebeğin gelişimine son verildi ancak 24. Haftaya gelebilirsin denmişti.şimdi Harika sağlıklı bi oğlu var.

Amin canim..
durumuna ne desem bilemedim inan bogazima biseyler dügümlendi.. tesellisi yok biliyorum :( sana cok dua ediyorum... Rabbim hayirli saglikli kapilar acsin... ne yapilir bu durumda onuda bilmiyorum ama cok cok iyi bir uzman doktorun gözetim altinda olmalisin bu kesin... insaAllah doktorun saglikli karar verir hakkinizda bu sürecte cok moral lazim sana... Allah yar ve yardimcin olsun.. senin ve bebeklerin icin 1 yasin okuyacagim simdi..

Pembiş çok sağol canım,sağlık sorunumuz kalmadı Allah’a şükür,emmeyi öğrenmeye çalışıyoruz

MasaAllah canim harika toparladiniz.. bu haftalarda böylesini inan pek nadir duydum cokca masaAllah.. cok cok daha ii olun insaAllah.. böyle devam ederse 1-2 haftaya kadar eve cikarsiniz herhalde dimi?

Biz 30 haftalik olduk cok sükür canim ama önümde riskli bi zaman var.. insaAllah 36+ lari görürüm.. suan hala hastanedeyim..

Bugünümüzede sükür canim.. hastanedeyim daha.. inan artik su felsefeyi güdüyorum: „gelsinler vakitlice sagliklica hepsini alirim insaAllah.. „
Suanda yatisda oldugumdan dolayi pek bisey bakamiyorum.. internetten bakiordum kafamda olanlar var.. zaten kizimdan bi cok sey var oldugu icin bi bebek arabasi, puset, anne kucagi gibigereceler kaldi alincak... onlarda belli bi gidip alinmasi lazim o kolay is...
sen naptin? Isim belli oldumu? Alisverise basladin mi..

Evet canim.. gayet normal... suanda düsünsene bizler tek gebeligin 38. haftalarindaki durumundayiz.. dönmek ölüm.. kalkmak desteksiz asla mümkün degil.. yemekten sonra nefes almasi cok güc...

suan hastanede yatiyorum.. sali insaAllah kontrolüm var doktorum bakicek servikse ona göre yol gözlemlicek ... bakalim hakkimizda hayirlisi olsun..

Bi yardimci ayarlasan kendine canim? Insan kendi yapamayinca o kadar zor ki.. gözede batiyo her ne kadarda „aman bosver saglik olsun“ desende icin rahat degil.. anliyorum
Seni cok... bende ayni durumdaydim.. bide evde cocuk olunca insanin isi aslinda 2 ye katlaniyo ve hep ortalik düzenlilik istiyo... temiz olsun istiyorsun cocukta var diye.. insaAllah hayirlisiyla saglikla atlatiriz... Allah kimseye muhtac etmesin bunu cok iyi anladim bu sürecte...

bidaha ne zaman kontrolün? Günde kac adalat hapi iciyorsun?
öyle canım çocuk olunca illa toplamak temiz tutmak gerekiyo allah kimseye muhtaç etmesin diye çok dua ettim bu haftaya kadar çok şükür iyiydi ama Karnım iyice aşağı indi bebekler çok durmayacak belli yani ondan bi yemek yapıyorum hemen uzanıyorum kontrolüm yılbaşından önce gel dedi hafta ici gitcem adalat 2 tane içiyorum magnezyumda iki dedi ama midem kaldırmıyo onu 1 içiyorum bakalım etkisi oluyodur inşallah

öyle canım çocuk olunca illa toplamak temiz tutmak gerekiyo allah kimseye muhtaç etmesin diye çok dua ettim bu haftaya kadar çok şükür iyiydi ama Karnım iyice aşağı indi bebekler çok durmayacak belli yani ondan bi yemek yapıyorum hemen uzanıyorum kontrolüm yılbaşından önce gel dedi hafta ici gitcem adalat 2 tane içiyorum magnezyumda iki dedi ama midem kaldırmıyo onu 1 içiyorum bakalım etkisi oluyodur inşallah

Canim magnezyum hangisini kullanıyorsun. Belki değiştirirsen.daha rahat icersin

Kizlar hepinize hayirli pazarlar diliyorum..

cennet35 cennet35 bizim kizlar cok aceleci ciktilar :-) diyorum kiziskolarim daha vakti gelmedi ne bu acele hemen bas asiga dönmeler tripler felan :-) ama yeni nesil daha karninda kendini gösteriyo :KK70:umarim halilarimizi perdelerimizi temizligimizi yaparkende böyle hizli hizli tez canli bi sekilde olurlar :KK70: vakitlice insaAllah saglikla alalim kucagimiza... tüm
Hazirliklarin bittimi Derin ve Selin hanimin?

M Mavibekliyorum canim benim sanada yazamadim hic.. dilerim ki Rabbim sana büyük bi mucize göstersin.. sonsuz merhamet sahibi Allah seni merhametinle sereflendirsin... doktorun nasil bi yol gözlemliyor suanda...

C Camgulu canim arkadasim sen nasilsin? Agrilarin ne durumda...

ukyo ukyo aramiza hosgeldin canim.. ne mutlu sanaki rabbim onca yilin sabrina karsilik bu kadar güzel ödüllendirmis seni.. sag salim kucagina al insaAllah.. isim düsündünüz mü?

Avrenim Avrenim canim sen ve pasalarin nasilsiniz? Son durumlar nasil... bol sabir ve saglik diliyorum..

@basbelasiyim canim benim 12. haftaya kadar lekelenme hatta kanamalarim
Bile oldu.. ikiz gebeliklerde maalesef cok sIk olan bi durum.. suanda iki kesen var digeri kücük olabilir ama icindeki embrionu. Nasibi varsa o yetisir büyügüne sollar bile... hakkinda hayirlisi olsun öncelikle.. insaAllah ama sanada nasip olur ikiz annesi olmak... kalp atislari icin ne zaman gidiceksin? O zaman tam net belli olur...

Diger arkadaslarim sizler nasilsiniz?
@fadiming @followingsf @nymph26 @tombuldut Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum @mrckrc @kardelen384 ve etiketleyemedigim diger güzel ikiz anneleri...

VE YENI GELEN ARKADASLARIMIZ.. hepiniz hosgeldiniz... :KK68:
Hoşbuldum teşekür ederim güzel dileklerin için evet inşallah sağlıkla kavuşuruz tüm hamile arkadaşlarım ve ben.isim olarak tam belli olmamakla birlikte kızıMa ELİF ASYA oğluma ÖMER ALI yada ÖMER ASAF diye düşünüyoruz şimdilik bakalım hayırlı sağlıklı gunller

Canim magnezyum hangisini kullanıyorsun. Belki değiştirirsen.daha rahat icersin
Ben 22 hafta oldum ama daha magnezyum vermedi sadece regenis diye bi vitamin kullanıyorum onun içinde var Dr sordum peynir süt yoğurt yemem yeterli diyo sizlerde Dene zaman başladı acaba teşekkürederim

Canım içini ferah tut nasibi varsa yaşar.egerki buna birşey olsa bile diğerine genelde birşey olmuyor. Arkadaşım birini kaybetti ama diğeri çok sağlıklı 37. Hafta doğum yaptı. Inşallah senin diğer bebegin bi atak gösterir bir anda hiç o acıyı yaşatmasın kimseye

Allah sana sabır kuvvet versin Emin’im Allah’ın izniyle atlatırsın çok yakın arkadaşımın durumu aynı senin gibiydi tek plesantaydı kilo almayan bebeği değil diğer bebeğin gelişimine son verildi ancak 24. Haftaya gelebilirsin denmişti.şimdi Harika sağlıklı bi oğlu var.
Canim benim 2 plesanta. Bebek ölse dahi mudahale edilmeyecek.

Amin canim..
durumuna ne desem bilemedim inan bogazima biseyler dügümlendi.. tesellisi yok biliyorum :KK43: sana cok dua ediyorum... Rabbim hayirli saglikli kapilar acsin... ne yapilir bu durumda onuda bilmiyorum ama cok cok iyi bir uzman doktorun gözetim altinda olmalisin bu kesin... insaAllah doktorun saglikli karar verir hakkinizda bu sürecte cok moral lazim sana... Allah yar ve yardimcin olsun.. senin ve bebeklerin icin 1 yasin okuyacagim simdi..
PembeHelvam PembeHelvam sagol duan icin canim. Ben üzülün diye yazmadim . Rahat olun. Benimde bogazim dügumleniyor yapacak birseyim yok. 5 yasinda bir oglum var cok şükür diyorum. Isyan etmiyorum. Allahin dedigi olur.

Canım içini ferah tut nasibi varsa yaşar.egerki buna birşey olsa bile diğerine genelde birşey olmuyor. Arkadaşım birini kaybetti ama diğeri çok sağlıklı 37. Hafta doğum yaptı. Inşallah senin diğer bebegin bi atak gösterir bir anda hiç o acıyı yaşatmasın kimseye
Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum insallah canim. Saglikli ve iyi olur hersey. Herseye hazir olmaya calisiyorum.

magnorm canım suda eritip içiyorum doktora söyliyim olmadı değiştirsin

Bende onu kullanıyorum bana hic dokunmadi
Magfirm yazdi aile hekimi magmorm dememe ragmen (yedek dursun diye yazdirdim) tadini.hic sevmedim. Bence değiştir bakalim. Belki baska ilaci daha cok seversin

PembeHelvam PembeHelvam sagol duan icin canim. Ben üzülün diye yazmadim . Rahat olun. Benimde bogazim dügumleniyor yapacak birseyim yok. 5 yasinda bir oglum var cok şükür diyorum. Isyan etmiyorum. Allahin dedigi olur.

Canim benim okudum.. Allah kabul etsin..
Herkesin bi imtihani var iste bu dünyada..
bende benzeri bi durumu 2 sene önce yasadim.. 18. haftadan itibaren gecmek bilmeyen zaman ve 5 ay süren sabirli bi mücadeleye girdim... kolaymiydi? Hayir.. sabrimin son safhasini yasiyor bi daha böylesine güclü olamam hatta belki yasayamam diyordum.. hep bi mucize bekledim... hep.. belki benim tipa tip diledigim mucizenin aynisi gerceklesmedi.. oglumu pamuklara saramadim belki ama... bu yolda Allah bana o kadar cok mucize gösterdi ki... bir kez daha anladim.. derdi veren dermani coookca veriyo.. ve mutlaka ama mutlaka her güclükle beraber bir kolaylik oluyor...
hakkinda en hayirlisini diliyorum senin icin.. zor bir sürec.. ama Allah seninle oldugu sürece tüm kolayliklar seninle olucak...

Back