Kizlar hepinize hayirli pazarlar diliyorum..
cennet35 bizim kizlar cok aceleci ciktilar
diyorum kiziskolarim daha vakti gelmedi ne bu acele hemen bas asiga dönmeler tripler felan
ama yeni nesil daha karninda kendini gösteriyo
umarim halilarimizi perdelerimizi temizligimizi yaparkende böyle hizli hizli tez canli bi sekilde olurlar
vakitlice insaAllah saglikla alalim kucagimiza... tüm
Hazirliklarin bittimi Derin ve Selin hanimin?
M Mavibekliyorum canim benim sanada yazamadim hic.. dilerim ki Rabbim sana büyük bi mucize göstersin.. sonsuz merhamet sahibi Allah seni merhametinle sereflendirsin... doktorun nasil bi yol gözlemliyor suanda...
C Camgulu canim arkadasim sen nasilsin? Agrilarin ne durumda...
ukyo aramiza hosgeldin canim.. ne mutlu sanaki rabbim onca yilin sabrina karsilik bu kadar güzel ödüllendirmis seni.. sag salim kucagina al insaAllah.. isim düsündünüz mü?
Avrenim canim sen ve pasalarin nasilsiniz? Son durumlar nasil... bol sabir ve saglik diliyorum..
@basbelasiyim canim benim 12. haftaya kadar lekelenme hatta kanamalarim
Bile oldu.. ikiz gebeliklerde maalesef cok sIk olan bi durum.. suanda iki kesen var digeri kücük olabilir ama icindeki embrionu. Nasibi varsa o yetisir büyügüne sollar bile... hakkinda hayirlisi olsun öncelikle.. insaAllah ama sanada nasip olur ikiz annesi olmak... kalp atislari icin ne zaman gidiceksin? O zaman tam net belli olur...
Diger arkadaslarim sizler nasilsiniz?
@fadiming @followingsf @nymph26 @tombuldut Geleceksin biliyorum @mrckrc @kardelen384 ve etiketleyemedigim diger güzel ikiz anneleri...
VE YENI GELEN ARKADASLARIMIZ.. hepiniz hosgeldiniz...