2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar hayirlu bayramlar umarim hepiniz iyisinizdir. Size birsey sormak istiyorum ben 5 aylik hamile gibi geziyorum.(ilk gebeligimdr 5 aypikken vardi bu gobek) sizde gobekler nasil. Hicbir kiyafetin ıçine sığmıyorum. Normal mi bu durum?

Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar bnde 12 haftalık ikiz gebeyim sormak istediğim bı şey var ev işleri yaparken nelere dikkat ediyorsunuz ben çok bişey yapmiyorum eşim ve annem hallediyor ama bazen bende yapıyorum kiziyolar senin çok dikkat etmen lazım falan diye sizlerde durum nasil

Kızlar hayirlu bayramlar umarim hepiniz iyisinizdir. Size birsey sormak istiyorum ben 5 aylik hamile gibi geziyorum.(ilk gebeligimdr 5 aypikken vardi bu gobek) sizde gobekler nasil. Hicbir kiyafetin ıçine sığmıyorum. Normal mi bu durum?
herkesin farklı oluyo canım benim çok çıkmadı hatta hamile olduğumu bilmeyenler anlamiyo söylemeden şimdilik eski kıyafetlerim oluyo dert etme doğumdan sonra gidiyo nasıl olsa

Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar bnde 12 haftalık ikiz gebeyim sormak istediğim bı şey var ev işleri yaparken nelere dikkat ediyorsunuz ben çok bişey yapmiyorum eşim ve annem hallediyor ama bazen bende yapıyorum kiziyolar senin çok dikkat etmen lazım falan diye sizlerde durum nasil
Canım çok yorulmadan yapıyorum islerimi zaten dinlenmeden yaptım mi hemen bel ve kasık ağrısı oluyo dikkat et yinede

Kızlar catlaklar olmaya başladı mi krem başladınız mi benim bi iki yerde oluşmaya başlamış ilk gebelikte hiç olmamıştı bunda olcak heralde :işsiz:

Biz de bugün karindan ultrasonla iki kese gördük bakalım hayırlısı.5 hafta 2 günlük.

Hayırlı günler ikiz anneleri: )) bende klomen tedavisi görüyorum polikist over var dün catlatma iğne mi oldum klomenle ikizi olan varmı: ) yardımcı olursanız sevinirim.

X