• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sağol canım araştırıcam
Çift yumurta gibi görünüyor dedi doktor
Ama benim hikayem çok enteresan
Normalde bir tanesi tüp bebek ile transfer edildi bir tanesi de normal olmuş dedi doktorum hala şoktayım
Aynı ay içerisinde bir transfer bir normal döllenme var %5 böyle bir ihtinal var dedi ama ben inanamakta güçlük çekiyorum

Ayyy cok ilginçmiş ama ne mutlu iste verimli.dogum
Saglikla dogar insallah kuzularimiz

Ikiz analari burasi cok sessizzz az hareket ettirelimmmm :-)

Cinsiyetleriniz belli oldumu?
Benimkiler bacaklarini kapatiyolar suanda bakalim haftaya nasipse randevummvar..
ve ayrica rahim duvari kalinligina baktircam.. biliyorsunuz ikizlerde bilakis dikkat edilMesi konu.. siz hic ölctürdünüz mü? Doktorunuz bilgi verdimi?
Nelere dikkat ediyorsunuz? Benim 16 aylik kizim var ve onu kaldiriyorum.. temizliktede abartmiyorumda yine günlük islerimi yapiyorum yani mecbur yoksa ev alip basini gidiyo hemencik...
sizde durumlar nasil? Anlatinnnnn
Kaçıncı haftanızdasınız

Gece idrar konusunda bende bazen kalkiyorum ama acaba seker mi diue suphe ediyorum ilk gebeligimde gebelik sekeri cikti babam da filan da seker var genetik yatkinlik. Ama bebekler idrar torbasına baski yaptikca olacak care yok... su icmeden durulmaz ki...
Hurma havuc mandalina pekmez sut ve sut urunleri.. mideme bulantima kuru ekmek
Bol bol meyve ve vazgecilmezim et. Deli gibu et yiyesim geliyor.

Bende balik corba genellikle ve eksi salata :-) tursuda favorim ama dikkat etmeliyim ödem konusunda az sakincali..
gebelik sekeri icin erken degil mi? Insallah bunda olmaz canim.. bazen yediklerininde önemi olmiyo.. bünye meselesi dedigin gibi bide genetik.. ben 16 haftalik canim.. takvimi henüz yapmadim yapmaliyim dimi

Bende balik corba genellikle ve eksi salata :-) tursuda favorim ama dikkat etmeliyim ödem konusunda az sakincali..
gebelik sekeri icin erken degil mi? Insallah bunda olmaz canim.. bazen yediklerininde önemi olmiyo.. bünye meselesi dedigin gibi bide genetik.. ben 16 haftalik canim.. takvimi henüz yapmadim yapmaliyim dimi

Bilmiyorum ki canim genetik yatkinlik olunca korkuyorum acikcasi. Birde aklima gelmisken gebelik kemeri kullanmayi dusunuyor musun. Birde ozel mi devlet mi tercih edecesin

Gece idrar konusunda bende bazen kalkiyorum ama acaba seker mi diue suphe ediyorum ilk gebeligimde gebelik sekeri cikti babam da filan da seker var genetik yatkinlik. Ama bebekler idrar torbasına baski yaptikca olacak care yok... su icmeden durulmaz ki...
Hurma havuc mandalina pekmez sut ve sut urunleri.. mideme bulantima kuru ekmek
Bol bol meyve ve vazgecilmezim et. Deli gibu et yiyesim geliyor.
Ne güzel ben ilk ay güzel besleniyordum.ama bulantılarım arttı düzen kalmadı.yavrucaklar beslenemiyor

Bilmiyorum ki canim genetik yatkinlik olunca korkuyorum acikcasi. Birde aklima gelmisken gebelik kemeri kullanmayi dusunuyor musun. Birde ozel mi devlet mi tercih edecesin
Gebelik kemerimi? Hic duymadim.. neye yariyor canim? Ben yurtdisindayim.. o yüzden özel sigorta ayrimi yok burda..

Back