• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Bende bu ay adet gunune kadar yapmayi dusunmuyorum negatif cikacak diye kac aydir ayni durum
Dayanamayıp az önce yaptım gölge gibi bişey çıktı fotoda görünüyormu bilmiyorum

Eklentiler

• BCD25327-C767-4CAA-9067-158BBAC038F2.jpeg
    BCD25327-C767-4CAA-9067-158BBAC038F2.jpeg
    20,5 KB · Görüntüleme: 130
Yaaa hani yapacaktın :)
Ben son 7de baslarim her ay.Sabah eşimin kapıdan çıktığını duyunca koşup yaparım kahvemi alıp negatifi beklerim:KK70:Tabii saatlerce ışığa tutmalar yandan önden bakmalar:KK70:
Ama hiç son 11 de yapmamıştım :KK70:
Bari son 10 olsun dedim bu defa:KK70:
Ya bide bende bugün bi gerginlik bi gerginlik.Esime kızdım halbuki biliyorumki haksızım :confused:Yinede bişey demiyor.Allahtan sabırlı vallahi:KK42:

Ben son 7de baslarim her ay.Sabah eşimin kapıdan çıktığını duyunca koşup yaparım kahvemi alıp negatifi beklerim:KK70:Tabii saatlerce ışığa tutmalar yandan önden bakmalar:KK70:
Ama hiç son 11 de yapmamıştım :KK70:
Bari son 10 olsun dedim bu defa:KK70:
Ya bide bende bugün bi gerginlik bi gerginlik.Esime kızdım halbuki biliyorumki haksızım :confused:Yinede bişey demiyor.Allahtan sabırlı vallahi:KK42:
Ya cok guzel anlatmissiniz bende aynısını yapıyorum eşim çıktı mı koşuyorum :KK48:

Ya cok guzel anlatmissiniz bende aynısını yapıyorum eşim çıktı mı koşuyorum :KK48:
Ekstre gelince senin bu testlerle neler alınır diyor:KK70:
Hakkatten erken gebelik eczanede 30 tl kaset test 5
Ben ilk defa netten aldım ve fiyatlara şok oldum.Ustelik burda aldığımız bebetime marka.Herkesin uzak durun dediği testlerden

Ekstre gelince senin bu testlerle neler alınır diyor:KK70:
Hakkatten erken gebelik eczanede 30 tl kaset test 5
Ben ilk defa netten aldım ve fiyatlara şok oldum.Ustelik burda aldığımız bebetime marka.Herkesin uzak durun dediği testlerden
Valla ben utanıyorum alamıyorum bir kere girdim mi eczaneye 2 tane alıp kaciyorum:KK48:

Back