Hayir canim yaptirmadim normalde gecikmelerim oluyor 3 tane idrar testi yaptim hic bisey cikmadiBaya fazla bi gecikme olmuş. Kan testi falan yaptırdın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim yaptirmadim normalde gecikmelerim oluyor 3 tane idrar testi yaptim hic bisey cikmadiBaya fazla bi gecikme olmuş. Kan testi falan yaptırdın mı?
Dayanamayıp az önce yaptım gölge gibi bişey çıktı fotoda görünüyormu bilmiyorumBende bu ay adet gunune kadar yapmayi dusunmuyorum negatif cikacak diye kac aydir ayni durum
Ya sanki vende gölge goruyorum ama kac gun vardi adetrDayanamayıp az önce yaptım gölge gibi bişey çıktı fotoda görünüyormu bilmiyorum
2 gün varYa sanki vende gölge goruyorum ama kac gun vardi adetr
Testin varsa yarin sabah bi daha yap ya da adet sabahini bekle canim2 gün var
Bende gördüm.Bencede sabah tekrarlaDayanamayıp az önce yaptım gölge gibi bişey çıktı fotoda görünüyormu bilmiyorum
Yaaa hani yapacaktın :)Bende heyecanla eve geldim yapayım.diye ama sabah yapmaya karar verdim.Nasıl dayanacaksam![]()
Ben son 7de baslarim her ay.Sabah eşimin kapıdan çıktığını duyunca koşup yaparım kahvemi alıp negatifi beklerimYaaa hani yapacaktın :)
Ya cok guzel anlatmissiniz bende aynısını yapıyorum eşim çıktı mı koşuyorumBen son 7de baslarim her ay.Sabah eşimin kapıdan çıktığını duyunca koşup yaparım kahvemi alıp negatifi beklerimTabii saatlerce ışığa tutmalar yandan önden bakmalar
Ama hiç son 11 de yapmamıştım
Bari son 10 olsun dedim bu defa
Ya bide bende bugün bi gerginlik bi gerginlik.Esime kızdım halbuki biliyorumki haksızımYinede bişey demiyor.Allahtan sabırlı vallahi
![]()
Ekstre gelince senin bu testlerle neler alınır diyorYa cok guzel anlatmissiniz bende aynısını yapıyorum eşim çıktı mı koşuyorum![]()
Valla ben utanıyorum alamıyorum bir kere girdim mi eczaneye 2 tane alıp kaciyorumEkstre gelince senin bu testlerle neler alınır diyor
Hakkatten erken gebelik eczanede 30 tl kaset test 5
Ben ilk defa netten aldım ve fiyatlara şok oldum.Ustelik burda aldığımız bebetime marka.Herkesin uzak durun dediği testlerden
Bende ikişer tane alıyorum.erken olanları her ay 2 tane kızıma aldırıyorumValla ben utanıyorum alamıyorum bir kere girdim mi eczaneye 2 tane alıp kaciyorum![]()
Valla senin alternatifin var ben kimseye aldiramiyorum almaya karar verene kadar günlerce kendimi hazırlıyorumBende ikişer tane alıyorum.erken olanları her ay 2 tane kızıma aldırıyorum![]()
Umarim bebektir bende derin nefes alip karnimi sisirince kasiklarim batiyoYa kızlar akşam terliyordum şimdi parmaklarim soğuk usuyorum gogusum ve vücudum şiş ne oluyor bana
Bende ignelen me gibi oluyor bazen kasık bölgemde acaba olabilir mi son adetim de 1 hafta erken olmuştum önce lekelenmeler oldu sonra 3 gün adet olmuştumUmarim bebektir bende derin nefes alip karnimi sisirince kasiklarim batiyo
Bende 2 gun cok yogun oldum sonra az az leke oldu bittiBende ignelen me gibi oluyor bazen kasık bölgemde acaba olabilir mi son adetim de 1 hafta erken olmuştum önce lekelenmeler oldu sonra 3 gün adet olmuştum
Inşallah güzel haber olurBende 2 gun cok yogun oldum sonra az az leke oldu bitti
Bende genelde kendimi banyoya kapatıp yapıyorumYa cok guzel anlatmissiniz bende aynısını yapıyorum eşim çıktı mı koşuyorum![]()