- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Tmm canımYarin sabah test alip yap canim bize de haber et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canımYarin sabah test alip yap canim bize de haber et
Olsun canim takma kafaya folik asit iciyor musunuzKuzular oldum regl
EvetOlsun canim takma kafaya folik asit iciyor musunuz
Bende iciyorum birde testere dişli aslan pençesi iciyorum
İnşaallah şifa olurBende iciyorum birde testere dişli aslan pençesi iciyorum
Ne zaman baslaniyo testere disli.nasil icilcek neye iyi geliyo bilgi lütfenBende iciyorum birde testere dişli aslan pençesi iciyorum
Adetle baslaniyo galiba ama ben bitince aklima geldi başladım gunde 1 bardak iciyorum ben akşamları. 1 bardak sicak suya bir tutam atıp 2 3 dk kaynatip iciyorumNe zaman baslaniyo testere disli.nasil icilcek neye iyi geliyo bilgi lütfen
Bircok seye faydasi var adeti duzenliyo yumurtalari calistiriyo nete yazin cok var faydasiNe zaman baslaniyo testere disli.nasil icilcek neye iyi geliyo bilgi lütfen
Hayırlısı olsun canımKuzular oldum regl
Folidoce kullandım doktorum 3 Ay kullanmamin yeterli olacağını söylediKizlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Bende folidoce kullanmaya basladim icinde b12 var diye ondan aldim ama daha iyisi var mi acabaFolidoce kullandım doktorum 3 Ay kullanmamin yeterli olacağını söyledi
Canim yerlesme kanamasi pembe ya da kahverengi oluyor ben 9 aydan sonra hamile kalmistim ama dis gebelik oldu tupum patladi ve simdi sag tupum yok bu ay bende tekrar denemeye basladimMerhaba herkese. Ben yeni üye oldum çünkü artık duygularımı paylaşmak istiyorum biriyleriyle konuşabilmek istiyorum.7 aylık evliyim ve ilk aydan beri çocuk sahibi olmak istiyoruz buyüzden ilk ay genel muayeneye gittim kadın doğuma ve 7.5cm çikolata kistim olduğunu öğrendim yıkıldım aylarca sonra çatlatma iğnesi oldum klomen ile 3 adet yumurtam oluştu ve doktor mucize dedi ve kistin engel olmadığını düşündü o an bende umutlandım fakat olmayınca doktor eşimden de test istedi ve derken eşimin sperm sayısı 1 çıktı korkudan bir daha doktora da gidemedik testi de tekrarlayamadık öylece kaldı. Adetim hep düzenlidir bu ay 3 gün gecikti ve 4. Gün adet oldum acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüp umutlandım ama sizce olabilir mi kızlar hiç duydunuz mu böyle birşey. 2018 bitmeden bende hamile olduğumu haykırmak istiyorum ve bunu kimseyle paylaşamıyorum
![]()
Adetin gecikmis o zaman bi test yap canim evde varsa. Benimki de cok kolay olmayacak sanirim tek tupum var cunkuAllah nasip etsin sana da sağlıklı bebiş haberleri alalım canım. Benim içinde gebelik zor duruyor bir çok engelimiz var ama çok istiyorum. Rengi içinde pembe kahverengi diyorlar ama bazı yerlerde adet gibi olduğunu da duydum adet gibi geciren var mı diye merak ettim umudumu yitirmek istemiyorum açıkçası canım. Koyu renkli ve çok az geliyor ped doldurmuyor hiç böyle olmamıştı oyüzden bir umut işte![]()
Allah nasip ederse olur canım buna inan. Ben çok araştırdım insanlar ne engellere rağmen evlat sahibi olmuş umutlanmamak elde değil. Yoksa şimdiye benimde çoktan vazgeçmem lazımdı ama geçemiyorum sende geçme. Evde test yok çünkü hep tek cizgi gördüm artık cesaret edemiyorum yerleşme kanaması değildir yoğun gibi çunku ama yine de belki bi kaç gün sonra bat bitince hcg testi yaptırırım canımAdetin gecikmis o zaman bi test yap canim evde varsa. Benimki de cok kolay olmayacak sanirim tek tupum var cunku
En zor kısım bu bekleme isleri umarim en kisa zamanda hamile kaliriz hamilr kalmak da onemli degil aslinda saglikli bi hamilelik onemli ben onu anladimAllah nasip ederse olur canım buna inan. Ben çok araştırdım insanlar ne engellere rağmen evlat sahibi olmuş umutlanmamak elde değil. Yoksa şimdiye benimde çoktan vazgeçmem lazımdı ama geçemiyorum sende geçme. Evde test yok çünkü hep tek cizgi gördüm artık cesaret edemiyorum yerleşme kanaması değildir yoğun gibi çunku ama yine de belki bi kaç gün sonra bat bitince hcg testi yaptırırım canım