- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldunAa nasilsin canim ben bayadir yoktum buralarda ameliyattan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldunAa nasilsin canim ben bayadir yoktum buralarda ameliyattan sonra
Ameliyat yaralarim falan iyilesti adet oldum gecen ayin 11inde bu ayda adeti bekliyordum ama gecenki gebelik belirtilerinden bazilari var gibi sanki aklim karisti etkili bi korunma kullanmiyoduk olabilir mi olamaz mi kafamda deli sorularIyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun
Inşallah olur canım olmama gibi bir durum söz konusu değildi sanırım yanlış hatırlamıyorsam test yapmayı düşünüyor musunAmeliyat yaralarim falan iyilesti adet oldum gecen ayin 11inde bu ayda adeti bekliyordum ama gecenki gebelik belirtilerinden bazilari var gibi sanki aklim karisti etkili bi korunma kullanmiyoduk olabilir mi olamaz mi kafamda deli sorular
Sag tupum alindi canim sol tupum saglamsa hamile kalabilirim ama bu ayda korunup sonra denicektik hamileysem mucize gibi bisey olacak 11ine kadar olmazsam yapacamInşallah olur canım olmama gibi bir durum söz konusu değildi sanırım yanlış hatırlamıyorsam test yapmayı düşünüyor musun
Canım inşallah bir mucize olur da sende mutlu olursun tedavi olmadan sorun yaşamadan evlat sahibi olursun inşallahSag tupum alindi canim sol tupum saglamsa hamile kalabilirim ama bu ayda korunup sonra denicektik hamileysem mucize gibi bisey olacak 11ine kadar olmazsam yapacam
Canim gogus agrisi belirgin bir belirti ama cok umitlenmemek lazim hamile kalmak degil onemli olan saglikli hamilelik saglikli bebek bak ben kaldim noldu bebegim de gitti tupum de gittiCharlesDarwin bende her ay olduğu gibi bu ayda bekliyorum reglime 9 gun var goguslerimde ağrı başladı hiç ümidim yok benim![]()
Evet biliyorum canım o dönemde takip ediyordum senin durumunu ben suan sadece regl olacam diye düşünüyorum hamile oldugumu düşünmüyorum sanki ben hiç hamile kalamicakmisim gibi hissediyorumCanim gogus agrisi belirgin bir belirti ama cok umitlenmemek lazim hamile kalmak degil onemli olan saglikli hamilelik saglikli bebek bak ben kaldim noldu bebegim de gitti tupum de gitti
Bende oyle hissediyordum canim insan bi sure sonra umitsizlige kapiliyor ama hic ummadigin anda hamile kaliyosunEvet biliyorum canım o dönemde takip ediyordum senin durumunu ben suan sadece regl olacam diye düşünüyorum hamile oldugumu düşünmüyorum sanki ben hiç hamile kalamicakmisim gibi hissediyorum
Hayırlısı artık canım burdaki doktorların çoğu saçma sapan yorumlar yaptılar bana en son bir doktora gittim de daha yeni psikolojim düzeliyorBende oyle hissediyordum canim insan bi sure sonra umitsizlige kapiliyor ama hic ummadigin anda hamile kaliyosun
Anlıyorum canim bende yasadiklarimdan sonra pek güvenmiyorum doktorlaraHayırlısı artık canım burdaki doktorların çoğu saçma sapan yorumlar yaptılar bana en son bir doktora gittim de daha yeni psikolojim düzeliyor
Testin varsa yap istersen canim benim 4 gun once cikmisti testteArkadaşlar bugün regl günümdü olmadim ilk defa böyle oldu
Yarın hemen bir test al ya da kan ver bence ..Hayır yok maalesef çokta merak ediyorum
Evet alacam.. uzun yoldan geldik alma şansım yoktu gündüzYarın hemen bir test al ya da kan ver bence ..
Böyle merakta kalmaktan iyidir ..
Benim de ilk kez oldu ama test negatifArkadaşlar bugün regl günümdü olmadim ilk defa böyle oldu
Kaç gün geçti seninBenim de ilk kez oldu ama test negatif
Yarin sabah test alip yap canim bize de haber etHayır yok maalesef çokta merak ediyorum
Bende bi kere dis gebelik gecirdim sag tupum alindi bu ay denemeye başladık tekrarBen de varım ama sene bitmek üzere