• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum çok yeni deniyorum hamile kalmayı adetim bu ay 5 gün gecikti adet zamanlarım çok ağrılı geçer normalde 3 gündürde bugün adet olucam diye bekliyorum ama olmuyorum. Test yapmayada negatif çıkar diye korkuyorum :(

Kızlar merhaba değerlerim sizce nasıl?eski tahlilim ve bugün yaptırdığım var.

eski prolaktin:20,30 yeni:13,89
eski fsh:11,56 yeni:6,74
eski LH:4,19 yeni:2,53
eski E2:41,67 yeni :105,6

Merhaba kızlar Sayfayı kesfettikten sonra gerçekten 2019’a hamile olarak girmeyi diledim. Allah’ım nasip ederse her şey yolunda olursa inşallah 2019’da hamile olarak gireceğim Temmuz annesi olacağım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim belirtileri mi daha önceki sayfalarda yazmıştım gerçekten o belirtileri yaşadım ve emin olun insan ya belki de kişiden kişiye değişiyordur ama insan o ay bir gariplik olduğunu hissediyor yani ağrılarım hassasiyetim her şeyden anlayabiliyorsun yani.

Kızlar günaydın. Dün 2 damla bulanık kan geldi normalde aynı 17 sinde adet günüm dünden beri de kasıklarım da ağrı var korktum birşey var diye konuyla ilgili bilgi verir misiniz 3 Kasım yumurtlama günüm de de Bi kaç damla kahverengi lekelenmem olmuştu o günü değerlendirdik. Hamilelik olabilir mi?

Kızlar günaydın. Dün 2 damla bulanık kan geldi normalde aynı 17 sinde adet günüm dünden beri de kasıklarım da ağrı var korktum birşey var diye konuyla ilgili bilgi verir misiniz 3 Kasım yumurtlama günüm de de Bi kaç damla kahverengi lekelenmem olmuştu o günü değerlendirdik. Hamilelik olabilir mi?
Kızlar cevap veren yok mu?

Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş test yapsan belki çıkar ama bu kadar erken test yapmak öğrenmek İnan hiç iyi değil. Birkaç kere kan vermen artışı takip etmen gerekir. Bence gecikme olursa idrar testi yap sonra kan verirsin. Sürekli artış takip etmek zorunda kalmazsın. Ama çok merak ederim bekleyemem dersen yarın kan verebilirsin varsa zaten çıkıcaktır.

Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş test yapsan belki çıkar ama bu kadar erken test yapmak öğrenmek İnan hiç iyi değil. Birkaç kere kan vermen artışı takip etmen gerekir. Bence gecikme olursa idrar testi yap sonra kan verirsin. Sürekli artış takip etmek zorunda kalmazsın. Ama çok merak ederim bekleyemem dersen yarın kan verebilirsin varsa zaten çıkıcaktır.
Teşekkür ediyorum bilgilerin için

Aminnnnnnn inşallahhh siz hamilesin sanırım bizler için de dua edin sizin dualarınız kabul olur :anneadayı:
Herzaman duam bu zaten ben 1 sene bekledim tam tedaviye başlıcaktık randevu dahi almıştım Rabbim nasip etti çok şükür.. Nerde isteyen dileyen dualar eden birileri varsa en kısa ve en hayırlı zamanda bu mucize nasip olsun onlara diye ederim hep :))

3.ay denememiz olacak inşallah tutar.buarada 1 kasımda s.a.t oldu. Yumurtlama 13 14 15 diye olması lazım hergün denemeyin deniyor nasıl olcak yumurtlama kaçmasın :bicak:

3.ay denememiz olacak inşallah tutar.buarada 1 kasımda s.a.t oldu. Yumurtlama 13 14 15 diye olması lazım hergün denemeyin deniyor nasıl olcak yumurtlama kaçmasın :bicak:
Canım ben birer gün arayla denedim, ikişer gün arayla denedim, yumurtlama öncesi-yumurtlama-yumurtlama sonrasını kapsayan 5 günü ardarda denedim. Hicbiri olmadı. İnsanlar tek gecelik iliskiyle, ya da ilk gece hamile kalıyor ama biz en ince noktalarına kadar takip ederek planlıyoruz iliskilerimizi. Nasip bu isler yani :( yine de denemeye devam...

Canım ben birer gün arayla denedim, ikişer gün arayla denedim, yumurtlama öncesi-yumurtlama-yumurtlama sonrasını kapsayan 5 günü ardarda denedim. Hicbiri olmadı. İnsanlar tek gecelik iliskiyle, ya da ilk gece hamile kalıyor ama biz en ince noktalarına kadar takip ederek planlıyoruz iliskilerimizi. Nasip bu isler yani :KK43: yine de denemeye devam...
Evet haklısın bi arkadaşm 2 sene denedi olmadı doktorada gidiyordu sıkıntısı yoktu şimdi hamile 12 haftalık beklemek zor

Evet haklısın bi arkadaşm 2 sene denedi olmadı doktorada gidiyordu sıkıntısı yoktu şimdi hamile 12 haftalık beklemek zor
Hem de cok, ustelik süreç çok yıpratıcı. Adet olunca özellikle inanılmaz moralim bozuluyor adet bitene kadar ağlıyorum üzüntümden :(

Arkadaşlar yumurtası erken çatlayan varmı benim.adet günümle beraber 10.gun. yumurtam catlıyor bu normalmidir bu arada bebek istiyorum ama malesef. 6 aylık evliyim

Back