• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Evet allah sağlıklı hayırlı hamilelikler versin haklısın. Öyle seyler duyuyorum ki hamile kalmak da yetmiyor ama işte yine de insan o duyguyu tatmak istiyor. Kimseye de anlatılmıyor insanlar soruyor var mı hamilelik vs diye geçiştiriyorsun istemiyor gibi ama içine sor işte
Cok iyi anliyorum canim ama ben bu sefer hamile kalirsam 3 ay falan kimseye soylemicem ya da en azindan kese gorunene kadar cunku kaybedince herkese aciklamak daha zor oluyor

Cok iyi anliyorum canim ama ben bu sefer hamile kalirsam 3 ay falan kimseye soylemicem ya da en azindan kese gorunene kadar cunku kaybedince herkese aciklamak daha zor oluyor
Evet canım haklısın aslında uzunca bir süre söylememek lazım böyle şeyleri ama insan mutluluğunu umudunu paylaşmadan edemiyor. Sen yine hamileliğini gizleyememişsin ben adetim 1 gün gecikse tutamayıp söylüyordum sonra da herkes soruyordu haliyle. Buraya üye oldum ki beni anlayan insanlarla paylaşayım. Allah nasip etsin hamile olalım inşallah bu yıl bitmeden.

Evet canım haklısın aslında uzunca bir süre söylememek lazım böyle şeyleri ama insan mutluluğunu umudunu paylaşmadan edemiyor. Sen yine hamileliğini gizleyememişsin ben adetim 1 gün gecikse tutamayıp söylüyordum sonra da herkes soruyordu haliyle. Buraya üye oldum ki beni anlayan insanlarla paylaşayım. Allah nasip etsin hamile olalım inşallah bu yıl bitmeden.
Eger test falan yaparsan bana da haber ver canim

Merhaba. Benim bat 29 aralik 40 yasindayim tabii biraz yasliyim sizden :) bir oglum var ikinciyi düsünüyoruz da. Ben birsey soracagim cahilligime verin.

Bazilari bat tan bur hafta önce filan testyapip ögreniyorlar sonucu. O nasil oluyor. Yumurtlama zaten battan 13-15 gün önce asagi yukari. E döllenme kac gün sürüyorki :(

Merhaba. Benim bat 29 aralik 40 yasindayim tabii biraz yasliyim sizden :) bir oglum var ikinciyi düsünüyoruz da. Ben birsey soracagim cahilligime verin.

Bazilari bat tan bur hafta önce filan testyapip ögreniyorlar sonucu. O nasil oluyor. Yumurtlama zaten battan 13-15 gün önce asagi yukari. E döllenme kac gün sürüyorki :KK43:
Yumurtlama adetin bittigi gun bile olabilir erken dollenme falan yani ben adete 4 gun kala ogrenmistim 43tu :)

Hah bekledigim konu :)

Ates takibini nasil yapiyorsun acaba. Ben ilk defa bu ay ölctümde kac olmasi gerek filan bilemiyorum tam. Topik de göremedim bunla ilgili
Fertility friend diye bi program var onu yukledim her sabah 7de yataktan kalkmadan olcup giriyorum o programa o soyluyor hatta onunla ilgili konu var burda ates olcme yontemi sanirim adi

Fertility friend diye bi program var onu yukledim her sabah 7de yataktan kalkmadan olcup giriyorum o programa o soyluyor hatta onunla ilgili konu var burda ates olcme yontemi sanirim adi

Tesekkürlrr bakayim. Ilgili konuyu bulamafim maalesef kac gündür. Arama butonuna yaziyorum ama türkce karakterlerden dolayi olmuyor sanirim

Bende yeni yila bebiş haberiyle girmek istiyorum 3 günüm var beklemedeyim inşallah adet olmam yaaaaaaa:KK17::KK17:

Back