- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Canım çok tesekkur ederim darısı başınıza inşallah. Folikul nedir ben bilgi sahibi değilimTebrikler canim cok sevindim darisi basimiza bende doktordan ciktim simdi sol yumurtalikta 2 folikul olusmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok tesekkur ederim darısı başınıza inşallah. Folikul nedir ben bilgi sahibi değilimTebrikler canim cok sevindim darisi basimiza bende doktordan ciktim simdi sol yumurtalikta 2 folikul olusmus
Inşallah olmazsin canım Allah gönlüne göre versin
Ayy az kalmis senin benim daha cok var test yaptin mi cikabilir benim gecenki 4 gun once cikmistiBende yeni yila bebiş haberiyle girmek istiyorum 3 günüm var beklemedeyim inşallah adet olmam yaaaaaaa![]()
Saglam olan yumurtaligimda 2 tane yumurta olusmaya baslamis demekCanım çok tesekkur ederim darısı başınıza inşallah. Folikul nedir ben bilgi sahibi değilim
Ayy az kalmis senin benim daha cok var test yaptin mi cikabilir benim gecenki 4 gun once cikmisti
Merak ettim ya bendeYok canım yapmadim bilerek de yapmıyorum sabredicem![]()
Merak ettim ya bende![]()
3 4 saatlik idrara sıkış yapabilirsin aslındaAy bende gaza geldim şimdi yarin yapsam mı acaba![]()
3 4 saatlik idrara sıkış yapabilirsin aslındasabah idrar cok onemli degil eger testin coksa yarin dayaparsin
![]()
Ben 25li almistim netten daha ucuza geliyordu 2 kaldiTestim yokki yarin eczaneden alicamben acemiyim daha ne test var ne bişey bakalım ilk denememdi olmassa bidahaki aya artık
![]()
Ben 25li almistim netten daha ucuza geliyordu 2 kaldi![]()
:) erken gebelik testleri var onlardan al o zaman biraz pahali ama :)%99 net sonuç alacağım test önerir misin bana canım yarın onu alayım![]()
Valla canım ben bugün regl olmadım 5 tl lik test aldım çift çizgi çıktı varsa çıkıyor%99 net sonuç alacağım test önerir misin bana canım yarın onu alayım![]()
Valla canım ben bugün regl olmadım 5 tl lik test aldım çift çizgi çıktı varsa çıkıyor
Laboquick kullaniyorum ben o da ucuzGözün aydın canım Allah kucağına almayı da nasip etsino testin adı nedir..
Laboquick kullaniyorum ben o da ucuz
Arkadasim merhaba senle daha oncede konusmustuk benimde sag tupumde hidrosalpinks var sivi yani tek tuple kalma ihtimalimiz hakkinda.doktorlar cok kafami karistiriyo yarisi ol tupunu aldir yada temizlet diyo kimisi tek tupun saglam kalma ihtimalun var diyo.sen dusunuyosunSaglam olan yumurtaligimda 2 tane yumurta olusmaya baslamis demek
Canim benim tup patlamisti mecbur alindi ama sagliksiz tup varsa alinmasi daha iyi demisti bana bi doktor cunku sagliksiz tup dis gebelik riskini artiyormusArkadasim merhaba senle daha oncede konusmustuk benimde sag tupumde hidrosalpinks var sivi yani tek tuple kalma ihtimalimiz hakkinda.doktorlar cok kafami karistiriyo yarisi ol tupunu aldir yada temizlet diyo kimisi tek tupun saglam kalma ihtimalun var diyo.sen dusunuyosun
Test yaptin miiii :)Evet onu duydum çok iyiymiş![]()