2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

merhaba canım hoşgeldin. 'gün var sanırım :) değerlendirebildiniz mi yumurtlama zamanlarını?
evet şu an yumurtlama donemindeyim dun ve ondan onceki gun akintim vardi beyaz.degerlendirdik.adet bitiminden itibaren korunmadik.adetim 21 eylul de bitti. adetime de 2 hafta var bu arada:)dun pecetede pembe bir akintim oldu ama yumurtlama doneminden kaynaklanabilirmis. her belirtiye heyecan yapiyorum.

O zaman tamda yumurtlama zamanın :) inşallah ilk ayda olur olmadıkça daha stres oluyor insan ve streste engel oluyor. Hiç stres yapma gelsin bebeğin hayırlısıyla

O zaman tamda yumurtlama zamanın :) inşallah ilk ayda olur olmadıkça daha stres oluyor insan ve streste engel oluyor. Hiç stres yapma gelsin bebeğin hayırlısıyla
Mesajiniz icimi ferahlatti. guzel temennileriniz icin tesekkur ederim. evet kasik agrim var akintim vardi 2 gundur. degerlendirdik 2 gunu de. insallah tutar.

Merhaba bende 15 aydır uğrasıyorum henüz olumlu sonuc alamadım simdi tekrar denicez iğne ile yumurta büyüterek inşaAllah bu seder hayırlısıyla kavuşurum Hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin Rabbim. İğne veya klomen kullanan varmı aranızda arkadaslar

Önce klomen le büyüttük sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay ama benim ki maalesef ilk deneme de olmadı inşallah seninki ilkinde hemen olur cnm bol şans

Ben de 2 senelik evliyim ama 5 aydır deniyoruz artık bu sene içinde kalmak istiyorum bakalım, yalnız konu da açmıştım inofolicle ilgili görürsünüz belki, doktorum bana onu kullandığm sürece yumurtlamanın süreceğini, sadece ovülasyon dönemine bağlı kalmamamı söyledi. Mümkün müdür böyle birşey?

Eşin keciboynuzu yesin ama hergun yicek cerez gibi cebinde tasicak
Çok yedi canım :) doktorda dedi bu işler keçiboynuzuyla fındık cevizle olmuyor diye. Dünya da sperm sayısı ve morfolojisini arttırıp düzeltecek ilaç bulunmuyormuş. Sayı 3-5 milyon artabilirmiş ama morfolojiyi düZeltemedik. Doktorda arkadaşlar bunları biz dışarda buluşturalım dedi tamam dedik :)

Benim enistemin oyle artmisti da ondan dedim canim. Ne zaman baslanacak tup bebege

Soğan kürünü araştırdım bazısı Adetin ikinci günü bazısı adet bittikten 2 sonra diyor hangisi acaba var mı bilginiz
Merhaba bende soğan kürünü uyguluyorum bugün 8. günüm adetimin 7. günü başladım inşallah olumlu etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…