evet şu an yumurtlama donemindeyim dun ve ondan onceki gun akintim vardi beyaz.degerlendirdik.adet bitiminden itibaren korunmadik.adetim 21 eylul de bitti. adetime de 2 hafta var bu arada:)dun pecetede pembe bir akintim oldu ama yumurtlama doneminden kaynaklanabilirmis. her belirtiye heyecan yapiyorum.merhaba canım hoşgeldin. 'gün var sanırım :) değerlendirebildiniz mi yumurtlama zamanlarını?
Bu zamanlar genelde yumurtlama olur ama kişiden kişiyede değişir. Akıntın kasık ağrım varsa büyük ihtimal şuanda yumurtluyorsundur ve bugünleri değerlendir canım :)2 hafta olucakti yanlis olmus:)
O zaman tamda yumurtlama zamanın :) inşallah ilk ayda olur olmadıkça daha stres oluyor insan ve streste engel oluyor. Hiç stres yapma gelsin bebeğin hayırlısıylaevet şu an yumurtlama donemindeyim dun ve ondan onceki gun akintim vardi beyaz.degerlendirdik.adet bitiminden itibaren korunmadik.adetim 21 eylul de bitti. adetime de 2 hafta var bu arada:)dun pecetede pembe bir akintim oldu ama yumurtlama doneminden kaynaklanabilirmis. her belirtiye heyecan yapiyorum.
Mesajiniz icimi ferahlatti. guzel temennileriniz icin tesekkur ederim. evet kasik agrim var akintim vardi 2 gundur. degerlendirdik 2 gunu de. insallah tutar.O zaman tamda yumurtlama zamanın :) inşallah ilk ayda olur olmadıkça daha stres oluyor insan ve streste engel oluyor. Hiç stres yapma gelsin bebeğin hayırlısıyla
İnşallah :) ama olmazsa da moral bozma her ay yeni umutMesajiniz icimi ferahlatti. guzel temennileriniz icin tesekkur ederim. evet kasik agrim var akintim vardi 2 gundur. degerlendirdik 2 gunu de. insallah tutar.
insallah guzel haberi burada paylasirim.İnşallah :) ama olmazsa da moral bozma her ay yeni umut
Önce klomen le büyüttük sonra çatlatma iğnesi oldum geçen ay ama benim ki maalesef ilk deneme de olmadı inşallah seninki ilkinde hemen olur cnm bol şansMerhaba bende 15 aydır uğrasıyorum henüz olumlu sonuc alamadım simdi tekrar denicez iğne ile yumurta büyüterek inşaAllah bu seder hayırlısıyla kavuşurum Hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin Rabbim. İğne veya klomen kullanan varmı aranızda arkadaslar
Oyy kuzum çok Geçmiş olsun ya Rabbim yardımcın olsun üzüldüm ins sağlığın yerinde olsun tekrar olurDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Dikkat et canım. Tüplern iyi durumda mı canım?Ayni canim bugun kan verdim bhcg bakilacak pazartesi de kontrolüm var
Tuplerin durumuna bakilmadi henuzDikkat et canım. Tüplern iyi durumda mı canım?
Bende hsg çektirdim. Tüp bebekte karar kıldık
Temiz herşey gayet güZel. Ama spermiogram gene kötü. Doktor olmuyor dediTuplerin durumuna bakilmadi henuz
Ne cikti senin hsgde
Eşin keciboynuzu yesin ama hergun yicek cerez gibi cebinde tasicakTemiz herşey gayet güZel. Ama spermiogram gene kötü. Doktor olmuyor dedi
Çok yedi canım :) doktorda dedi bu işler keçiboynuzuyla fındık cevizle olmuyor diye. Dünya da sperm sayısı ve morfolojisini arttırıp düzeltecek ilaç bulunmuyormuş. Sayı 3-5 milyon artabilirmiş ama morfolojiyi düZeltemedik. Doktorda arkadaşlar bunları biz dışarda buluşturalım dedi tamam dedik :)Eşin keciboynuzu yesin ama hergun yicek cerez gibi cebinde tasicak
Benim enistemin oyle artmisti da ondan dedim canim. Ne zaman baslanacak tup bebegeÇok yedi canım :) doktorda dedi bu işler keçiboynuzuyla fındık cevizle olmuyor diye. Dünya da sperm sayısı ve morfolojisini arttırıp düzeltecek ilaç bulunmuyormuş. Sayı 3-5 milyon artabilirmiş ama morfolojiyi düZeltemedik. Doktorda arkadaşlar bunları biz dışarda buluşturalım dedi tamam dedik :)
Merhaba bende soğan kürünü uyguluyorum bugün 8. günüm adetimin 7. günü başladım inşallah olumlu etki ederSoğan kürünü araştırdım bazısı Adetin ikinci günü bazısı adet bittikten 2 sonra diyor hangisi acaba var mı bilginiz
Çok faydasını gören var. İnşallah sanada etki ederMerhaba bende soğan kürünü uyguluyorum bugün 8. günüm adetimin 7. günü başladım inşallah olumlu etki eder
Umudumu kaybetmeden deniyorum ve çok istiyorum inşallahÇok faydasını gören var. İnşallah sanada etki eder
Duaların kabul olur inşallah :) biz elimizden geleni yapalım gerisi dua tevekkül...Umudumu kaybetmeden deniyorum ve çok istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?