2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Naberr canım kanamam nasıl? Benim kahverengi lekelerdi perşembeden beri. Bugünde pembeye döndü hala az az peçeteye geliyor sadece. Yarın kendi doktoruma gidecem. Birazdanda acile gidecez iğne yapmaya. Sen progestan kullanıyor musun

Allah korusun inş öyle birşey değildir... tekrsr kanda hcg bakıldımı
Pazartesi bakilacak 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376ydi
Benim ilk kahverengiydi sonra pembemsi oldu acilde bana hic bi ilac vermediler yarin ozele gidecem

Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem

Çok geçmiş olsun canım Allah yardım etsin bu süreçte inşallah oncelikle sağlığına kavuş gerisi her zaman olur unutma

Aşilamamin 6. Gunundeyim. Ne gibi belirti olmasi gerekli ??? Yardimmm

Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem

İnananmıyorum. Canımm. Çok ama çok üzüldüm. Biliyorum çok üzgünsüm sende. Umarım en yakın zamanda iyi olursun. Herşeyden en önemlisi senin sağlığın. Kocaman öpüyorum yanaklarından en kısa sürede şifa bul inşallah. Tüplerine güzelce baksınlar.

Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Yeni msjları okuma fırsatım oldu. Senin dün yazdıgın msjlarıda görmemiştim yeni fark ettim. Kusura bakma birde sana o halde baya sorular falan sordum. Çok çok geçmiş olsun tekrardan.. ❤

Selam arkadaslar. basligi acan arkadasa cok tesekkurler. ben de boyle bir baslik ariyordum. paylasim yapabilecegim. ben de 2 yillik evliyim. bu yil cocuk dusunmeye basladik ve ilk denememiz bu ay adet gunumu bekliyorum. adetime 2 ay var. o kadar sabirsizim ki

merhaba canım hoşgeldin. 'gün var sanırım :) değerlendirebildiniz mi yumurtlama zamanlarını?

2 gün mü var 2 ay mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…