- 29 Ağustos 2008
- 426
- 456
- 303
- 36
:)) inşallah olurda bende ağzım kulaklarımda burdan bilgi veririmDuaların kabul olur inşallah :) biz elimizden geleni yapalım gerisi dua tevekkül...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) inşallah olurda bende ağzım kulaklarımda burdan bilgi veririmDuaların kabul olur inşallah :) biz elimizden geleni yapalım gerisi dua tevekkül...
Aralık inş. Şubatta transfer. Öyle görünüyor şimdilik.Benim enistemin oyle artmisti da ondan dedim canim. Ne zaman baslanacak tup bebege
Test bozuk olabilirKizlar bugün benim ovulasyon günüm hesaba göre bugün çatlama günü fakat testte ikinci çizgi netleşmedi aslında ilk çizgi de tam net değil yarısı kötü yarısı açık sizce neden
Evet olabilir bende öyle tahmin ediyorumTest bozuk olabilir
İlaç hakkında bir bilgim yok ama gıda takviyesiyse almanda sokıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu tarz ilaçlar aynı zaman dilimi içerisinde alınırsa etki ediyor sende öyle yapmaya çalış. Telefonuna hatırlatma ekleyebilirsin bununla alakalıKızlar drda hamile kalmak için ilaç aldım. İlacın adı elenatal ekgıda sayılır. Sabah almam gerekiyordu unuttum şimdi alsam olur mu. Ve kızlar bu ilaç işe yarar mı
Teşekkür ederim. Şimdi alsam olur mu acabaİlaç hakkında bir bilgim yok ama gıda takviyesiyse almanda sokıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu tarz ilaçlar aynı zaman dilimi içerisinde alınırsa etki ediyor sende öyle yapmaya çalış. Telefonuna hatırlatma ekleyebilirsin bununla alakalı
Bu arada ilaç çok büyük dilimin altına koysam erir mi kiİlaç hakkında bir bilgim yok ama gıda takviyesiyse almanda sokıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu tarz ilaçlar aynı zaman dilimi içerisinde alınırsa etki ediyor sende öyle yapmaya çalış. Telefonuna hatırlatma ekleyebilirsin bununla alakalı
Alabilirsin ama eriterek kullanmak belki sorun olabilir direk midede çözünmesi gerekiyordur. Önce su sonra ilaç alırsanız daha ıslak olucağı içim kolay geçer Boğaz’dan ardımdan da bol su içersinBu arada ilaç çok büyük dilimin altına koysam erir mi ki
canım naptın iyi misin?her şey yolunda mı?Benim enistemin oyle artmisti da ondan dedim canim. Ne zaman baslanacak tup bebege
Bugun kontrolum vardi bhcg dusmeye baslamis ayin 5inde 4911di bugun 4005 olmuş sanki hergun adetin 1.gunu gibi agri varcanım naptın iyi misin?her şey yolunda mı?
Hayırlısı olsun canım inşallah çabucak atlatırsın ve tekrar hamile kalıp saglıkla bebişini kucagına alırsın ❤Bugun kontrolum vardi bhcg dusmeye baslamis ayin 5inde 4911di bugun 4005 olmuş sanki hergun adetin 1.gunu gibi agri var
Sagol canim değer sifirlandiktan sonra 2 ay beklemem gerekiyormusHayırlısı olsun canım inşallah çabucak atlatırsın ve tekrar hamile kalıp saglıkla bebişini kucagına alırsın ❤
Olsun canım sen iyi olda. Çokda uzun bir süre değilmiş zaten. Rabbim hayırlı ve saglıklısını nasip etsin inşallah.Sagol canim değer sifirlandiktan sonra 2 ay beklemem gerekiyormus
sağlığına kavuş elbet mutlu haberlerle dolu zamanda gelecek canım.Bugun kontrolum vardi bhcg dusmeye baslamis ayin 5inde 4911di bugun 4005 olmuş sanki hergun adetin 1.gunu gibi agri var
Merhaba, baya giremiyordum nete. Nasıl bebiş... Beta hcg neden düşüyor.Sagol canim değer sifirlandiktan sonra 2 ay beklemem gerekiyormus
Dis gebelik oldugu anlasildi 1 hafta omceMerhaba, baya giremiyordum nete. Nasıl bebiş... Beta hcg neden düşüyor.
Çok geçmiş olsun ya, üzüldüm.Dis gebelik oldugu anlasildi 1 hafta omce