• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Kizlar bugün benim ovulasyon günüm hesaba göre bugün çatlama günü fakat testte ikinci çizgi netleşmedi aslında ilk çizgi de tam net değil yarısı kötü yarısı açık sizce neden

Kızlar drda hamile kalmak için ilaç aldım. İlacın adı elenatal ekgıda sayılır. Sabah almam gerekiyordu unuttum şimdi alsam olur mu. Ve kızlar bu ilaç işe yarar mı

Kızlar drda hamile kalmak için ilaç aldım. İlacın adı elenatal ekgıda sayılır. Sabah almam gerekiyordu unuttum şimdi alsam olur mu. Ve kızlar bu ilaç işe yarar mı
İlaç hakkında bir bilgim yok ama gıda takviyesiyse almanda sokıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu tarz ilaçlar aynı zaman dilimi içerisinde alınırsa etki ediyor sende öyle yapmaya çalış. Telefonuna hatırlatma ekleyebilirsin bununla alakalı

İlaç hakkında bir bilgim yok ama gıda takviyesiyse almanda sokıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu tarz ilaçlar aynı zaman dilimi içerisinde alınırsa etki ediyor sende öyle yapmaya çalış. Telefonuna hatırlatma ekleyebilirsin bununla alakalı
Teşekkür ederim. Şimdi alsam olur mu acaba

Bu arada ilaç çok büyük dilimin altına koysam erir mi ki

Bu arada ilaç çok büyük dilimin altına koysam erir mi ki
Alabilirsin ama eriterek kullanmak belki sorun olabilir direk midede çözünmesi gerekiyordur. Önce su sonra ilaç alırsanız daha ıslak olucağı içim kolay geçer Boğaz’dan ardımdan da bol su içersin

Back