- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
2.5 a düşürmemiz gerek dedi ilaçlarımı yükseltti canım ya.Canim bnm tsh degerim 2.91 cikti doktor butun degerlerin normal gebelik icin cok iyi dedi bence yuksek degil senin ki de engel olacagini sanmiyotum doktor bisey demedi mi
Hmm alla alla hayrlisi olsun cnm cok yuksek degil zaten düşer ins bi an once o zmn2.5 a düşürmemiz gerek dedi ilaçlarımı yükseltti canım ya.
İnşallah canm verdm kan sonucumu bekliyormSnowflake ben silik ikinci cizgiyi görüyorum en yakın zamanda kan testi ver netleştir durumu ama hamilesin gibi duruyor
Hayırlı haberler al inşallah bizimle de paylaşİnşallah canm verdm kan sonucumu bekliyorm
Kızlar 37 çktı iyi miHayırlı haberler al inşallah bizimle de paylaş
Hayırlı olsunKızlar 37 çktı iyi mi
Teşekkür ederim canm senn bebiş de haylri olsunHayırlı olsuniki gün sonra artış iki katı olursa herşey yolunda demektir
Benimde 2 gundur kanamam var sanirim dusuk yapiyorum ya da dis gebelikNaberr canım bende hasta oldum. 3 ekimde rahim filmi randevusu aldım. İnş. Bununla birlikte resmi olarak tedaviye başlıyoruz :)) içimde yeni yeni umutlar başladı
Allah yardimcin olsunBenimde 2 gundur kanamam var sanirim dusuk yapiyorum ya da dis gebelik
Allah korusun.. doktora gittin mi ?Benimde 2 gundur kanamam var sanirim dusuk yapiyorum ya da dis gebelik
Gittim doktor dedi zaten kanamam durdu suan yarin iyi bi özel doktora gidicemAllah korusun.. doktora gittin mi ?
Canim Allah yardimcin olsun. Inşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur bir şey olmaz. Haberlerini bekliyoruzGittim doktor dedi zaten kanamam durdu suan yarin iyi bi özel doktora gidicem
Canım inşallah birşey olmazGittim doktor dedi zaten kanamam durdu suan yarin iyi bi özel doktora gidicem
Yaşayan biri olarak Allah kimseye yaşatmasın inşallah düşük falan değildir bebişin sıkı sıkı tutunurAllah yardimcin olsun
İnofolic combiyi kendin mi aldın recetesiz ve nasıl kullandın canm bilgi verir msin ??Bende inofolic combi kullandim ama doktor vermedi birde testere disli aslan pencesi otu cay ictim
Kendim aldim adet bitince 10 gun gunde 1 taneİnofolic combiyi kendin mi aldın recetesiz ve nasıl kullandın canm bilgi verir msin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?