- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım beni mi etiketleycktin@Bir prenses annesi canım ne yapıyorsun sayfa da bir durgunluk var gibi kimse yokmu
Sanırım beni mi etiketleycktin[/QUOseni etiketlememismiyim![]()
Canim bnm tsh degerim 2.91 cikti doktor butun degerlerin normal gebelik icin cok iyi dedi bence yuksek degil senin ki de engel olacagini sanmiyotum doktor bisey demedi mitsh ım 3,26 çıktı kızlar,bu gebe kalmama engel mi?
Niye aynı isim amaBaşkasını etiketlemissin kiz![]()
)
Normalde daha az sürüyorsa ihtimaller olabilir cnm test yapmayi dusunuyor musunNiye aynı isim amaneyse sen anlamissin dün ben hiç adet olmadim 2 gun sürdü bitti dünden beri peceteye çok açık pembe leke geliyor kasigimda sağdan soldan ağrı vuruyor
Ben normalde daha çok ve pihtili olurdum bu ay öyle değildi hep açık pembe ve lavaboya çıkınca geliyordu pedim dolmadi hiç test için erken değil mi biraz daha beklesem diyorumNormalde daha az sürüyorsa ihtimaller olabilir cnm test yapmayi dusunuyor musun
Aynen bekle bklm biraz daha bi hafta 10 gun sonra falan varsa belki cikar cnm yerlesme mi ki cok az geldiyseBen normalde daha çok ve pihtili olurdum bu ay öyle değildi hep açık pembe ve lavaboya çıkınca geliyordu pedim dolmadi hiç test için erken değil mi biraz daha beklesem diyorum
Aynen bekle bklm biraz daha bi hafta 10 gun sonra falan varsa belki cikar cnm yerlesme mi ki cok az geldiyse[/QUOT bilmiyorum canım inşallah öyledirsenin ne kadar var regl gününe
evet ilk olacak canım Allah nasip ederseSenin ilk gebelik mi olacak canim H Hayalimsinbebegim0123
Evet bayağı varmışBnm daha var canım yeni bitti adet zaten 21ekim bat
Ins ins Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insevet ilk olacak canım Allah nasip ederse
Amin canım ilk gebelik de yerleşme kanamasi biraz daha farklı olurmuş bu sebeple adetle yerleşme kanamasi karistirilabilirmis onun için kafama takıldı acaba olabilir mi diyeIns ins Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins
Amin canım ilk gebelik de yerleşme kanamasi biraz daha farklı olurmuş bu sebeple adetle yerleşme kanamasi karistirilabilirmis onun için kafama takıldı acaba olabilir mi diyeIns ins Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins
Bilmem bende hic olmadiAmin canım ilk gebelik de yerleşme kanamasi biraz daha farklı olurmuş bu sebeple adetle yerleşme kanamasi karistirilabilirmis onun için kafama takıldı acaba olabilir mi diye