• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Aynen oylr cnm yeni ay yrni umut ins bitti mi simdi senin adetim bat ne zmn beraber bekleyelim ins
Bnm onceden 3 4 gun yoğun 2 gun falan az kanama seklinde olurdu adetim son 1 senedir surekli 2 gun yogun 3. gun leke gibi 5 gun sürüyor sence bi sorun var mdr her ay adet goruyorum hormonla alakali midir ki bakıldı bi srn yok dediler
Benim yeni bat 19 veya 20 ekim canım.Hormonsal sorun yok diyorsa doktor kafana takma.
Ben bu ay ovulasyondu yumurtlamaydı takip etmeyeceğim .
Gelecek ay tekrardan başlarım artik hakkatten 2 seneyi geçti bıktım artık.

Vala bekleyebiliyorsan bence bi hafta gecikmesini bekle en sağlıklısi o oluyormus ben bu ay anladım gecikmenin 2.gününde kan verdim 4.99 çıktı bi gun sonra yine verdim 6 çıktı ama kimyasalmis gecikmemin 5. Günü adet oldum
Ben 28gunde bır hastalanıyorum takvime göre 24regl tarihim hamile olduğuma inanmadığım için içimde test yapmak gelmiyor. Çünkü sonu hüsran ve ben bunu kaldıramıyorum

Benim yeni bat 19 veya 20 ekim canım.Hormonsal sorun yok diyorsa doktor kafana takma.
Bnmde eğer kimyasaldan dolayi duzeni bozulmazsa 21 ekim yeni bat ben sanırım bu ay takvim tutcam özel olarak ovulasyon takibi yapmicam tabi test falan ama takvime göre iliski düzenlemeye caliscam bklm hyrlisi....canım ya vala cok zor dile kolay 2 sene neden olmadığına dair birsey diyor mu doktorlar

Ben 28gunde bır hastalanıyorum takvime göre 24regl tarihim hamile olduğuma inanmadığım için içimde test yapmak gelmiyor. Çünkü sonu hüsran ve ben bunu kaldıramıyorum
Bilemezsin canim neye göre hamile olmadığını düşünüyorsun belirti mevzusuysa herkeste aynı belirtiler olacak diye kaide yok

Soğan kürünü duydum bende başlayayım olmadı ama çörek otu tarçın balı duymadım onu nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman başlamak gerekiyor. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Alin canim insallah.bal tarcin corekotunu bende bu forumda duydum.reglin ikinci gunu baslaniyo on iki gun sadece.yumurtlamadan sonra birakiliyomus.yumuttayi kaliteli hale getiriyomus.yalniz bal kestane bali olursa daha iyi olurmus.sabah aksam birer kasik yencek macun gibi bisey oluyo

Bnmde eğer kimyasaldan dolayi duzeni bozulmazsa 21 ekim yeni bat ben sanırım bu ay takvim tutcam özel olarak ovulasyon takibi yapmicam tabi test falan ama takvime göre iliski düzenlemeye caliscam bklm hyrlisi....canım ya vala cok zor dile kolay 2 sene neden olmadığına dair birsey diyor mu doktorlar
Sorun yok canim.sebepsiz

Alin canim insallah.bal tarcin corekotunu bende bu forumda duydum.reglin ikinci gunu baslaniyo on iki gun sadece.yumurtlamadan sonra birakiliyomus.yumuttayi kaliteli hale getiriyomus.yalniz bal kestane bali olursa daha iyi olurmus.sabah aksam birer kasik yencek macun gibi bisey oluyo
Teşekkür ederim 2.günü buğün Adetin başlayayım bare bende
Teşekkür ediyorum buğün adetin 2.günü deneyeyim bende

selamlar.benimde ilk çocuk 7 yasında ikinciyi işitiyoruz yaklaşık bizimde 2 sene olcak.kimyasal oldu bikaç kez.okadar.bende umudumu kaybettim.

selamlar.benimde ilk çocuk 7 yasında ikinciyi işitiyoruz yaklaşık bizimde 2 sene olcak.kimyasal oldu bikaç kez.okadar.bende umudumu kaybettim.
Yumurtlama günlerini takip ettin mi canım yumurtlamadan önceki 5 gun ve yumurtlamanin ertesi Günü hamile kalmaya en elverişli gunler olduğunu söylüyorlar doktorlar

Back