ben bakıyorum negatif hoop hemen çöpeHerkes bekleyince çıkan testini buraya atıyor hamilemiyim diye. Bekleyince genelde testlerde hep pozitif çıkıyor. Dün akşam test yapmıştım mesela sabah uyandığımda test hunharca pozitif olmuş :)) bunu herkese söylemeye çalışıyorum bekleyince hep pozitif oluyor testler. Ben testleri yapıştırıyorum böyle sonra hep böyle pozitif oluyorlar kendiliğinden
Benim aynaya bakınca fark ettim ama gün geçtikçe sabada belirgin oldu çok ümitliyim ama yoksa diye çok korkuyorumGenelde gebelikte kadınlarda çıkıyor ama ilerleyen dönemlerde çıkıyor diye biliyorum. Hamile olduktan 3-4 ay sonra çıkmaya başlıyor
Ilk hamileligimde herkes soruyordu bana ve evet büyük bir belirtiydi:)Benim aynaya bakınca fark ettim ama gün geçtikçe sabada belirgin oldu çok ümitliyim ama yoksa diye çok korkuyorum
Herkes bekleyince çıkan testini buraya atıyor hamilemiyim diye. Bekleyince genelde testlerde hep pozitif çıkıyor. Dün akşam test yapmıştım mesela sabah uyandığımda test hunharca pozitif olmuş :)) bunu herkese söylemeye çalışıyorum bekleyince hep pozitif oluyor testler. Ben testleri yapıştırıyorum böyle sonra hep böyle pozitif oluyorlar kendiliğinden
Kac gunde bi adet dongun var cnmfarkli bi belirti var mi her aydanKızlar bende bir yıldır deniyoruz ama olmuyor ben her ayın ikisinde adet oluyordum ama bu ay iki gün gecikti ve normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde geldiğini anlıyordum ve çok fazla kasık ağrım var kokulara karşıda bi hassasiyet var acaba hamilemiyim
Aynen bende merak ediyorum onu kac çıktı kiNaberr canım hcg sonucun çıktımı? Nasılsın?
Üzulme canim vardır bunda da bi hayr bi zamanı vardır önümüzdeki aylara insSanırım benim bu ay da hüzün ayı
Inşallah canım olsun da önümÜzdeki ay olsunÜzulme canim vardır bunda da bi hayr bi zamanı vardır önümüzdeki aylara ins
Ins ins cnmInşallah canım olsun da önümÜzdeki ay olsun
Naberr canım hcg sonucun çıktımı? Nasılsın?
Hala cikmadi cikmayacak mi acaba bugunAynen bende merak ediyorum onu kac çıktı ki
Hala cikmadi cikmayacak mi acaba bugun
Sağlık ocagindaAllah Allah nerde yaptırdın ? Normalde 1-2 saate çıkıyor her zaman
Yarına kaldi o zmn bazen gelmiyormus sonuclarSağlık ocaginda
Hayr olsun cnm ins belki regl ağrısı değildirValla benimde belirtiler fos çıkacak gibi.
Bayağı regl ağrısı çekiyorum
Hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?