- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
İns ne bilim yoksa ogrensrm suphem kalmayacak en azindan...ümitlenio insan illa acaba mi die negatifi doktordan duymak çok gıcık oluyo telefonda ogrenseydim keşke diyorumHayırlı sonuçlar alırsınız sabırlı olun az kaldı
Sağlık ocaginda baktirdiysan netten bakabilirsinİns ne bilim yoksa ogrensrm suphem kalmayacak en azindan...ümitlenio insan illa acaba mi die negatifi doktordan duymak çok gıcık oluyo telefonda ogrenseydim keşke diyorum
Bakamadim o bnmde aklima geldi de tc ve dosya numarasi istio elimde numara yok ole bi bakamadim hic aklima gelmedi tahlil icin verilen barkodda vardi buyuk ihtiml o numaraSağlık ocaginda baktirdiysan netten bakabilirsin
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızÖyle hayırlısı bklm eşimin haberi yok tahlil verdiğimdn varsa sürpriz olacak yarın :)
100 mü 0,100 mü canımArkadaşlar ben bugün kan verdim 100 çıktı doktor gebelik yok dedi. Anlamadım 7 gün geçti..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinİnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Ay ins cnm ya hayırlı sonuc olsun... İyiyim sukur merak var biraz eşimle de paylasamiom varsa surpriz olsun die ins hayırlısıyla vardr seninde canim ya umut her zmn var korunmadikca ihtimal varFit mutlu anne Kuzum sonucun hayırlı çıkar inşallah
Naberr Raze hamiş nasılsın
Nasilsiniz kızlar
Ben sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı bu defa .Bata son 5.Umudum var ama hala.Insallah yanılmıyorumdur bu
defa
Iyiyim canim kasiklarim agriyor biraz umudu kesme sende daha varFit mutlu anne Kuzum sonucun hayırlı çıkar inşallah
Naberr Raze hamiş nasılsın
Nasilsiniz kızlar
Ben sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı bu defa .Bata son 5.Umudum var ama hala.Insallah yanılmıyorumdur bu
defa
Filtre falan mi yaptin canim oyle olunca dosya boyutu büyük geliyoKızlar hata veriyor dosya boyutundan yuklenemedi diyor nasıl yukleyecem ovulasyon testi ni
Bilmiyorum anlamadım kiFiltre falan mi yaptin canim oyle olunca dosya boyutu büyük geliyo
Ovulasyon icin iki cizgininde ayni koyuluga yakin olmasi lazim diye biliyorumFoto yukleyemedim canım testim de C bölgesi koyu T bölgesi hafif silik şekilde sonuç ne oluyor
Evet kutunun üzerinde de öyle yazıyor şimdi o zaman geçmiş oluyor değil miOvulasyon icin iki cizgininde ayni koyuluga yakin olmasi lazim diye biliyorum
Kacinci gundesin baslamamista olabilirEvet kutunun üzerinde de öyle yazıyor şimdi o zaman geçmiş oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?