• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac

@bi prenses annesi Kuzum sonucun hayırlı çıkar inşallah :dua:
Naberr Naberr Raze hamiş nasılsın :KK49:

Nasilsiniz kızlar

Ben sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı bu defa .Bata son 5.Umudum var ama hala.Insallah yanılmıyorumdur bu
defa

Vallahi ben bata kaç kaldı bilmiyorum. Ama parmak hesabı yaptım bence 3 gün var. Ben ne adet olacakmışım gibi hissediyorum ne de hamile gibi. Herşey normal :)))) imkansız gerçi bu ay bence

Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac
canım kapsül mü kullandın yoksa suda eritilen mi bende alsam mı acaba henüz adet olmadım ama (düşükten sonra)

Selam kizlar ben 9 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum daha hamilelik yaşayamadım ilk gebeligim olacak. Gelin belirtilerimizi paylasip batlari birlikte bekleyelim
Kızlar bende bir yıldır deniyoruz ama olmuyor ben her ayın ikisinde adet oluyordum ama bu ay iki gün gecikti ve normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde geldiğini anlıyordum ve çok fazla kasık ağrım var kokulara karşıda bi hassasiyet var acaba hamilemiyim

Kızlar bende bir yıldır deniyoruz ama olmuyor ben her ayın ikisinde adet oluyordum ama bu ay iki gün gecikti ve normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde geldiğini anlıyordum ve çok fazla kasık ağrım var kokulara karşıda bi hassasiyet var acaba hamilemiyim
Test yapsana canim bende de bu belirtiler var

Test yapmaya korkuyorum hep negatif çıkıyor acaba öylemiyim diye düşünüyorum ama olma şansım varmı acaba çok merak ediyorum

Herkes bekleyince çıkan testini buraya atıyor hamilemiyim diye. Bekleyince genelde testlerde hep pozitif çıkıyor. Dün akşam test yapmıştım mesela sabah uyandığımda test hunharca pozitif olmuş :)) bunu herkese söylemeye çalışıyorum bekleyince hep pozitif oluyor testler. Ben testleri yapıştırıyorum böyle sonra hep böyle pozitif oluyorlar kendiliğinden :halay:

Eklentiler

• 7CF0B4AB-3ED2-4ED7-8693-A944A9AFD9C1.jpeg
    7CF0B4AB-3ED2-4ED7-8693-A944A9AFD9C1.jpeg
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
Çok teşekkür ederim birde karnımda bikini bölgemden göbek deliğime kadar açık kahverengi düz bir çizgi var bununla ilgili bi bilginiz varmı

Genelde gebelikte kadınlarda çıkıyor ama ilerleyen dönemlerde çıkıyor diye biliyorum. Hamile olduktan 3-4 ay sonra çıkmaya başlıyor

Back