- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Benim son adetim 27 ağustosKacinci gundesin baslamamista olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim son adetim 27 ağustosKacinci gundesin baslamamista olabilir
Canim yumurtlaman gecmis sanirimBenim son adetim 27 ağustos
Evet takvime göre ben hesapladim değerlendirdim ayın 5 i ve 15 i arası oluyorduCanim yumurtlaman gecmis sanirim
@bi prenses annesi Kuzum sonucun hayırlı çıkar inşallah
Naberr Raze hamiş nasılsın
Nasilsiniz kızlar
Ben sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı bu defa .Bata son 5.Umudum var ama hala.Insallah yanılmıyorumdur bu
defa
0,100 Adetim 8. Günü hala olmadım. Adetin yakın hamile kalmış olabilirsin diyenler var kanda çıkmaya bilir diyorlar ama, bu olasılıkla yok büyük ihtimal....100 mü 0,100 mü canım
canım kapsül mü kullandın yoksa suda eritilen mi bende alsam mı acaba henüz adet olmadım ama (düşükten sonra)Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac
Kapsul kullandim canimcanım kapsül mü kullandın yoksa suda eritilen mi bende alsam mı acaba henüz adet olmadım ama (düşükten sonra)
Recetesiz satiliyormu.yoksa genede doktora danismalimi yan etki filan varmi ilacinKapsul kullandim canim
Recetesiz satiliyo ustunde ilac degildir yaziyor zaten ama doktoruna sor yine de istersen ben kendim aldim direkRecetesiz satiliyormu.yoksa genede doktora danismalimi yan etki filan varmi ilacin
Doktor a gittin mi kuzumRecetesiz satiliyo ustunde ilac degildir yaziyor zaten ama doktoruna sor yine de istersen ben kendim aldim direk
Ilac icin gitmedim canim kan vermek icin soruyorsan bugun kan verdim aksam cikacakDoktor a gittin mi kuzum
Ilac icin gitmedim canim kan vermek icin soruyorsan bugun kan verdim aksam cikacak
Kızlar bende bir yıldır deniyoruz ama olmuyor ben her ayın ikisinde adet oluyordum ama bu ay iki gün gecikti ve normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde geldiğini anlıyordum ve çok fazla kasık ağrım var kokulara karşıda bi hassasiyet var acaba hamilemiyimSelam kizlar ben 9 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum daha hamilelik yaşayamadım ilk gebeligim olacak. Gelin belirtilerimizi paylasip batlari birlikte bekleyelim
Test yapsana canim bende de bu belirtiler varKızlar bende bir yıldır deniyoruz ama olmuyor ben her ayın ikisinde adet oluyordum ama bu ay iki gün gecikti ve normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde geldiğini anlıyordum ve çok fazla kasık ağrım var kokulara karşıda bi hassasiyet var acaba hamilemiyim
Gunun geçmiş yap benceTest yapmaya korkuyorum hep negatif çıkıyor acaba öylemiyim diye düşünüyorum ama olma şansım varmı acaba çok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim birde karnımda bikini bölgemden göbek deliğime kadar açık kahverengi düz bir çizgi var bununla ilgili bi bilginiz varmıGunun geçmiş yap bence
Çok teşekkür ederim birde karnımda bikini bölgemden göbek deliğime kadar açık kahverengi düz bir çizgi var bununla ilgili bi bilginiz varmı