- 12 Kasım 2017
- 51
- 8
- 6
- 26
Çok teşekkür ederimIlk hamileligimde herkes soruyordu bana ve evet büyük bir belirtiydi:)
Umut vermek istemem ama eskilerden kalma bir gebelik belirtisidir.
Bende 11 yıl oldu hala geçmesi.cok çok ince ancak dikkatli bakılırsa belki oluyor ama hala duruyor.
Ayın ikisinden ikisine 35günlük galiba var ben adet olduğumda çok aşırı kan gelirdi petler bile almazdı bu ay petlerin hiçbiri batmadı bile sadece peçeteyle silince vardı ve çok aşırı kasık ağrım var karnımdada bir çizgi işteKac gunde bi adet dongun var cnmfarkli bi belirti var mi her aydan
Ay masaallah ne kadarlik oluyo simdi43 ciktiiiiii
Hyrlisi cnm ins vardr bnm demin tuvalete gittgimde peceteye pembe leke çıktı sanrm adet olcam ya da yerleşme kanamasiAyın ikisinden ikisine 35günlük galiba var ben adet olduğumda çok aşırı kan gelirdi petler bile almazdı bu ay petlerin hiçbiri batmadı bile sadece peçeteyle silince vardı ve çok aşırı kasık ağrım var karnımdada bir çizgi işte
Daha 4 haftaAy masaallah ne kadarlik oluyo simdi
Allah tamamına erdirsjn cnm saglikla kycagina al insDaha 4 hafta
İns canım öğlen de peceteye çıkmıştı yarın nolcak bklmNaberr Kuzum tekrardan hayırlı olsun.Saglikla ilerler inşallah.
Fit mutlu anne Canım sen bol bol su iç ve dinlen.Sabır ve dua şuan elinden gelen.Insallah yerleşme kanamasıdır.
M Mutlukuslar Sen bi kan testi versen keşke aslinda
Canım mutlulugunu paylaşıyorum sağlıcakla kucağına al ıns.43 ciktiiiiii
Sağlık olsun, sıkmayın canınızı.Sanırım benim bu ay da hüzün ayı
Hadi insHepiniz sagolun kizlar sizinde yuksek degerleri gorelim en kisa zamanda
Ben de 7 Nisan da düşük sonrası kürtaj oldum ve doktorum öoçuk istiyorsan 16 gün itibariyle çalışmalara başla 16\22 arası hamile kalabilirsin dedi ama maalesef olmadı evet hamile kalan çok olıhormuşmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim 22 ağustosta 6 haftalık düşük sonrasında kürtaj oldum 17 gün leke devam etti şimdi adet olmayı bekliyorum ama adet olmadan kürtajdan sonra hamile kalanlar olmuş böyle bişey duydunuz mu?
Ben geçen ay yaşadım aynısını önce pembe oda silince geliyor sonra kahve rengi si oda sadece peçete ye geliyordu hatta yerleşme sir dediler çok umutlandım ama maalesef o ay adet diye sadece o şekilde oldumMerhaba arkadaşlar.. 3.5 yildir hamile kalmaya calisanlardanim. Sorum olacakti . adetimden 1 gun once sulu sekilde 2 damla acik pembe renginde kanama oldu.ondan snra kesildi daha hic birsey gelmedi. Bugun 4. Gun sadece peceteye gelen acik kahverengi akiskan sulu akinti oldu gene bisey yok . gecen ay 5 gun erken baslamisti adetim . bu ayda haliyle erken gelmesi gerekiyordu adetlerim duzenli. 27 gunde 1 olurum. Bel agrisi , mide agrisi, bacak agrisi var.Bu akinti sekli sizce adetin baslangici mi . aranizda da boyle yasayan var mi? simdiden cvplariniz icin tesekkurler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?