- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Hayirli olsun cnm :) Allah tamamini erdirir insallahKizlaaaaaarrrrrrEki Görüntüle 2189981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun cnm :) Allah tamamini erdirir insallahKizlaaaaaarrrrrrEki Görüntüle 2189981
Yaaa çok güzeelll maşallah sağlıkla kucağına al canım. Rabbim hayırlı evlat versin.Hayirli olsun cnm :) Allah tamamini erdirir insallah
Off çok heyecanlı yaa senina dına bile heyecanlıyım şu an. kendim olsa bayılırım heralde.Cok sagolun kizlar esim daha gelmedi işten gelince soylicem :)
Nasil soylesem diye dusunuyorum bende :)Off çok heyecanlı yaa senina dına bile heyecanlıyım şu an. kendim olsa bayılırım heralde.![]()
Tv falan izlerken testi önüne koy hiçbir şey söylemedenNasil soylesem diye dusunuyorum bende :)
Testi hic yanimdan ayırmıyorum sanki bakmasam cizgi silinecek gibi geliyorTv falan izlerken testi önüne koy hiçbir şey söylemeden
Valla aşırı duygusalım şu an. Allah çok büyük meleğini kucağına sağlıkla versin inş.Testi hic yanimdan ayırmıyorum sanki bakmasam cizgi silinecek gibi geliyor
Sagol canim en kisa zamanda senindeValla aşırı duygusalım şu an. Allah çok büyük meleğini kucağına sağlıkla versin inş.
amin canım.Sagol canim en kisa zamanda seninde
Atsana bi canim bakalimMerhaba benim Adetim 6 gün geçti. Erken hamilelik testi aldım. Onunda pozitif çizgisi beyaz çıktı. Dün ki testlerde de silik gibiydi... Kafam çok karıştı ..
Çok sevindim ya darısı bana, test resmi var mıTesti hic yanimdan ayırmıyorum sanki bakmasam cizgi silinecek gibi geliyor
Dünkileri çektim kamera görüntüsünde görünmüyor arka camı kırık.Atsana bi canim bakalim
hamile olma ihtimalin baya yüksek canım.Merhaba benim Adetim 6 gün geçti. Erken hamilelik testi aldım. Onunda pozitif çizgisi beyaz çıktı. Dün ki testlerde de silik gibiydi... Kafam çok karıştı ..
Evet pozitif. Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere...
Onlarda hakktten is yok canim.Bana programlar 8 Eylül dedi ama ben ovulasyon testinde 4-5 eylül pik gördüm .Evet pozitif. Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere...
Benim ki bundanda silikti gölge şeklinde. Bu programlı ovulasyon programlarında iş yok onu anladım.
İnşallah yarın yada sonraki gün gideceğim. Ama eyer pozitifse bu ovulasyon programlarının bir işe yaramadığını anlayacağım...Onlarda hakktten is yok canim.Bana programlar 8 Eylül dedi ama ben ovulasyon testinde 4-5 eylül pik gördüm .
Bi kan versen daha çabuk sonuç alırsın bence
Kan testini ne zaman vereceksiniz...