- 2 Haziran 2018
- 47
- 14
- 3
- 36
normal yumurtlama günlerinde ağrım olurdu rahat geçirdim.fazlasıyla akıntım oldu,kasık ağrılarımda ara vardı iştahımda arttı adet olacağım diye düşünüyorum.hoşgeldin :) belirti var mı hiç?
merhaba, benimde bat günüm dündü.herhangi bir şey yok. belki silikte olursa diye test yaptım oda yok... napıcaz böyle ya 3. ay denemem...
bekliyorum sabırsızlıkla... 3 ay 3 yıl gibi...Daha yeni deniyormussun canim bir iki gun daha bekle kan testi yaptir
O beyaz çizgi durunca netleşiyor .Benim sabah yaptığım saat 10.30 gibiydi mesela şimdi bembeyaz çizgi var.Ilk böyle çıktığında bende heyecanlanıp koşa koşa kan vermistimAma biliyomusun eşimle iddiaya girdik az önce. O ısrarla testin kendisinden öyle çizgi var diye diretti. Hemen ucuz yollu bi test kırdık baktık gerçekten içinde yakından baktığında görebileceğin içi çizgide çıplak gözle görülebiliyor. Adam haklıymışş. Hep ama hep dalga geçiyor benimle
Benimde yaş 36Gene kalmaya çalışan çiftlerin %85 i bi senede hamile kalırmış %15 i kalamazmış. İki sene deneyenlerin %92 si hamile kalırmış. 3. Seneye kalırlarsa bu ihtimal %8 e düşüyormuş ve çoğunlukla tedavi gerekiyormuş. Tüp bebek doktoruna gidiyoruz biz o öyle söyledi. Ben 1 seneyi bitirince o da bana hala doğal yolla olma ihtimali %6-8 arası her ay. O yüzden aşılama yada tüp bebek yaşımdan dolayı yapmıyor. 30 yaş üstüne genelde 1 sene üstünde tedaviye gidiyorlar
benim bir oğlum var.ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. ben kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok denildi... umarım eşimdede herhangi bir sorun yoktur...Üzülme adetin geç kalmaya başlayınca vücut gebeliğe kendini yavaş yavaş hazır ettiğini gösteriyor aslında ben denemeye başladıktan 6 ay sonra ilk defa geç kalmıştı. Yavaş yavaş gebeliğe hazırım demeye başlamıştı vücudum. 1 sene içerisinde eğer çok büyük bi probleminiz yoksa özellikle spermde sıkıntı yoksa gebe kalırsınız kesinlikle. Yada gebesinizdir şuan. :)
benim bir oğlum var.ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. ben kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok denildi... umarım eşimdede herhangi bir sorun yoktur...
anladım inşallah vermeye gerek kalmaz :)Canim ben bu ay hamile degilsem vericem bati bekliyorum
İnşallah, sabredeceğiz...Uzun süre önce doğum yaptıysanız vücudun yeniden gebe kalmak için yeniden hazırlığa ihtiyaç duyabilir. Daha önceden doğum da yaptıysanız daha da kolay olur inşallah. Eşinide de sıkıntı yoksa hiç umutsuz olmayın. Adet olursanızda aklınızdan yeni ay yeniden heyecan diye geçirin sabredersiniz o zaman. :)))
Inşallah bebektirBenimde midem cok kotu usutmus de olabilirim
Yeni birşey yok ama ben kendimi neden hamile hissediyorum sanki birşey var gibi heyecanlanıyorum kalbim çarpıyor çok ilginç ilk defa böyle oldum allahım sen aklıma sahip çık ne zormuş beklemekKizlar ne yapiyosunuz var mi gelisme
Oyle canim adet gunu adet geldiginde bi sonraki ay icin yine ayni heycan basliyo bitmiyo hicYeni birşey yok ama ben kendimi neden hamile hissediyorum sanki birşey var gibi heyecanlanıyorum kalbim çarpıyor çok ilginç ilk defa böyle oldum allahım sen aklıma sahip çık ne zormuş beklemek
Olmasın daha iyi böyle daha çok heves edip sonra hayal kırıklığı yaşayınca çok üzülüyoruz benim adetim daha ayın 1i ile 6 si arası çok varOyle canim adet gunu adet geldiginde bi sonraki ay icin yine ayni heycan basliyo bitmiyo hic
Baya varmis canim calismalara devam ediyor musunuzOlmasın daha iyi böyle daha çok heves edip sonra hayal kırıklığı yaşayınca çok üzülüyoruz benim adetim daha ayın 1i ile 6 si arası çok var
15 i son artık bitiyorBaya varmis canim calismalara devam ediyor musunuz
Bence biraz daha devam edin15 i son artık bitiyor
Öyle olacak zatenBence biraz daha devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?