2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

merhaba, benimde bat günüm dündü.herhangi bir şey yok. belki silikte olursa diye test yaptım oda yok... napıcaz böyle ya 3. ay denemem...

Üzülme adetin geç kalmaya başlayınca vücut gebeliğe kendini yavaş yavaş hazır ettiğini gösteriyor aslında ben denemeye başladıktan 6 ay sonra ilk defa geç kalmıştı. Yavaş yavaş gebeliğe hazırım demeye başlamıştı vücudum. 1 sene içerisinde eğer çok büyük bi probleminiz yoksa özellikle spermde sıkıntı yoksa gebe kalırsınız kesinlikle. Yada gebesinizdir şuan. :)

O beyaz çizgi durunca netleşiyor .Benim sabah yaptığım saat 10.30 gibiydi mesela şimdi bembeyaz çizgi var.Ilk böyle çıktığında bende heyecanlanıp koşa koşa kan vermistim

Benimde yaş 36

benim bir oğlum var.ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. ben kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok denildi... umarım eşimdede herhangi bir sorun yoktur...

benim bir oğlum var.ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. ben kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok denildi... umarım eşimdede herhangi bir sorun yoktur...

Uzun süre önce doğum yaptıysanız vücudun yeniden gebe kalmak için yeniden hazırlığa ihtiyaç duyabilir. Daha önceden doğum da yaptıysanız daha da kolay olur inşallah. Eşinide de sıkıntı yoksa hiç umutsuz olmayın. Adet olursanızda aklınızdan yeni ay yeniden heyecan diye geçirin sabredersiniz o zaman. :)))

İnşallah, sabredeceğiz...

Yeni birşey yok ama ben kendimi neden hamile hissediyorum sanki birşey var gibi heyecanlanıyorum kalbim çarpıyor çok ilginç ilk defa böyle oldum allahım sen aklıma sahip çık ne zormuş beklemek
Oyle canim adet gunu adet geldiginde bi sonraki ay icin yine ayni heycan basliyo bitmiyo hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…