- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
ateş mi oluyo ben bunu bilmiyodum.
ay bence de ya bide onu kafama takmayımHiç bulaşma valla daha çok strese giriyorsun :)
Çizgi gayet belirgin ama silik tabii.Kızlar ben size bu ay olmayacak demiştim ya. Ovulasyonun üstünden bi hafta geçti. Son 3 gündür midem çok rahatsızdı sürekli bulanıyordu. İki gündür de kabız oldum. Dayanamadım 2 gün üst üste tekrar ovulasyon testi yaptım. Kop koyu oldu.
Altta testide yaptım ama sonuç negatif tabiki.
Bugün erken gebelik testi yaptım öğnkü içimden birses birşeylerin garip olduğunu söylüyor. Göğüslerimde bi değiliklik yok. Çok nadir sol göğsümde acıma değil ama birşeyler vakum yaparmış gibi bir his oluyor. Kasık ağrım yok mesela. Ama farklı birşeyler var tarif edemiyorum. İçgüdüsel... Bu gün erken gebelik testi aldım 5 dk da garip tuhaf fakat çok silik bi çizgi çıktı. Ne olduğunu anlamadım. Predictörün kendi çizgisini idrardan mı çıktı ikinci çizgi bilemedim hatta pozitif idrar testlerinde de paylaşıp sorucam. Predictor de böyle bi çizgi gören var mı. Ayın 21 i yada 22 sinde hasta olmayı bekliyorum.
Çizgi gayet belirgin ama silik tabii.
Hem zaten gününe de bayağı varmış bence hamilesin
Bencede ateş işi hem daha stresli hem zahmetli.Yataktan kalkmadan ateş ölçmek falan sıkıcı gibide geliyor bana.
Canim cizgiyi görüyorum benKızlar ben size bu ay olmayacak demiştim ya. Ovulasyonun üstünden bi hafta geçti. Son 3 gündür midem çok rahatsızdı sürekli bulanıyordu. İki gündür de kabız oldum. Dayanamadım 2 gün üst üste tekrar ovulasyon testi yaptım. Kop koyu oldu.
Altta testide yaptım ama sonuç negatif tabiki.
Bugün erken gebelik testi yaptım öğnkü içimden birses birşeylerin garip olduğunu söylüyor. Göğüslerimde bi değiliklik yok. Çok nadir sol göğsümde acıma değil ama birşeyler vakum yaparmış gibi bir his oluyor. Kasık ağrım yok mesela. Ama farklı birşeyler var tarif edemiyorum. İçgüdüsel... Bu gün erken gebelik testi aldım 5 dk da garip tuhaf fakat çok silik bi çizgi çıktı. Ne olduğunu anlamadım. Predictörün kendi çizgisini idrardan mı çıktı ikinci çizgi bilemedim hatta pozitif idrar testlerinde de paylaşıp sorucam. Predictor de böyle bi çizgi gören var mı. Ayın 21 i yada 22 sinde hasta olmayı bekliyorum.
Canim ben bu ay hamile degilsem vericem bati bekliyorumovulasyon elime ulaştı canım sabah saatlerinde :) sen sipariş verdin miNaberr
Eger renk kirmiziya donmezse yerlesme olabilir canimmerahaba kızlar, benim batım 20 eylül ancak dün kahverengi leke geldi bugünde yine çok az tam 1 hafta var,bir de sık idrara çıkma durumu var.tiroid hapı kullanmaya başlamıştım acaba o mu adetimi düzensizleştirdi yoksa yerleşme kanaması olabilir mi..valla kafamda deli sorular aylardır her belirtiyi hamileyim sandım artık vazgeçtim oluruna bıraktım ama insan yine de heyecanlanıyor
inşallah beklemek çok zorEger renk kirmiziya donmezse yerlesme olabilir canim
Aynen benim batta 22 eylulinşallah beklemek çok zor
Canim cizgiyi görüyorum ben
Canim sen bekle biraz daha batlarimizda ayniymis benimde 22 eylul ben daha yapmadim hic bat gunu yapicamVallahi bende görüyorum canım ama işte 1 senede bu şekilde iki adet testim oldu. Kan tahlilinde negatif çıktı o yüzden hiç heyecanlanamadım.(
Canim sen bekle biraz daha batlarimizda ayniymis benimde 22 eylul ben daha yapmadim hic bat gunu yapicam
Normal testte bu kadar erken cikmaz ki canım sen erken gebelik testi yapinca silik cizgi cikmisVallahi bende sizin gibi 30 lu 30 lu aldım testleri dayanamıyorum hiç yapıveriyorum
Canım çok bariz çizgi var. Seninle bat ımız aynı ama ben dün her iki testi yaptım silik bile çıkmadı.Hamile olma ihtimalin çok yüksek.Canim cizgiyi görüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?