Zaten hem zamanı geçti hemde çok erken.Çıksa yuh olurdum .
Test benim degil canimCanım çok bariz çizgi var. Seninle bat ımız aynı ama ben dün her iki testi yaptım silik bile çıkmadı.Hamile olma ihtimalin çok yüksek.
Ben 9 aydir alıştım negatiflere hic yapasım gelmiyo o yuzdenZaten hem zamanı geçti hemde çok erken.Çıksa yuh olurdum .
En sağlıklısı beklemekte yapabilsek
Gebe kalmak artım neden bu kadar zor anlamıyorum.Kayınvalideme komşulara dermiş ki kocan üstüne şapka atsa hamile kalıyosun.Ben 9 aydir alıştım negatiflere hic yapasım gelmiyo o yuzden
Gebe kalmak artım neden bu kadar zor anlamıyorum.Kayınvalideme komşulara dermiş ki kocan üstüne şapka atsa hamile kalıyosun.Hakikaten çok çocuğu olmuş.
Canım çok bariz çizgi var. Seninle bat ımız aynı ama ben dün her iki testi yaptım silik bile çıkmadı.Hamile olma ihtimalin çok yüksek.
aaa bunu bilmiyordum ben. Sen de kendini benim gibi banyoya kapatıp test yap. sonra imha etAma biliyomusun eşimle iddiaya girdik az önce. O ısrarla testin kendisinden öyle çizgi var diye diretti. Hemen ucuz yollu bi test kırdık baktık gerçekten içinde yakından baktığında görebileceğin içi çizgide çıplak gözle görülebiliyor. Adam haklıymışş. Hep ama hep dalga geçiyor benimle
Ama o cizgi pembe beyaz degil kiAma biliyomusun eşimle iddiaya girdik az önce. O ısrarla testin kendisinden öyle çizgi var diye diretti. Hemen ucuz yollu bi test kırdık baktık gerçekten içinde yakından baktığında görebileceğin içi çizgide çıplak gözle görülebiliyor. Adam haklıymışş. Hep ama hep dalga geçiyor benimle
bazi kadinlar çok cabuk hamile kaliyor canim dogru korunmayi biraktigi anda hamile kalan ya da ilk geceden hamile kalanlar var
aaa bunu bilmiyordum ben. Sen de kendini benim gibi banyoya kapatıp test yap. sonra imha et
Ama o cizgi pembe beyaz degil ki
ben 33 yaşındayım doğru diyosun doktorum 1 yıldan sonra olmazsa sorun var demektir dedi.Gene kalmaya çalışan çiftlerin %85 i bi senede hamile kalırmış %15 i kalamazmış. İki sene deneyenlerin %92 si hamile kalırmış. 3. Seneye kalırlarsa bu ihtimal %8 e düşüyormuş ve çoğunlukla tedavi gerekiyormuş. Tüp bebek doktoruna gidiyoruz biz o öyle söyledi. Ben 1 seneyi bitirince o da bana hala doğal yolla olma ihtimali %6-8 arası her ay. O yüzden aşılama yada tüp bebek yaşımdan dolayı yapmıyor. 30 yaş üstüne genelde 1 sene üstünde tedaviye gidiyorlar
eşim 41 ben 33 yaşındayım. yaş faktörü çok önemli ama Allah büyük.Umudumuzu kaybetmeyelim.
Ben 24 esim 34eşim 41 ben 33 yaşındayım. yaş faktörü çok önemli ama Allah büyük.Umudumuzu kaybetmeyelim.
sen daha genceciksin .Hormonların taze şansın daha yüksek. Kadının yaşının genç olması erkeğe göre daha önemli.Ben 24 esim 34
Daha yeni deniyormussun canim bir iki gun daha bekle kan testi yaptirmerhaba, benimde bat günüm dündü.herhangi bir şey yok. belki silikte olursa diye test yaptım oda yok... napıcaz böyle ya 3. ay denemem...
hoşgeldin :) belirti var mı hiç?merhaba, benimde bat günüm dündü.herhangi bir şey yok. belki silikte olursa diye test yaptım oda yok... napıcaz böyle ya 3. ay denemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?