2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Bilmiyorum ki canım bide bugün acayip bi haldeyim :elimi ayağımı her seyden çektim. Akşam olsa da eve gitsem bir önce modundayım.İnsanın keyfi kaçıyor ama Allahın takdiri. Umudu kesmek yok yine de
Daha 1 hafta var senin benim 8 gun var cikmamasi normal bence

Kızlar selamm
Ben sabah dayanamadım test yaptım ve elbette köz gibi negatifi gördüm
Bata son 10
Ya bende de geçen aylardan farklı biseyler var ama yüksek sesle söyleyip heyecanımı iyice beslemek istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı

sen de benim gibisin erkenden test yapanlardan :) ne yapsak boş zamanı gelince olacak .

Foto atsana canim silik cizgi vardır belki

Benim de elimde şuan 2 tane test var.. 8 gün kaldı reglye bugün belki yaparım diye düşündüm ama iki gündür ateşim düştü.. o yüzden moralim bozuk yapmayacağım.

13.gün : 36.4
14.gün : 36.5
15.gün : 36.5
16.gün : 36.6
17.gün : 36.7
18.gün : 36.6
19.gün : 36.5
20.gün : 36.5

İlk kez 1 haftadır goğüs hassasiyeti yaşıyorum.. yani ucuna dokununca sızlama hissediyorum ama aşırı değil.
Sarıya dönük akıntım var
*Gün aşırı ilişkiye devam ediyorum hala

Canim benim 36.5i gecmedi atedim takmıyorum ben ateşi artık

Foto atsana canim silik cizgi vardır belki
Kuzum aşağıya indim şimdi testim yukarda kaldı.Cikinca atayım.
Dün bide ben akşam ovulasyon testi yaptım .Öylesine yaptım.Ben sadece control çizgisi çıkar sanıyordum ama t çizgisi silik çıktı korktun.sonra lh hormonundan böyle oluyor dediler rahatladım .

Benim kardeşim hamileliğini ovulasyon testiyle de denedi doğru çıktı.Çift çizgi vardı onda da

Buda dün akşam rastgele yaptığım ovulasyon testim
bence bu bekleyerek değişecek bi çizgi değil. Gebe olabilirsin.İnşallah öyledir.Şöyle düşün; gebe olsan bile bazen idrarda tek çizgi çıkıyo ama gebe değilsen çift çizgi silik olsa dahi çıkmaz

ateş mi oluyo ben bunu bilmiyodum.

Ay yukarda unutmusum testi toz bulaşmış tamda görünmüyor resimde.
Benim testlerimde beyaz gölge kendi çizgisi genelde çıkıyor .
Insallah hamileliktendir
Ben zaten her ay çok umutluyum
Ama bu defa diğer 3 hamileligimde yaşamadığım değişiklikler var vücudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…