Daha 1 hafta var senin benim 8 gun var cikmamasi normal benceBilmiyorum ki canım bide bugün acayip bi haldeyim :elimi ayağımı her seyden çektim. Akşam olsa da eve gitsem bir önce modundayım.İnsanın keyfi kaçıyor ama Allahın takdiri. Umudu kesmek yok yine de
İnşallah ben yanılırım. Sen haklı çıkarsınDaha 1 hafta var senin benim 8 gun var cikmamasi normal bence
sen de benim gibisin erkenden test yapanlardan :) ne yapsak boş zamanı gelince olacak .Kızlar selamm
Ben sabah dayanamadım test yaptım ve elbette köz gibi negatifi gördüm
Bata son 10
Ya bende de geçen aylardan farklı biseyler var ama yüksek sesle söyleyip heyecanımı iyice beslemek istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı
Foto atsana canim silik cizgi vardır belkiKızlar selamm
Ben sabah dayanamadım test yaptım ve elbette köz gibi negatifi gördüm
Bata son 10
Ya bende de geçen aylardan farklı biseyler var ama yüksek sesle söyleyip heyecanımı iyice beslemek istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı
Canim benim 36.5i gecmedi atedim takmıyorum ben ateşi artıkBenim de elimde şuan 2 tane test var.. 8 gün kaldı reglye bugün belki yaparım diye düşündüm ama iki gündür ateşim düştü.. o yüzden moralim bozuk yapmayacağım.
13.gün : 36.4
14.gün : 36.5
15.gün : 36.5
16.gün : 36.6
17.gün : 36.7
18.gün : 36.6
19.gün : 36.5
20.gün : 36.5
İlk kez 1 haftadır goğüs hassasiyeti yaşıyorum.. yani ucuna dokununca sızlama hissediyorum ama aşırı değil.
Sarıya dönük akıntım var
*Gün aşırı ilişkiye devam ediyorum hala
Canim benim 36.5i gecmedi atedim takmıyorum ben ateşi artık
Istah artisi duygusallik bide dun gece midem yandi hep zor uyudum16. ve 17. gün çıkınca sevinmiştim sonra düşüşe geçmesi modumu çok düşürdü.
Keşke hiç bulasmasaydım ateş ölçmeye..
Sende hiç belirti var mi
Istah artisi duygusallik bide dun gece midem yandi hep zor uyudum
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun.. günü mü bekleyeceksin
Sanırım kafayı yemeye az kaldıBen henüz rüya boyutuna geçmedim:) Bu ay da olmadığını bildiğim için belki de.
Kuzum aşağıya indim şimdi testim yukarda kaldı.Cikinca atayım.Foto atsana canim silik cizgi vardır belki
Benim kardeşim hamileliğini ovulasyon testiyle de denedi doğru çıktı.Çift çizgi vardı onda daKuzum aşağıya indim şimdi testim yukarda kaldı.Cikinca atayım.
Dün bide ben akşam ovulasyon testi yaptım .Öylesine yaptım.Ben sadece control çizgisi çıkar sanıyordum ama t çizgisi silik çıktı korktun.sonra lh hormonundan böyle oluyor dediler rahatladım .
bence bu bekleyerek değişecek bi çizgi değil. Gebe olabilirsin.İnşallah öyledir.Şöyle düşün; gebe olsan bile bazen idrarda tek çizgi çıkıyo ama gebe değilsen çift çizgi silik olsa dahi çıkmazBuda dün akşam rastgele yaptığım ovulasyon testim
ateş mi oluyo ben bunu bilmiyodum.Benim de elimde şuan 2 tane test var.. 8 gün kaldı reglye bugün belki yaparım diye düşündüm ama iki gündür ateşim düştü.. o yüzden moralim bozuk yapmayacağım.
13.gün : 36.4
14.gün : 36.5
15.gün : 36.5
16.gün : 36.6
17.gün : 36.7
18.gün : 36.6
19.gün : 36.5
20.gün : 36.5
İlk kez 1 haftadır goğüs hassasiyeti yaşıyorum.. yani ucuna dokununca sızlama hissediyorum ama aşırı değil.
Sarıya dönük akıntım var
*Gün aşırı ilişkiye devam ediyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?