- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Şimdi uyandim o kadar belirtiye rağmen yapmayacağımBende genelde kendimi banyoya kapatıp yapıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi uyandim o kadar belirtiye rağmen yapmayacağımBende genelde kendimi banyoya kapatıp yapıyorum![]()
Ay ne kadar sabırlısın ben olsam gece uykumdan kalkar yaparım vallaŞimdi uyandim n kadar belirtiye rağmen yapmayacağım![]()
Belirtilerin nelerŞimdi uyandim o kadar belirtiye rağmen yapmayacağım![]()
Vücudum ve göguslerde şişlik bazen terliyor bazen usuyorum kabızlık kasık bölgemde ara sıra ignelenme gece midem de yanma oluyor 2 gündürBelirtilerin neler
Ay dün benimde midemde yanma vardı geceVücudum ve göguslerde şişlik bazen terliyor bazen usuyorum kabızlık kasık bölgemde ara sıra ignelenme gece midem de yanma oluyor 2 gündür
Yapınca pişman oluyorum bu ay beklicem çünkü daha var adetim ay başındaAy ne kadar sabırlısın ben olsam gece uykumdan kalkar yaparım valla![]()
Benim de ilk defa oluyor yanma son bir kaç gündür çabuk acikiyorum normalde ben 2 ogun yiyen biriyimAy dün benimde midemde yanma vardı gece
Psikolojikmen benimde ağrıyacak bi yerlerim bu gidişle:) insan hevesleniyorAy dün benimde midemde yanma vardı gece
Çok istiyoruz ve çok dinliyoruz kendimizi dünden beri mesela baş dönmem var ne kadar çok düşünüyorum artık rüyama girdi çift çizgiPsikolojikmen benimde ağrıyacak bi yerlerim bu gidişle:) insan hevesleniyor![]()
Benim de ilk defa oluyor yanma son bir kaç gündür çabuk acikiyorum normalde ben 2 ogun yiyen biriyim
Psikolojikmen benimde ağrıyacak bi yerlerim bu gidişle:) insan hevesleniyor![]()
Duygusallık bende de vardı dünden beri yokBende cok acikiyorum ya normalde aksama kadar pek yemem atistiririm sadece ama yiyorum 2 gundur ve geceleri herseyi yemek istiyorum bide duygusallik var dokunsalar aglayacakmisim gibi
Inşallah ekim de size hediyeniz bebeginiz olurmerhaba kızlar ben 11 aylık evliyim hiç korunmadık henüz gebe kalmadım ve bu ayda yalan oldu önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz umutlar ekime :)
inşallah canım çok isterim öyle olmasını :)Inşallah ekim de size hediyeniz bebeginiz olur![]()
Ben henüz rüya boyutuna geçmedim:) Bu ay da olmadığını bildiğim için belki de.Çok istiyoruz ve çok dinliyoruz kendimizi dünden beri mesela baş dönmem var ne kadar çok düşünüyorum artık rüyama girdi çift çizgi![]()
Senin 22 Eylül dimi canım bat. Benim 21 ama dün test yaptım bi umut diye ama yanılmadım negatif sonuç.Bende cok acikiyorum ya normalde aksama kadar pek yemem atistiririm sadece ama yiyorum 2 gundur ve geceleri herseyi yemek istiyorum bide duygusallik var dokunsalar aglayacakmisim gibi
Evet canim erken gebelik testi mi yaptinSenin 22 Eylül dimi canım bat. Benim 21 ama dün test yaptım bi umut diye ama yanılmadım negatif sonuç.
evet en azından şu anda kafamı sadece regl olunca doktora gideceğimi adapte ettim.Bu ay da gebe kalamadığım için onu bir kenara ittim.Evet canim erken gebelik testi mi yaptin
Dur bakalım ya daha varevet en azından şu anda kafamı sadece regl olunca doktora gideceğimi adapte ettim.Bu ay da gebe kalamadığım için onu bir kenara ittim.
Bilmiyorum ki canım bide bugün acayip bi haldeyim :elimi ayağımı her seyden çektim. Akşam olsa da eve gitsem bir önce modundayım.İnsanın keyfi kaçıyor ama Allahın takdiri. Umudu kesmek yok yine deDur bakalım ya daha var