2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm normal durmuyor bu yasadiginiz acaba genis kapsamli bi tahlil mi yaptirsan rota virusune yada diger viruslere bakildi mi
Cnm ben de bilmyorum ki dr ne dediyse o tahlili yaptprdık hatta doktora kalsa yapmayacaktı tahlil normal diyip durdu geçen hafta ben diretttim yapalım diye adama normal gelir tabi kendi çocuğu olsa bakalım normal der miydi biz kime güveneceğiz ya bakalım geçmezse zaten ben başka doktora gidecem

Cnm ayni durumdayız benim saçlarım uzun bir de kesmeye koyamıyorum zaten öyle aşırı gür bir saçım yok ince telli az yani o olan da dökülüyor ama öyle böyle değil açık bırakamıyorum her yer saçlarım çünkü ne zaman kesilir bir fikrim yok ama böyle giderse kel olmasak iyi

benimde aklımdaydı bende soracaktım kuzum iyi oldu yazdigin
İçim parçalanıyor aklıma geldikçe. Allahım evlerden ırak. Çok korkuyorum öyle hastalıklardan naparız allahım koru yalvarırım diye dua ediyorum hep. Neden olur ki böyle hastalıklar. Koruyabileceğimiz bi yol var mı

Canım çok geçmiş olsun Burda biri alerjisi olan yaptırmasın demişti sanki senin bebeğinin de alerjisi vardı dimi ondan mı oldu ki birde ben ağır bir aşı yan etkisi de var diye aklımda kalmış ilk bebeğimde yaptırmamıştım ondan ikinciye de yaptırmadım inş çabucak geçer ishali

Ben demistim canım, alerji olanda yan etkisi ağır oluyormuş sakin yaptırmayın alerji varsa diye. Bana da eski calistigim yerdeki doktor ve ebeler söylemişti

Cok iyi yapmışsın canım . Bizimki emziği emmiyo ısırıyo sonra pıt diye atıverıyor ağzından . Genelde memede uyuyo ben beceremedim emziğe alıştırmayı :) daha uyku sersemineyken hemen bulup emiyo parmağı

Kızlar aldım sonunda kime sorsam skechers dedi hatta adidas a gittim oradaki çocukla konuşurken kararsız olduğumdan bahsettim valla benden duymadınız ama alabilirseniz tabiki skechers alın dedi yalnız bişeyi anlayamadım görüntüler aynı isimler farklı acaba neden

Eklentiler

• 8474AD5D-46F6-4684-9F16-0904277CA1A5.png
    270,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 3A37112A-C9B3-46E1-AD63-870D6EEC5664.png
    297,9 KB · Görüntüleme: 29
Çok saol cnm benim aynen burda yazdı ama benim salak doktorum yapalım dedi yaptık gördük yapmam artık anlamışta değilim madem sağlık bakanlığının aşı takviminde yok ozman ne diye ücretle alıp yaptırıyoruz bunu anlayamıyorum ve bakanlık karşı çıkmış fiyatından dolayı bu aşıyı eee kim haklı hangisi doğru gözüm korktu benim

Ben demistim canım, alerji olanda yan etkisi ağır oluyormuş sakin yaptırmayın alerji varsa diye. Bana da eski calistigim yerdeki doktor ve ebeler söylemişti
Sen demiştin evet Ben de bunu doktora söylemiştim ama yok adam yine de yapalımm dedi yaptık artık bundan sonrasına bakacaz

Modeller aynı değil canm. Birinin ucu daha sivri yukarı doğru. Tabanları da farklı. Bağcıklarının alt kısmındaki kumaşlar da farklı.

Hayırlı olsun canım. Bence burunlar farklı muhtemelen tabanlarda farklı olur. Kardeşim bir skechers manyağı olarak öyle söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…