- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.961
Cnm ben de bilmyorum ki dr ne dediyse o tahlili yaptprdık hatta doktora kalsa yapmayacaktı tahlil normal diyip durdu geçen hafta ben diretttim yapalım diye adama normal gelir tabi kendi çocuğu olsa bakalım normal der miydi biz kime güveneceğiz ya bakalım geçmezse zaten ben başka doktora gidecemCnm normal durmuyor bu yasadiginiz acaba genis kapsamli bi tahlil mi yaptirsan rota virusune yada diger viruslere bakildi mi
Cnm ayni durumdayız benim saçlarım uzun bir de kesmeye koyamıyorum zaten öyle aşırı gür bir saçım yok ince telli az yani o olan da dökülüyor ama öyle böyle değil açık bırakamıyorum her yer saçlarım çünkü ne zaman kesilir bir fikrim yok ama böyle giderse kel olmasak iyiKızlar saçlarım o kadar kötü dökülüyor ki ne banyo yapmak istiyorum ne saçımı taramak deli olucam saçım toplu halde ev saç içinde...ben vitamin kullanmıyorum acaba kullansam düzelir mi hormonların etkisi biliyorum ama moralim çok bozuluyor..
Emziği değiştir canım benim kızım da asla tutmuyordu oioi yi yutucak nerdeyse cop cop emiyorNasıl alıştırabildiniz benm bebeğim alışmıyor uykuda emzik vermeye çalşdm uyankken mahmurken hepsindede öğürdü ağladı ttutmuyor bir türlü
İçim parçalanıyor aklıma geldikçe. Allahım evlerden ırak. Çok korkuyorum öyle hastalıklardan naparız allahım koru yalvarırım diye dua ediyorum hep. Neden olur ki böyle hastalıklar. Koruyabileceğimiz bi yol var mıbenimde aklımdaydı bende soracaktım kuzum iyi oldu yazdigin
Aynen ben 160 syf falan okudum daha çok varben de okuyorum firsat buldukca ama 400 sayfa oku oku bitmiyo :)
Aynen bana da inşBende bayildiiimmfırsat bulduğum an okuyorum.
Hiç düzenim yok, faydası olacak gibi
Canım çok geçmiş olsun Burda biri alerjisi olan yaptırmasın demişti sanki senin bebeğinin de alerjisi vardı dimi ondan mı oldu ki birde ben ağır bir aşı yan etkisi de var diye aklımda kalmış ilk bebeğimde yaptırmamıştım ondan ikinciye de yaptırmadım inş çabucak geçer ishaliKızlar geçenlerde de yazmıştım oğlum aşıdan sonra yani rota aşısından sonra sürekli ishal diye dr biogai aldırdı kullanıyoruz ama yok geçmiyor geçen gün gittik tekrar gaita tahlili için yapmadı eve geldik demin yaptı bu kez kanlı ishal hemen kaba koyup eşime verdim hastaneye yetiştirsin saati dolmadan diye bu ne ya rota aşısını yaptık rota virüsü bizi ne hale getirdi
Ben demistim canım, alerji olanda yan etkisi ağır oluyormuş sakin yaptırmayın alerji varsa diye. Bana da eski calistigim yerdeki doktor ve ebeler söylemiştiCanım çok geçmiş olsun Burda biri alerjisi olan yaptırmasın demişti sanki senin bebeğinin de alerjisi vardı dimi ondan mı oldu ki birde ben ağır bir aşı yan etkisi de var diye aklımda kalmış ilk bebeğimde yaptırmamıştım ondan ikinciye de yaptırmadım inş çabucak geçer ishali
H haticeci0606 İnş düzelir bir an önce zaten yazmışsın cnm kendinde kusura bakma geç okuyunca sonrakileri görmedim rabbim şifa versin bebeğineBen demistim canım, alerji olanda yan etkisi ağır oluyormuş sakin yaptırmayın alerji varsa diye. Bana da eski calistigim yerdeki doktor ve ebeler söylemişti
Cok iyi yapmışsın canım . Bizimki emziği emmiyo ısırıyoeğer emziğe alıştırmasaydım baş parmağını emerek uykuya geçiyordu uyanana kadar ağzında duruyordu ne yaptım ettim alıştırdım emziğe hatta emziği emerken ilk günler parmağını emziğin üstüne koyuyordu öyle alışmışki sonra unuttu emzikle geçiyor uykuya ama uyanınca beşiğinde oynamayı çok seviyor o ara elini emiyor parmağı buluyor yine
Çok saol cnm benim aynen burda yazdı ama benim salak doktorum yapalım dedi yaptık gördük yapmam artık anlamışta değilim madem sağlık bakanlığının aşı takviminde yok ozman ne diye ücretle alıp yaptırıyoruz bunu anlayamıyorum ve bakanlık karşı çıkmış fiyatından dolayı bu aşıyı eee kim haklı hangisi doğru gözüm korktu benimCanım çok geçmiş olsun Burda biri alerjisi olan yaptırmasın demişti sanki senin bebeğinin de alerjisi vardı dimi ondan mı oldu ki birde ben ağır bir aşı yan etkisi de var diye aklımda kalmış ilk bebeğimde yaptırmamıştım ondan ikinciye de yaptırmadım inş çabucak geçer ishali
Sen demiştin evet Ben de bunu doktora söylemiştim ama yok adam yine de yapalımm dedi yaptık artık bundan sonrasına bakacazBen demistim canım, alerji olanda yan etkisi ağır oluyormuş sakin yaptırmayın alerji varsa diye. Bana da eski calistigim yerdeki doktor ve ebeler söylemişti
Modeller aynı değil canm. Birinin ucu daha sivri yukarı doğru. Tabanları da farklı. Bağcıklarının alt kısmındaki kumaşlar da farklı.Kızlar aldım sonunda kime sorsam skechers dedi hatta adidas a gittim oradaki çocukla konuşurken kararsız olduğumdan bahsettim valla benden duymadınız ama alabilirseniz tabiki skechers alın dediyalnız bişeyi anlayamadım görüntüler aynı isimler farklı acaba neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?