2018 anne adayları burada buluşalım

aynen öle nerde ikamet ediyorsun belki yardımcı oluruz aynı ildeysen
balıkesirni bir ilçesindeyim.sevgi hastanesi olmadı. fakülte zaten hafta sonu yok.erol gökgür olmadı.bursa da özel merkez olmadı git gel 4 saatti buluyor illa bu işlerde hafta içi güç bela gitsem bile.sabahtan gidip öğleden sonra dönmem lazım.buralarda hep doğuracaklara bakıyorlar.hamile kalma sürecinde bişey yok.eşimde yamuk yapıyor gerçi.

Kadın üstteyse

Hamile kalma ihtimalini azaltan cinsel ilişki pozisyonlarını deneyerek bebeğin cinsiyetini tahmin etmek mümkün müdür? Bu konuda bilimsel veri olmamakla birlikte yaşanan tecrübeler kadınların üstte olduğu pozisyonların kız bebek sahibi olmaya daha uygun olduğunu gösteriyor diyebiliriz.

alıntı bir yazı ve bu doğru kızlar bizzat test ettim ben

kesin olmamakla birlikte bilimsel açıklaması var canım.kadının kimyasal yapısı spermlerin çoğunu öldürüyor.özellikle de y kromozomu daha çabuk ölüyor.

kesin olmamakla birlikte bilimsel açıklaması var canım.kadının kimyasal yapısı spermlerin çoğunu öldürüyor.özellikle de y kromozomu daha çabuk ölüyor.

:))) senin eşin neden yan çiziyor ?valla bizimki bilse spiralimi çıkarttırdığımı hemen korumaya alır kendini ben söylemedim daha

Anladım canım üzücü olmuş o yüzden mi 2 yıl ara verdin bebeğini kaybedince

evet aslında seneye düşünüyorduk biraz birikim yapalım diye ,ama zaten hamile kalıp doğum yapana kadar sene geçecek zaten ,bende bu spiralden hiç memnun kalmadım regl dönemim kısa sürüyor ve çok az geliyordu geçen ay o kadar rahat adet oldumki iyiki çıkarttırmışım .eşim takılı sanıyor ve oda spiralden rahatsız olduğunu söylüyordu bende kaydı galiba gidip çıkarttırayım diye 2 aydır oyalıyorum halbuki zaten çıkarttırdım yok :))) neyden rahatsız onuda anlamadım regl dönemimde gidip kontrol ettiriliyormuş diyorum geçen reglimde şehir dışındaydık yırttım bu ay kalmazsam söylemek zorunda kalıcam

Biz kadınların işi ne zor ya bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz ama Yinede erkekleri memnun edemiyoruz yani eşin istemiyor mu

canım senin işin baya bir zor izin konusuda ayrı dert ,mecbur verecekler izin yani o senin hakkın

:))) senin eşin neden yan çiziyor ?valla bizimki bilse spiralimi çıkarttırdığımı hemen korumaya alır kendini ben söylemedim daha
para ile ilaç kullanmayacak bedava olacak fazla uğraşmayacak.işte yok öyle bir dünya.sanki bütün çocuklar bakışarak doğdu bu dünyada.

Bende çalışıyorum sayılır. Kuran kursu hocasıyım. 2yıllık evliyim 2yildir cocuk istiyoruz ama daha nasib olmadı.

inşallah olur canım Allah isteyen herkese nasip etsin
İnsallahh. 21 yaşındayım yaşım anne olmak icin biraz kücük aslında ama olmayacaginida göz önünde bulundurdum ve hic korunmadim. Iyiki korunmamısım
Bu ay birbirimize bol destek verelim ve belirtilerimizi paylaşalım. Bu ay başaririz insallahh...
Bu ay klomen ve catlama ignesine basladim biraz umudum var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…