- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi ilkduyansenol
Bilmiyorum ki ya ilaç kullanıyor musun canım ya da folik asitEvet benim de adetten beri hep kasık Ağrım var hayır olsun,kist mi var acaba doktora mı gitsem diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki ya ilaç kullanıyor musun canım ya da folik asitEvet benim de adetten beri hep kasık Ağrım var hayır olsun,kist mi var acaba doktora mı gitsem diyorum
valla aynen öle sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım daha 20 gün varKızlar hiç zaman geçmiyor ya
Folik asit kullanıyorum sadeceBilmiyorum ki ya ilaç kullanıyor musun canım ya da folik asit
sonuç 0.69 cnmbaktır cnm varsa çıkar diye düşünüyorum kanda
sonuç 0.69 cnm
ilk bebeğimiz geldiadete 4 gün kala
0.69 HAMİLEMİ OLUYORaaa hamilesin çok sevindim gözün aydın e senin belirti falanda yoktu değilmi?
Degilim sanırım cnm 0.69 negatif olması lazımaaa hamilesin çok sevindim gözün aydın e senin belirti falanda yoktu değilmi?
0 gözüm görmedi birden 69 gördüm daha var regline bekle bidaha yaparsınDegilim sanırım cnm 0.69 negatif olması lazım
0.69 olması bana supelı geldı ama 0.05 cıkardı genelde bılmıyorum hakkımda hayırlısı0 gözüm görmedi birden 69 gördüm daha var regline bekle bidaha yaparsın
0.69 olması bana supelı geldı ama 0.05 cıkardı genelde bılmıyorum hakkımda hayırlısı
inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz ya[/QUOT
pek umudum yok ama bakalım aşılamaya başlayacam testlerım bitsinde
inş cnminşallah cnm hayırllı haberlerini bekliyoruz