• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anne adayları burada buluşalım

Çok kolay aslında sipariş veriyorsun ertesi günü eline geliyor hem ovulasyon hem gebelik testi toplu geliyor tavsiye ederim eczanelerde çok pahalı çünkü ovulasyon testleri de doğru sonuç veriyordu
illa kazık çakacak eczaneler hiç aram yok canım kredi kartı ile.

herşey doğal güzel ya ben takip edemiyorum insan strese giriyor o yüzden olmuyor işte
doğalda işte bilemiyorsun yumurtlama gününü yine de insan düşünüyor.o kadar çalışma yaparken hiç mi yumurtlama gününe gelmedi diye değil mi?bazı yerlerde okuduklarıma göre yumurtasız da adet olunbiliyormuş fakat çatlamasa yumurta nasıl olacaz adet.

Günaydın kızlar bat 15 haziran
Mayıs hüsran oldu
Bu ay hiç stres yok oluruna bıraktık belirti varmı diye asla kendimi dinlemiyorum
Adetim geçmeden kesinlikle test yapmıcam inşallah :)

Ay Allah ya bende yarın denerim ama bişi diyim mi 29 unda adetim bitti 2 günde 1 deniyoruz keşke olsa ama çok kasık ağrım var niye öyle bilmiyorum hele Ayaklarımdan ateş çıkıyor
Evet benim de adetten beri hep kasık Ağrım var hayır olsun,kist mi var acaba doktora mı gitsem diyorum

Back