- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
buradaki çoğunun ilk bebek herhalde 2. olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internetten birşey alma konusunda pek yeteneğim yok.Ovulasyon testlerini gittigidiyordan toplu alabilirsiniz çok uygun ben hep ordan alıyordum ama bu ara o testlerle yapmıyorum
Canım ben martta kürtaj oldum bebeğimin kalp atisi durması sebebiyle yeniden istiyoruz bakalımburadaki çoğunun ilk bebek herhalde 2. olan varmı?
Çok kolay aslında sipariş veriyorsun ertesi günü eline geliyor hem ovulasyon hem gebelik testi toplu geliyor tavsiye ederim eczanelerde çok pahalı çünkü ovulasyon testleri de doğru sonuç veriyorduinternetten birşey alma konusunda pek yeteneğim yok.
hadi inşallah ya bu kalp durma olayı ne kadar çoğaldıCanım ben martta kürtaj oldum bebeğimin kalp atisi durması sebebiyle yeniden istiyoruz bakalım
internetten birşey alma konusunda pek yeteneğim yok.
Aynen kuzum çok fazla var hayırlısı işte sagliksiz gebelikte oluyormuş kısmet değilmiş insaallah yine nasip eder Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlathadi inşallah ya bu kalp durma olayı ne kadar çoğaldı
Kaç yaşındasın ki maşallah 19 yıl az değil ilk çocuğun kaç yaşında aralarında yaş farklı olcak galiba19 yıllık evliyim hayatım boyunca ne ovulasyon testi aldım ne bişe benim bildiğim bir test var o da gebelik testi onuda ala ala eczaneci şube açacak zaten sayemde
36 cnm çocuğum da 9 yaşındaKaç yaşındasın ki maşallah 19 yıl az değil ilk çocuğun kaç yaşında aralarında yaş farklı olcak galiba
illa kazık çakacak eczaneler hiç aram yok canım kredi kartı ile.Çok kolay aslında sipariş veriyorsun ertesi günü eline geliyor hem ovulasyon hem gebelik testi toplu geliyor tavsiye ederim eczanelerde çok pahalı çünkü ovulasyon testleri de doğru sonuç veriyordu
doğalda işte bilemiyorsun yumurtlama gününü yine de insan düşünüyor.o kadar çalışma yaparken hiç mi yumurtlama gününe gelmedi diye değil mi?bazı yerlerde okuduklarıma göre yumurtasız da adet olunbiliyormuş fakat çatlamasa yumurta nasıl olacaz adet.herşey doğal güzel ya ben takip edemiyorum insan strese giriyor o yüzden olmuyor işte
İlk çocuğunda geç olmuş ozaman senin36 cnm çocuğum da 9 yaşında
İlk çocuğunda geç olmuş ozaman senin
Günaydın kızlar bat 15 haziran
Mayıs hüsran oldu
Bu ay hiç stres yok oluruna bıraktık belirti varmı diye asla kendimi dinlemiyorum
Adetim geçmeden kesinlikle test yapmıcam inşallah :)
Evet benim de adetten beri hep kasık Ağrım var hayır olsun,kist mi var acaba doktora mı gitsem diyorumAy Allah ya bende yarın denerim ama bişi diyim mi 29 unda adetim bitti 2 günde 1 deniyoruz keşke olsa ama çok kasık ağrım var niye öyle bilmiyorum hele Ayaklarımdan ateş çıkıyor
Benim 2. Olacak inşallahburadaki çoğunun ilk bebek herhalde 2. olan varmı?
Benim 2. Olacak inşallah