• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anne adayları burada buluşalım

kızlar azıcıkda kendinizden bahsedin de unutmayalım birbirimizi,çalışıyormusunuz kaç yıllık evlisiniz ilk bebekmi deneyimler neler ?

kızlar azıcıkda kendinizden bahsedin de unutmayalım birbirimizi,çalışıyormusunuz kaç yıllık evlisiniz ilk bebekmi deneyimler neler ?
Canım ben calisitorum 1 yıllık evliyim 2. Denemem ilk bebek 27 uasindayım :) hayırlısı ya bana pcos tanısı koyuldu ama bakalım ilaç kullandım neler olcak :)

Merhaba kızlaar..:KK52:
Öncelikle bu mübarek ramazan ayın hürmetine Rabbim tüm isteyenlerin bu ay yüzünü güldürsün, Listedeki herkesin hamile haberlerini aliriz insallahh :anneadayı:

Benimde BAT 24 hazirann. Klomen kullandım ve cumartesi günü catlama ignesi olacagim...

Bende çalışıyorum 4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz .hormon testleri smear rahim filmi hepsine bakıldı prolaktin yüksekliği var devamlı çıkıyor ama bu ay klomen çatlatma iğnesi olduğu için sorun olmaz dedi doktor bakalım bu aydan umutluyum inşallah hayal kırıklığı yaşamayız

Ben çalışmıyorum 1.5 senelik evliyim 28 yaşındayım 3 aydır deniyoruz ilk bebiş olacak inşallah
2 ay önce dr erken menopoz olabileceğini söylemişti sonraki gittiğim dr hiçbir problem olmadığını söyledi psikolojim bozulmuştu olmamasında bu da etken olabilir
Reglime 1 hafta kaldı halen hiçbir belirti vs yok bekleyelim bakalım :))

Ben çalışmıyorum 1.5 senelik evliyim 28 yaşındayım 3 aydır deniyoruz ilk bebiş olacak inşallah
2 ay önce dr erken menopoz olabileceğini söylemişti sonraki gittiğim dr hiçbir problem olmadığını söyledi psikolojim bozulmuştu olmamasında bu da etken olabilir
Reglime 1 hafta kaldı halen hiçbir belirti vs yok bekleyelim bakalım :))
Daha çok Yen'i başlamışsın bence hiç moralini bozma bir sorun yoksa denemeye devam zaten doktorlar em az 1 sene normal olması için zaman veriyor

@seda7782 :10 haziran:dua:
Kedicikk061 Kedicikk061 :15 haziran:dua:
@Firstmoon01 :19 haziran:dua:
sevgili_can_ sevgili_can_ : ilkduyansenol ilkduyansenol 22 haziran:dua:
Shopareekiz Shopareekiz :23 haziran:dua:
T tugsem_10 :24 haziran:dua:
@Syh3 :30 haziran:dua:
32 yasindayim 3 senelik evliyim enteresan bir kocam var.calisiyorum is saatlerim iyi haftasonu tatil fakat izin isi berbat olduğu icin bir tedavi olmazsa 2. Baska bir tedaviye gecemiyorum.bu zamana kadar adam gibi bir doktor denk gelmedi
Nerde tuhaflar var onlarla muhatap oldum.hasimato gizli seker baslangici arada d vitamini eksikliği kolestrol grubundam triglesit yüksekliği var.sözde imkansiz degil artik nasil imkanliysa bekliyoruz

32 yasindayim 3 senelik evliyim enteresan bir kocam var.calisiyorum is saatlerim iyi haftasonu tatil fakat izin isi berbat olduğu icin bir tedavi olmazsa 2. Baska bir tedaviye gecemiyorum.bu zamana kadar adam gibi bir doktor denk gelmedi
Nerde tuhaflar var onlarla muhatap oldum.hasimato gizli seker baslangici arada d vitamini eksikliği kolestrol grubundam triglesit yüksekliği var.sözde imkansiz degil artik nasil imkanliysa bekliyoruz
cnm benimde aynı durumda izin alma problemim var ben özele gidiyorum Allahtan doktorum cumartesi de var yoksa sıkıntı kaos oluyor izin alınca

Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah umut olur bu ramazan ayı ,çoğunlukla çalışan kişileriz galiba

Canım ben calisitorum 1 yıllık evliyim 2. Denemem ilk bebek 27 uasindayım :) hayırlısı ya bana pcos tanısı koyuldu ama bakalım ilaç kullandım neler olcak :)
valla pco olan birsürü gebe var Allah başka sıkıntı vermesin olucak inşallah,ben bu ay umutluyum bizim guruptan

Burada bu konuda yanlız olmadığımı hissettim psikolojik olarak çok iyi geldi bu ay sizlerle birlikte daha umutlu bekliyorum :halay:

Back