• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anne adayları burada buluşalım

Benim bat 26 8 haziran veriyor yumurtlamayı
Canım adetin başladığı günden itibaren sayılmıyor mu?az önce 12. Gün yazmıştı biri 12. Gün geçen haftaya denk geliyor.ama zaten o hesap doğru çıkmıyor,ben 9.,10. Günlerimde iki koyu çizgi gördüm ama bu hesapla daha geç yumurtlamam gerekiyordu.

Bilmiyorum ki yA ben ilaç kullandığım icin 27-28 de geliyor hep ama yumurtlama günümü bende bilmiyorum 1 gün arayla calismalara devam ediyorum valla

Kızlar adet aralık gün sayınıza göre hesaplıcaksınız 28 günde bir adet gören 14.günde yumurtluyor kaç günde bir adet oluyorsanız ona göre eksiltip çıkarmanız Laz'ım 26 günse 12.gün 30 günse 16.gün gibi düşünün

Kızlar baksanıza ovulasyon testime. Bat 26 ama hepsi net anlamadım valla :) 8 ine veriyordu normalde

Eklentiler

• IMG_0735.JPG
    IMG_0735.JPG
    32,4 KB · Görüntüleme: 44
Yani en son 26 mayıs ta adet oldum 8 haziran da yumurtlama olması lazımdı ovulasyon testime göre erken mi oldum

Yani en son 26 mayıs ta adet oldum 8 haziran da yumurtlama olması lazımdı ovulasyon testime göre erken mi oldum
Ben de bunu anlatmak istedim işte :rapci:o hesap tutmuyor,ben de erken yumurtladım bu ay,en kesini adetten sonra iki günde bir ilişki..adet sırasında yumurtlayan bile oluyormuş

Ay Allah ya bende yarın denerim ama bişi diyim mi 29 unda adetim bitti 2 günde 1 deniyoruz keşke olsa ama çok kasık ağrım var niye öyle bilmiyorum hele Ayaklarımdan ateş çıkıyor

günaydın kızlar geçtiğimiz hafta sonu ilişki oldu birde dün .ben öle takip edemiyorum ha şeffaf akıntımda bugüne kadar daha gelmedi onu bekleyim birde .benim hesabima göre de çarşamba cuma olmalı galiba

@seda7782; 10 haziran
@AyAl80; 20 haziran
sevgili_can_ sevgili_can_ ; ilkduyansenol ilkduyansenol 22 haziran
Shopareekiz Shopareekiz ;23 haziran
T tugsem_10 ; 24haziran
inşallah nerdeyse 4 senedir rast gele sanki balık avlıyoruz.

2 gün erken yumurtlamışsın olabiliyor şu ovülasyon testlerini biraz daha ucuz toptan satsalar eczaneler de ne güzel olacak.

T tugsem_10 şeker ben hiç anlamıyorum o testlerden ,zaten geçen ay gebelik testi almaktan helak oldum
bende takip edecektim sözde hadi çizgiyi yakaladım diyelim. koyulaşana kadarda çalışma yapılıyor.silinene kadarda yani hangisinde denk gelirse bazen testte güzel çıksa da çatlamıyor sanki testle bakmak kahve falı bakma işine döndü.

inşallah nerdeyse 4 senedir rast gele sanki balık avlıyoruz.

2 gün erken yumurtlamışsın olabiliyor şu ovülasyon testlerini biraz daha ucuz toptan satsalar eczaneler de ne güzel olacak.
Ovulasyon testlerini gittigidiyordan toplu alabilirsiniz çok uygun ben hep ordan alıyordum ama bu ara o testlerle yapmıyorum

19 yıllık evliyim hayatım boyunca ne ovulasyon testi aldım ne bişe benim bildiğim bir test var o da gebelik testi onuda ala ala eczaneci şube açacak zaten sayemde

Back