- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
- Konu Sahibi ilkduyansenol
1 bucuğa yaklaştık.korunuyormuydun? kaç aydır bekliyorsun yada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 bucuğa yaklaştık.korunuyormuydun? kaç aydır bekliyorsun yada
Aynıyız Şen'le :) 23 :):) 23 haziran
Ramazan'da Zor oluyor gerçekten ben kullandım bide oruç tutmaya çalıştım fena çarptı beni düşünemedim bu kadar etkileyeceğiniklomen alacaktım almadım bu ay ramazan dolayısı ile pek olmadı o işler.
bende mucize bekliyorum eylülde 4 seneyi devireceğiz.Ramazan'da Zor oluyor gerçekten ben kullandım bide oruç tutmaya çalıştım fena çarptı beni düşünemedim bu kadar etkileyeceğini
Benimde bu ay 4 yıl oluyor 22haziran bat günüm ve öğün evlilik yıldönümüm inş bu ay bize hediye olarak gelirbende mucize bekliyorum eylülde 4 seneyi devireceğiz.
Canım senin 12.gün yumurtlaman Laz'ım 28 günde bir olanlar 14.gün oluyor seninde 12. Gündür büyük ihtimalya kızlar bu yumurtlama ne zaman oluyor benmi yanlış hesaplıyorum .26 günde bir regl oluyorum sat 27 mayıs ne zaman yumurtluyorum o zaman
Canım 14 çıkar diyorlar ama akıntı olan günlerini takip edicen yada ovulasyon test yapcanya kızlar bu yumurtlama ne zaman oluyor benmi yanlış hesaplıyorum .26 günde bir regl oluyorum sat 27 mayıs ne zaman yumurtluyorum o zaman
Adetin başlangıç ve bitiş tarihi nedir canımyani bu hafta oluyor değilmi .test almak istemiyorum ya böyle takip edeyim
Çarşamba günü yumurtlama günün benceyani bu hafta oluyor değilmi .test almak istemiyorum ya böyle takip edeyim
Çarşamba günü yumurtlama günün bence
27 ilk günüm 30 son günümAdetin başlangıç ve bitiş tarihi nedir canım
Normalde 30 gün ama nisanda kimyasal gebelik geçirdim düzenim şaştı.Ovulasyon testim 10. Günde pozitifti,onun yalancısıyımtamam nası yumurtlaman geçen hafta oluyor kaç günde bir regl oluyorsun
Gün aşırı olabilir yarın akşam olmalı mesela yumurtlama gününden önce bide sonra ideal3 gün sperm yaşıyor rahimde bu hafta 2 kez ilişki yeter galiba
Çarşamba yada Perşembe27 ilk günüm 30 son günüm