• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anne adayları burada buluşalım

benimde 9 gün kaldı günaydın canm bende değişiklik yok desem yalan olur akıntım var beyaz ,2 gündür mide ekşimelerim var ve dün işten eve gidince sadece yattım çok halsizim bugünde hafif bulantı var inşallah psikolojik değildir
Ya sorma o halsizlik ve uyku hali bende de var dün devamlı iş yerinde gözlerim kapanıyordu gerçi herşeyi de hamileliğe vurmamak Laz'ım sonra hayal kırıklığı oluyor öçok beklenti içine girmeyelim oluruna bırakalım

Ya sorma o halsizlik ve uyku hali bende de var dün devamlı iş yerinde gözlerim kapanıyordu gerçi herşeyi de hamileliğe vurmamak Laz'ım sonra hayal kırıklığı oluyor öçok beklenti içine girmeyelim oluruna bırakalım
valla daha ilişki yok adetimin bittiği hafta oldu birde geçtiğimiz hafta daha da yapamıycam artık enerjim tükendi .olursa olur olmazsada canım sağolsun napıyım

valla daha ilişki yok adetimin bittiği hafta oldu birde geçtiğimiz hafta daha da yapamıycam artık enerjim tükendi .olursa olur olmazsada canım sağolsun napıyım
Benimde öyle oldu valla ancak geçen hafta 3 defa oldu benimde enerjim yok dediğin gibi nasibimizde varsa olur napalım çokta zorlamamak lazım

Kızlar ne durumlardasınız benim adet sancısı gibi ağrılarım başladı bu ayki umudum yavaş yavaş yitiriyorum galiba:((

Kızlar rüyamda bebek emziriyordum çok gerçekti erkek bebekti ya ay Allah neye kısmet acaba adetime 4 gün kaldı :/

Back