- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
:) yoktur o zaman... hakikatten şaşı oldum bakarken arkadaşım bakti o da gordü ben de gordum ama secmek zor .... yarin tekrar yapicam
valla heycandan öldük burda hadi bi haber verr soyle guzelindenn
Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
tebrik ederimKizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
sende de var sen yap artik su testi Ben o çizgi yi görürsem heyecandan duramazdımt
tebrik ederim
canım resmi at istersen ama ikinci çizgi silik te olsa var demekmerhaba arkadaşlar. bugün regl günümdü ama henüz olmadım. eczaneden artı med alıp idrar testi yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı ama var yok arası bayağı silik sizce bunu nasıl yorumlamalıyım. yani bir kişi hamile olmasa da o çizgi o kadarcık silik çıkıyor mu yine. bilgisi olan var mı acaba ilk kez test yapıyorum çok heyecanlandım
fotoğrafta pek belli olmuyor ama atayım arkadaşlar
sende de var sen yap artik su testi Ben o çizgi yi görürsem heyecandan duramazdım
ins cnm bgn kan tahlili acilde veremedim. yarini beklicz.Cevaplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim yanıtlarınız için aksi gibi de yarın tatile çıkacağız kan tahlili versem bir gün sonra çıkıyor yetişemiyorum.
Katibe35 inşallah olumlu sonuçlanır canım
için rahat olsun o çizgi yarim saat sonra çıkmıyorsa ilk 5 dakikada çıktıysa kesim vardır şimdiden gözün aydinCevaplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim yanıtlarınız için aksi gibi de yarın tatile çıkacağız kan tahlili versem bir gün sonra çıkıyor yetişemiyorum.
Katibe35 inşallah olumlu sonuçlanır canım
cnm senin ne zaman batiçin rahat olsun o çizgi yarim saat sonra çıkmıyorsa ilk 5 dakikada çıktıysa kesim vardır şimdiden gözün aydin
11 kuzum ama dedim ya umut yok bndecnm senin ne zaman bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?