- 4 Ocak 2016
- 181
- 289
- 103
- 33
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
bilemedim simdiaynen kuzum gerçekten moralim bozuldu. ama dün akşam erken gebelik yapmıştım predictor'un onda hiçbişey çıkmadı, normal gebelik testi de yaptım. ona da çok geç çıktı silik. Sabah kan verdim <2 yazıyor. Bat'a 4-5 gün kaldı. Varsa çıkardı yani, inşallah senin öyle olmaz negatif düşünme hiç, inşallah olumlu çıkar
hayırlısı inşallah canım yola devambenim kan sonucum negatif cıktı arkadaşlar, kısmet bidahaki aylara inşallah
hayirlisi olsusn kuzum hic sıkma canini calismalara devam.belki de stresten bilemeyiz ki hepimiz cok stres yaptik bu ay var mi yok mu die.ben gitmedim bugun kana icimden bi his bebek yok dio test de yapmicam oylece oturup adetimi beklicembenim kan sonucum negatif cıktı arkadaşlar, kısmet bidahaki aylara inşallah
Predictorle adete 3 gun kala test yapsam kesin dogru sonuc verir herhalde dimi kizlar?
1 hafta var adetime. Haftaya bugun bat gunu ama artik o kadar bekleyemicem. Pazar falan yapsam diye dusundumEger yumurtlama gununden eminsen verir bence ama oldu da bekledigin tarihten daha gec yunurtladiysan belki vermeyebilir diye duusnuyorum. Istersen yap bi tane, elinde var mi
Internetten siparis vericem. Bu zamana kadar gelmedi aklima. 30 lira eczanede. Internette 16 lira. Ne gerek var fazla vermeye :)
Aynen tam olarak da oyle canim. 1 hafta sabredip yapsam daha iyi olcak sanirim :/ negatif ciksa da hala ihtimali gitmeyecek aklimdanBence de al bulunsun hem o gelene kadar bir kac gun daha gecer. Ne kadar gec yapabilirsen o kadar iyi olur cunku erken gebelik testi yapinca insan, negatif sonuc cikinca hem uzuluyor hem de acaba erken oldugu icin mi negatif cikti diye dusunup bir daha bir daha yapiyor. Bu biraz stres sahibi yapıyor insani.
Canim ne yaptin sonuc nedir kan testi yaptirdin mi ben kan verdim 1 saate alicamTamam canım bekliyorum, son derece umutsuzum ama netleşince paylaşıcam hemen sizinle 2 saate çıkar demişti kadın
Canim ne yaptin sonuc nedir kan testi yaptirdin mi ben kan verdim 1 saate alicam
Sonuç olumsuz canım benimCanim ne yaptin sonuc nedir kan testi yaptirdin mi ben kan verdim 1 saate alicam
valla heycandan öldük burda hadi bi haber verr soyle guzelindennCanim ne yaptin sonuc nedir kan testi yaptirdin mi ben kan verdim 1 saate alicam
Silik cizgileri negatif foto cekme programiyla cekince ornekteki gibi gorunuyormuş
:) yoktur o zaman... hakikatten şaşı oldum bakarken arkadaşım bakti o da gordü ben de gordum ama secmek zor .... yarin tekrar yapicamBurda silik cizgi göremedim ben ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?