• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen kuzum gerçekten moralim bozuldu. ama dün akşam erken gebelik yapmıştım predictor'un onda hiçbişey çıkmadı, normal gebelik testi de yaptım. ona da çok geç çıktı silik. Sabah kan verdim <2 yazıyor. Bat'a 4-5 gün kaldı. Varsa çıkardı yani, inşallah senin öyle olmaz negatif düşünme hiç, inşallah olumlu çıkar

aynen kuzum gerçekten moralim bozuldu. ama dün akşam erken gebelik yapmıştım predictor'un onda hiçbişey çıkmadı, normal gebelik testi de yaptım. ona da çok geç çıktı silik. Sabah kan verdim <2 yazıyor. Bat'a 4-5 gün kaldı. Varsa çıkardı yani, inşallah senin öyle olmaz negatif düşünme hiç, inşallah olumlu çıkar
bilemedim simdi

Dedigim gibi kizlar aynisini yaşadım yazmistim demin. Predictorde hicbisey cikmadi. Ucuz testlerde gec çıkan silik cizgiye kanmamak gerek. Insan umitleniyor ve umidi kırılıyor maalesef :( ben de adet olmustum..

benim kan sonucum negatif cıktı arkadaşlar, kısmet bidahaki aylara inşallah :KK43:
hayirlisi olsusn kuzum hic sıkma canini calismalara devam.belki de stresten bilemeyiz ki hepimiz cok stres yaptik bu ay var mi yok mu die.ben gitmedim bugun kana icimden bi his bebek yok dio test de yapmicam oylece oturup adetimi beklicem

Çook teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız. Aynen öyle çok şükür sağlıklı sıhhatliyiz, ne zaman gelmek isterlerse o zaman gelecekler elden bişey gelmiyor :) Çalışmaya devam, inşallah önümüzdeki aya...

Predictorle adete 3 gun kala test yapsam kesin dogru sonuc verir herhalde dimi kizlar?

Eger yumurtlama gununden eminsen verir bence ama oldu da bekledigin tarihten daha gec yunurtladiysan belki vermeyebilir diye duusnuyorum. Istersen yap bi tane, elinde var mi

Eger yumurtlama gununden eminsen verir bence ama oldu da bekledigin tarihten daha gec yunurtladiysan belki vermeyebilir diye duusnuyorum. Istersen yap bi tane, elinde var mi
1 hafta var adetime. Haftaya bugun bat gunu ama artik o kadar bekleyemicem. Pazar falan yapsam diye dusundum :KK76:

Internetten siparis vericem. Bu zamana kadar gelmedi aklima. 30 lira eczanede. Internette 16 lira. Ne gerek var fazla vermeye :)

Internetten siparis vericem. Bu zamana kadar gelmedi aklima. 30 lira eczanede. Internette 16 lira. Ne gerek var fazla vermeye :)

Bence de al bulunsun hem o gelene kadar bir kac gun daha gecer. Ne kadar gec yapabilirsen o kadar iyi olur cunku erken gebelik testi yapinca insan, negatif sonuc cikinca hem uzuluyor hem de acaba erken oldugu icin mi negatif cikti diye dusunup bir daha bir daha yapiyor. Bu biraz stres sahibi yapıyor insani.

Bence de al bulunsun hem o gelene kadar bir kac gun daha gecer. Ne kadar gec yapabilirsen o kadar iyi olur cunku erken gebelik testi yapinca insan, negatif sonuc cikinca hem uzuluyor hem de acaba erken oldugu icin mi negatif cikti diye dusunup bir daha bir daha yapiyor. Bu biraz stres sahibi yapıyor insani.
Aynen tam olarak da oyle canim. 1 hafta sabredip yapsam daha iyi olcak sanirim :/ negatif ciksa da hala ihtimali gitmeyecek aklimdan :(

Canim ne yaptin sonuc nedir kan testi yaptirdin mi ben kan verdim 1 saate alicam
Sonuç olumsuz canım benim:( <2 yazıyo, tam kaç yazmıyor da, BAT da 12-13 Ağustos, olsaydı çıkardi diye düşünüyorum. Yine Allahtan ümit kesilmez de muhtemelen bidahaki aylara kaldı benim. Ama senin idrar tahlillerin baya pembeydi inşallah senden olumlu sonuç alıcaz. Dualarımız seninle:dua:

Kızlar bu buharlaşma çizgisi beyaz mı oluyor acaba ben anlamadım. Days comfortun erken gebelik testini aldım çok silik beyaz gri bi çizgi var tereddütte kaldım :110:

Silik cizgileri negatif foto cekme programiyla cekince ornekteki gibi gorunuyormuş

Eklentiler

• IMG_20180808_140912747.jpg
    IMG_20180808_140912747.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 59
Back