• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi hayirli haberleri bekliyoruz ins :)) ben de yarin kan vericem bat a 6 gun var ama olsun meraktan catlicam yoksa.yarin bize haber vermeyi unutma sakinn
Merak etmeyin kızlar yarın hem Eşime hemde size supriz yaparım insallah allahım isteyen herkese nasip et yarabbim amin

49504EBD-6B8B-4773-9A58-487ADCDDD1EE.jpeg Ayy günaydın herkese az önce yaptım testi çizgi bayağı koyu çıktı değerim artmış sanırım çok mutlu oldum Allah herkese nasip etsin tez zamanda inşallah

Ben de dün akşam tekrar bi normal gebelik testi, bi erken gebelik testi yaptım. Erkende hiçbir şey çıkmadı:( Normal olanı da paylaşıyorum ki o da hemen çıkmadı bikaç saat sonra çıktı yani pek güvenilir değil sanırım:( Bu sabah da kan verdim 2 saat sonra alcam sonucunu ama umudum sıfır. Kasık ağrılarım adet ağrısına döndü sanki. Kasığımda yanlarımdaydı çünkü önceden, şimdi sanki altlara inmeye başladı adet olcam herhalde:( 6p.jpg 7p.jpg

Ben de dün akşam tekrar bi normal gebelik testi, bi erken gebelik testi yaptım. Erkende hiçbir şey çıkmadı:KK43: Normal olanı da paylaşıyorum ki o da hemen çıkmadı bikaç saat sonra çıktı yani pek güvenilir değil sanırım:KK43: Bu sabah da kan verdim 2 saat sonra alcam sonucunu ama umudum sıfır. Kasık ağrılarım adet ağrısına döndü sanki. Kasığımda yanlarımdaydı çünkü önceden, şimdi sanki altlara inmeye başladı adet olcam herhalde:KK43: Eki Görüntüle 2177270 Eki Görüntüle 2177271

Adet olman imkansız canim silikte olsa çift çizgiyi görmüşsün insallah bebeğin seninledir

Ben de dün akşam tekrar bi normal gebelik testi, bi erken gebelik testi yaptım. Erkende hiçbir şey çıkmadı:KK43: Normal olanı da paylaşıyorum ki o da hemen çıkmadı bikaç saat sonra çıktı yani pek güvenilir değil sanırım:KK43: Bu sabah da kan verdim 2 saat sonra alcam sonucunu ama umudum sıfır. Kasık ağrılarım adet ağrısına döndü sanki. Kasığımda yanlarımdaydı çünkü önceden, şimdi sanki altlara inmeye başladı adet olcam herhalde:KK43: Eki Görüntüle 2177270 Eki Görüntüle 2177271
Kuzum normalde daha sonra cikan silik cizgi yaniltiyor maalesef :( bende de yarim saat sonra cikmaya baslamisti. Erken gebelik testinde hicbirsey yoktu. Adet oldum gecen ay :(

Kuzum normalde daha sonra cikan silik cizgi yaniltiyor maalesef :KK43: bende de yarim saat sonra cikmaya baslamisti. Erken gebelik testinde hicbirsey yoktu. Adet oldum gecen ay :KK43:
benim de öyle olcak canım muhtemelen, bugün hissettim yani bide tam adet sancısı gibiydi, cok da inanmıştım ama olmamış demek ki napayım:( Allah ne zaman kısmet ederse o zamanı beklemekten başka çarem yok. Kan verdim sabah o da birazdan çıkar muhtemelen, netleşir iyice...

Back