- 22 Haziran 2018
- 84
- 56
- 3
- 32
- Konu Sahibi zynpzn8989
Evet 3 gün var tatlım3 gün mü var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 3 gün var tatlım3 gün mü var
kan testi yaptırınEvet 3 gün var tatlım
Öyle yapicam yarın direk hastaneye gidicem yoksa aklimdan gitmiyor deli sorularkan testi yaptırın
bende sabah gidicem artış var mı diyeÖyle yapicam yarın direk hastaneye gidicem yoksa aklimdan gitmiyor deli sorular
hadi hayirli haberleri bekliyoruz ins :)) ben de yarin kan vericem bat a 6 gun var ama olsun meraktan catlicam yoksa.yarin bize haber vermeyi unutma sakinnÖyle yapicam yarın direk hastaneye gidicem yoksa aklimdan gitmiyor deli sorular
Merak etmeyin kızlar yarın hem Eşime hemde size supriz yaparım insallah allahım isteyen herkese nasip et yarabbim aminhadi hayirli haberleri bekliyoruz ins :)) ben de yarin kan vericem bat a 6 gun var ama olsun meraktan catlicam yoksa.yarin bize haber vermeyi unutma sakinn
Eki Görüntüle 2177258 Ayy günaydın herkese az önce yaptım testi çizgi bayağı koyu çıktı değerim artmış sanırım çok mutlu oldum Allah herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
Eki Görüntüle 2177258 Ayy günaydın herkese az önce yaptım testi çizgi bayağı koyu çıktı değerim artmış sanırım çok mutlu oldum Allah herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
Ben de dün akşam tekrar bi normal gebelik testi, bi erken gebelik testi yaptım. Erkende hiçbir şey çıkmadı Normal olanı da paylaşıyorum ki o da hemen çıkmadı bikaç saat sonra çıktı yani pek güvenilir değil sanırım Bu sabah da kan verdim 2 saat sonra alcam sonucunu ama umudum sıfır. Kasık ağrılarım adet ağrısına döndü sanki. Kasığımda yanlarımdaydı çünkü önceden, şimdi sanki altlara inmeye başladı adet olcam herhalde Eki Görüntüle 2177270 Eki Görüntüle 2177271
Kan sonucu bizimle de burda paylaş bende bugün kan vericem birbimizi bilgilendirelim olur mu canmAdet olman imkansız canim silikte olsa çift çizgiyi görmüşsün insallah bebeğin seninledir
Tamam canım bekliyorum, son derece umutsuzum ama netleşince paylaşıcam hemen sizinle 2 saate çıkar demişti kadınKan sonucu bizimle de burda paylaş bende bugün kan vericem birbimizi bilgilendirelim olur mu canm
Kuzum normalde daha sonra cikan silik cizgi yaniltiyor maalesef bende de yarim saat sonra cikmaya baslamisti. Erken gebelik testinde hicbirsey yoktu. Adet oldum gecen ayBen de dün akşam tekrar bi normal gebelik testi, bi erken gebelik testi yaptım. Erkende hiçbir şey çıkmadı Normal olanı da paylaşıyorum ki o da hemen çıkmadı bikaç saat sonra çıktı yani pek güvenilir değil sanırım Bu sabah da kan verdim 2 saat sonra alcam sonucunu ama umudum sıfır. Kasık ağrılarım adet ağrısına döndü sanki. Kasığımda yanlarımdaydı çünkü önceden, şimdi sanki altlara inmeye başladı adet olcam herhalde Eki Görüntüle 2177270 Eki Görüntüle 2177271
benim de öyle olcak canım muhtemelen, bugün hissettim yani bide tam adet sancısı gibiydi, cok da inanmıştım ama olmamış demek ki napayım Allah ne zaman kısmet ederse o zamanı beklemekten başka çarem yok. Kan verdim sabah o da birazdan çıkar muhtemelen, netleşir iyice...Kuzum normalde daha sonra cikan silik cizgi yaniltiyor maalesef bende de yarim saat sonra cikmaya baslamisti. Erken gebelik testinde hicbirsey yoktu. Adet oldum gecen ay
a a cok sasirdimbenim kan sonucum negatif cıktı arkadaşlar, kısmet bidahaki aylara inşallah
üzme kendini canım. Rabbim en doğru zamanı bilir, hayırlısı inşallahbenim kan sonucum negatif cıktı arkadaşlar, kısmet bidahaki aylara inşallah
seninde silik cikiodu cnm. benimde oyle simdi hic gidesim gelmedi bak hastaneyeaa
a a cok sasirdim