• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ben biliyordum canim idrar testin guzelce belliydi :)Cok cok tebrik ederim insallah saglikli ve rahat bir hamilelik gecirirsin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Çok saolun arkadaşlar allah razı olsun hepimizden benim gibi yaşayan var mı bu durumu aramız da

Neye bakmam gerektigini bilemedim ondan göremedim kuzum yanlis anlama foto negatif olunca :) bir de normal cekebilsen aslinda gun isiginda daha belki iyi gorulur
Yaa canim naptim.bilio musun cok komik net ciksin diye o plastik seyi actim bir kağıt var azicik ustunde jeletin vardi onu da cikarayim de net gorulsun dedim parcalandi elimde :)) isin komik yani esim ona surpriz yapicam diye sakliyorum zanetti ben elimdekileri sakladim dalga gecmesin diye benle :)) gidip simdi tekrar yapayim bakayim .. rabbim hepimizin yuzünü güldürsun

Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
Tebrik.ederimmm çok sevindimm ☺

Yaa canim naptim.bilio musun cok komik net ciksin diye o plastik seyi actim bir kağıt var azicik ustunde jeletin vardi onu da cikarayim de net gorulsun dedim parcalandi elimde :)) isin komik yani esim ona surpriz yapicam diye sakliyorum zanetti ben elimdekileri sakladim dalga gecmesin diye benle :)) gidip simdi tekrar yapayim bakayim .. rabbim hepimizin yuzünü güldürsun

Ahaha zavalli adam sevindi belki :) Yarin bir tane daha yaparsan minciklamadan fotosunu cek at bize :D

Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
Canm gönülden tebrik ediyorum. :*

TATLIM BEN DE YUMURTLAAMADAN BU ZAMANA KADAR HEP VÜCUDUMUN ISISINI TAKİP ETTİM NORMALDE BENM ELİM AYAĞIM SOĞUKTUR HEP AMA BU AY HEP SICAKTI VÜCUDUM ORDAN ANLADIM BİRDE MEME UÇLARIMA ACI SÜRMÜSSÜN GİBİ YANMAYA BAŞLADI AKINTI YOĞUNLAŞTI SON 2 GÜNDÜRDE İDRARIMDA KOYULAŞMA VAR

TATLIM BEN DE YUMURTLAAMADAN BU ZAMANA KADAR HEP VÜCUDUMUN ISISINI TAKİP ETTİM NORMALDE BENM ELİM AYAĞIM SOĞUKTUR HEP AMA BU AY HEP SICAKTI VÜCUDUM ORDAN ANLADIM BİRDE MEME UÇLARIMA ACI SÜRMÜSSÜN GİBİ YANMAYA BAŞLADI AKINTI YOĞUNLAŞTI SON 2 GÜNDÜRDE İDRARIMDA KOYULAŞMA VAR
Bnm ilk gebeligimde sadece sol alt karnimda anlik batmalar oluyordu baska da hiçbirşey olmamisti. 8+3 iken sonlandi gebeligim. O ana kadar en ufak mide bulantim bile yoktu. Herkeste farklı demekki

Bnm ilk gebeligimde sadece sol alt karnimda anlik batmalar oluyordu baska da hiçbirşey olmamisti. 8+3 iken sonlandi gebeligim. O ana kadar en ufak mide bulantim bile yoktu. Herkeste farklı demekki
NİYE BEBEĞİN SONLANDI BESLENME ŞEKLİN NASILDI SİGARA ALKOL İÇİYORMUYDUN

Selam kızlar benim de 2 gün sonra adetim var 10 günüdür batmalarım oluyordu kasıkda belime vuruyordu bugün dayanamadım batmalara gittim doktruma yumurtlama gerçekleşmemiş bu ay yumurtlayamadığım in de kiste çevrilmiş o yüzden miş Ağrı'larım kan tahlili yaptı yine de bakalım dedi bişi çıkmadı yine hüsran yani bu ay soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum adetten sonra kullanan var mı ?

Back