• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde adetin 4 günü gidicem hem hormon testi bakıcak hem kist geçmiş mi diye inşallah hepimiz biran önce kavuşuruz bebişlerimize

Sigarayla alakası yok arkadaşlar benim kız arkadaş hamileyken durmadan sigara içti eşinle sıkıntılıydı sürekli sigara içti doğurdu gayet de sağlıklıydı tabi sonradan sıkıntı yaparsa bilemem çünkü sıkıntılarından dolayı çok sigara içti o

Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
ahh kuzumm cok sevindimm hayirli olsun saglicakla al kucagina bebisinii

benim de butun umitlerim bitti.
bat a 5 gun var.o belirtilerden eser kalmadi yine de bugun gittim test aldim yaptim hic bisey yok. bence ben hamis falan degilim.esimin 20 inde dogumgunuydu supriz yapcaktim planlarim da suya dustu :((

Günaydın arkadaşlar Sabah daha iyi sonuç verirmiş şimdi yine test yaptım kızlar daha belirgin çıktı silik çizgidün akşamdan beri 3 kere yaptım hepsinde silik çıktı bugün şehirdışına çıkacağım için kan versem de sonucunu alamayacağım gittiğim yerde de yaptıramam. Bakalım pek inanamıyorum henüz inşallah bir yanlışlık yoktur. Çünkü vücudumda göğüs ağrısı dışında hiç belirti yok. Bir de regl im iki üç gün gecikebiliyor o sürenin de dolmasını beklicem bu süreçte

Eklentiler

• 836E313D-8707-4F1C-8803-8688FAAFC052.jpeg
    836E313D-8707-4F1C-8803-8688FAAFC052.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın arkadaşlar Sabah daha iyi sonuç verirmiş şimdi yine test yaptım kızlar daha belirgin çıktı silik çizgidün akşamdan beri 3 kere yaptım hepsinde silik çıktı bugün şehirdışına çıkacağım için kan versem de sonucunu alamayacağım gittiğim yerde de yaptıramam. Bakalım pek inanamıyorum henüz inşallah bir yanlışlık yoktur. Çünkü vücudumda göğüs ağrısı dışında hiç belirti yok. Bir de regl im iki üç gün gecikebiliyor o sürenin de dolmasını beklicem bu süreçte
canim hic icinde suphe olmasin gayet net cikmis cizgi resmen hamissin :) benim ilk gebeligimde adetimi bi gun gecmesine ragmen seninkinden daha silikti cizgim

Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
hayırlı olsun gözün aydın :)

Günaydın kızlar Rabbim inşallah hakkın da hayırlısını nasip etsin bnm İki oğlum var birde kızım olsun istiyorum bnm batta 18 Ağustos 6 aydır deniyorum

benim de butun umitlerim bitti.
bat a 5 gun var.o belirtilerden eser kalmadi yine de bugun gittim test aldim yaptim hic bisey yok. bence ben hamis falan degilim.esimin 20 inde dogumgunuydu supriz yapcaktim planlarim da suya dustu :KK43:(
Bende senin gibi canim. En ufak belirti yok. Bat a 6 gun kaldi. Onceki aksam da test yapmistm yok yani :(

0
Umudum azalsa da hala var birazcık :olamaz: ilk gebeligimde bat dan 2 gun once görmüştüm silik cizgiyi o da isikta falan bakınca. Yine oyle olur mu acaba diye düşünüyorum . Umut dünyası işte :dua:
ben varya testin altina flaş bile tuttum :D bugun biraz adet sancisi gibi sancim var.bat a da 5 gun var asl8nda kan versem cikar %70. ama icimden bi his tutuyo beni nedense

Back