- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
- Konu Sahibi zynpzn8989
Birde adetin 4 günü gidicem hem hormon testi bakıcak hem kist geçmiş mi diye inşallah hepimiz biran önce kavuşuruz bebişlerimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh kuzumm cok sevindimm hayirli olsun saglicakla al kucagina bebisiniiKizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
canim sende de var cizgi ins senden de guzel haber alicaz :))fotoğrafta pek belli olmuyor ama atayım arkadaşlar
canim hic icinde suphe olmasin gayet net cikmis cizgi resmen hamissin :) benim ilk gebeligimde adetimi bi gun gecmesine ragmen seninkinden daha silikti cizgimGünaydın arkadaşlar Sabah daha iyi sonuç verirmiş şimdi yine test yaptım kızlar daha belirgin çıktı silik çizgidün akşamdan beri 3 kere yaptım hepsinde silik çıktı bugün şehirdışına çıkacağım için kan versem de sonucunu alamayacağım gittiğim yerde de yaptıramam. Bakalım pek inanamıyorum henüz inşallah bir yanlışlık yoktur. Çünkü vücudumda göğüs ağrısı dışında hiç belirti yok. Bir de regl im iki üç gün gecikebiliyor o sürenin de dolmasını beklicem bu süreçte
hayırlı olsun gözün aydın :)Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah
Canımm bunu duyduğuma çok sevindim tecrübeleriniz çok değerli inşallah inşallahcanim hic icinde suphe olmasin gayet net cikmis cizgi resmen hamissin :) benim ilk gebeligimde adetimi bi gun gecmesine ragmen seninkinden daha silikti cizgim
bat a kac gun varCanımm bunu duyduğuma çok sevindim tecrübeleriniz çok değerli inşallah inşallah
Canım normalde 25 güne bir oluyor buna göre dündü bat. Ama 26-27-28 güne bir olduğum da oluyor. O yüzden de bir iki gün daha bekleme süresi verdim kendimebat a kac gun var
ins gormezsin kirmizi karti canm.hadi hayirlisi bakalim kan verince bize de haber ver olur mu :)Canım normalde 25 güne bir oluyor buna göre dündü bat. Ama 26-27-28 güne bir olduğum da oluyor. O yüzden de bir iki gün daha bekleme süresi verdim kendime
Kızlar yarın büyük gün dua eder misiniz kan vercem
İnşallah canım diline sağlık tabii kan tahlili yaptırınca sonucu buraya da yazarım önümüzdeki hafta :)ins gormezsin kirmizi karti canm.hadi hayirlisi bakalim kan verince bize de haber ver olur mu :)
Bende senin gibi canim. En ufak belirti yok. Bat a 6 gun kaldi. Onceki aksam da test yapmistm yok yanibenim de butun umitlerim bitti.
bat a 5 gun var.o belirtilerden eser kalmadi yine de bugun gittim test aldim yaptim hic bisey yok. bence ben hamis falan degilim.esimin 20 inde dogumgunuydu supriz yapcaktim planlarim da suya dustu (
napalim hayirlisi kuzum.artik eylule ins biz de goruruz cift cizgiyi.Bende senin gibi canim. En ufak belirti yok. Bat a 6 gun kaldi. Onceki aksam da test yapmistm yok yani
Umudum azalsa da hala var birazcık ilk gebeligimde bat dan 2 gun once görmüştüm silik cizgiyi o da isikta falan bakınca. Yine oyle olur mu acaba diye düşünüyorum . Umut dünyası iştenapalim hayirlisi kuzum.artik eylule ins biz de goruruz cift cizgiyi.
ben varya testin altina flaş bile tuttum bugun biraz adet sancisi gibi sancim var.bat a da 5 gun var asl8nda kan versem cikar %70. ama icimden bi his tutuyo beni nedenseUmudum azalsa da hala var birazcık ilk gebeligimde bat dan 2 gun once görmüştüm silik cizgiyi o da isikta falan bakınca. Yine oyle olur mu acaba diye düşünüyorum . Umut dünyası işte