• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) yoktur o zaman... hakikatten şaşı oldum bakarken arkadaşım bakti o da gordü ben de gordum ama secmek zor .... yarin tekrar yapicam

Neye bakmam gerektigini bilemedim ondan göremedim kuzum yanlis anlama foto negatif olunca :) bir de normal cekebilsen aslinda gun isiginda daha belki iyi gorulur

valla heycandan öldük burda hadi bi haber verr soyle guzelindenn

Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah

Kizlarrr değerlerim normal beta 96.04 cıktı hamileyim doktora muayeneye de gittim gebelik mevcut dedi fakat daha henüz çok yeni gelismekte dedi bayram haftası ultrasyonda bebeğini görebilirsin dedi rabbim sen yüzümü güldürdun allahım bebeği olamayan kardeslerimizinde yüzünü güldür insallah

Yaaa ben biliyordum canim idrar testin guzelce belliydi :)Cok cok tebrik ederim insallah saglikli ve rahat bir hamilelik gecirirsin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar. bugün regl günümdü ama henüz olmadım. eczaneden artı med alıp idrar testi yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı ama var yok arası bayağı silik sizce bunu nasıl yorumlamalıyım. yani bir kişi hamile olmasa da o çizgi o kadarcık silik çıkıyor mu yine. bilgisi olan var mı acaba ilk kez test yapıyorum çok heyecanlandım :dua:

Tebrik ederim canım, Rabbim sağlıcakla kucagınıza almanızı nasip etsin

t
tebrik ederim

merhaba arkadaşlar. bugün regl günümdü ama henüz olmadım. eczaneden artı med alıp idrar testi yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı ama var yok arası bayağı silik sizce bunu nasıl yorumlamalıyım. yani bir kişi hamile olmasa da o çizgi o kadarcık silik çıkıyor mu yine. bilgisi olan var mı acaba ilk kez test yapıyorum çok heyecanlandım :dua:
canım resmi at istersen ama ikinci çizgi silik te olsa var demek

fotoğrafta pek belli olmuyor ama atayım arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_7816.JPG
    IMG_7816.JPG
    32,9 KB · Görüntüleme: 75
Cevaplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim yanıtlarınız için aksi gibi de yarın tatile çıkacağız kan tahlili versem bir gün sonra çıkıyor yetişemiyorum.

Katibe35 inşallah olumlu sonuçlanır canım :dua:

Cevaplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim yanıtlarınız için aksi gibi de yarın tatile çıkacağız kan tahlili versem bir gün sonra çıkıyor yetişemiyorum.

Katibe35 inşallah olumlu sonuçlanır canım :dua:
için rahat olsun o çizgi yarim saat sonra çıkmıyorsa ilk 5 dakikada çıktıysa kesim vardır şimdiden gözün aydin

benim bugündü canım ama bazen 3 gün gecikebiliyor. bir üç gün daha beklemeliydim aslında test için ama dayanamadım :D

Back