- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Benim bildigim 2-3 asilamaya ragmen gebelik oluşmuyorsa tüp bebek öneriliyor. Ama aşılamanın tüp bebege göre gebe kalma orani daha düşük sanirimAşılama olmadan direkt tüp bebek yaptırılmıyor mu ?? Rahim filminden sonra birkaç ay daha bekleriz dedi doktor ama sonrasında aşılama yaptırmadan direkt tüp bebek yapılsa .. olmuyor mu ?
Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bence yapılıyodur çünkü aşılamayla süreci daha da uzatmak istemeyebiliriz bize bırakılan bi tercih olmalıAşılama olmadan direkt tüp bebek yaptırılmıyor mu ?? Rahim filminden sonra birkaç ay daha bekleriz dedi doktor ama sonrasında aşılama yaptırmadan direkt tüp bebek yapılsa .. olmuyor mu ?
Aşılama olmadan direkt tüp bebek yaptırılmıyor mu ?? Rahim filminden sonra birkaç ay daha bekleriz dedi doktor ama sonrasında aşılama yaptırmadan direkt tüp bebek yapılsa .. olmuyor mu ?
Benim bildigim 2-3 asilamaya ragmen gebelik oluşmuyorsa tüp bebek öneriliyor. Ama aşılamanın tüp bebege göre gebe kalma orani daha düşük sanirim
Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bence yapılıyodur çünkü aşılamayla süreci daha da uzatmak istemeyebiliriz bize bırakılan bi tercih olmalı
sen hamile değil miydin ya yanlış mı hatırlıyorum, karıştırıyor muyum?
özel mi doktorun? devlet ise orada sıralaması var önce bir bekleme (deneme) süresi--> aşılama --> tüp bebek
devlet doktoru bana bu değerlerinle direk tüp bebek yapabiliriz dedi ama devlet karşılamaz dedi çocuğum olduğu için.
sağlık olsun.. canın sağolsun da yine olur. sorunun ne tam olarak?Ah evet bir kez hamile kaldım ama kalp atışları durdu. Kasımda kürtaj oldum. Senesi dolacak ama gebelik Yok Halen.
Devlette 3 aşılama şartı varmış. 3 aşılamada başarısız olursa tüp bebeği karşılıyormuş devlet. Ama 3 aşılama donemi cok yıpratıcı olur. Göze alamıyor insan.
Alı Osman koyuncuoglunun Özel muayenehanesine gidiyorum. Ama eğer tüp bebek yapalım derse doktor Acıbadem’e gidicem.
Laboratuvar cok önemli. İnsan her yere güvenemiyor. Çoğu özel hastaneye sordum 7-8 bin dedi. Acıbadem Altunizade yi aradım 8Bin dediler. En azından güvenebilirim.
benim şideetli bel ve kasık ağrım oldu dün normalde o şekilde olunca adet olurum hemen ardından şuan beklemedeyimBelirti gösteren var mı?
keşke dinlememeye başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum ama olmuyor işte,bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de bi umut bekliyorumBen artik belirti falan beklemiyorum kizlar. Kendimi dinlemicem. Gerçekten psikolojik olabiliyor cogunlukla. Hep oyle umutlandim sonuç yine adet oldum. Bat günümde ilk idrar testini yapicam. Kesin karar verdim. Benim ilk gebeligim 8+3 iken sonlandi. O saate kadar en ufak bulantim bile olmamisti. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Bir de benim bu adet oncesi yaptigim testlerde de negatif cikmisti zaten yarim saat sonra silik çizgi belirdi. Araştırdım yarim saat sonra cikan sonucu dikkate almayin diyen de oldu, hamilelik olmasa asla cikmaz diyen de oldu. Elbette umutlandim. Ama gebelik olmasa da testlerde gercekten 5 dk sonrasina itibar etmemek gerekiyormus. Bunu ogrendim. Sonuc adet oldum. Kocaman bir hayal kırıklığı. Bundan sonrakilerde 5 dkdan sonra çöpe aticam ve bidahada bakmicam.keşke dinlememeye başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum ama olmuyor işte,bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de bi umut bekliyorum
çok iyi anlıyorum canım yaşadığın hayalkırıklığınıBir de benim bu adet oncesi yaptigim testlerde de negatif cikmisti zaten yarim saat sonra silik çizgi belirdi. Araştırdım yarim saat sonra cikan sonucu dikkate almayin diyen de oldu, hamilelik olmasa asla cikmaz diyen de oldu. Elbette umutlandim. Ama gebelik olmasa da testlerde gercekten 5 dk sonrasina itibar etmemek gerekiyormus. Bunu ogrendim. Sonuc adet oldum. Kocaman bir hayal kırıklığı. Bundan sonrakilerde 5 dkdan sonra çöpe aticam ve bidahada bakmicam.
Kesinlikle canim. Bat oncesi de yapmicam tutucam kendimi. Zaten negatif cikio yuksek ihtimal. Varsa bile moral bozuluo. Ins bu ay olur bakalim bat 15 agustos. Hayal kırıklığı ama ne diyim Rabbim bu ay vermediyse vardir bir bildiği diyorumçok iyi anlıyorum canım yaşadığın hayalkırıklığınıen iyisi batın geçmesini beklemek lazım sabırla.allah inşallah tez zamanda sağlıkla nasip eder umarım..
sağlık olsun.. canın sağolsun da yine olur. sorunun ne tam olarak?
Maddiyatın varsa tüp bebek, beklemek de yorucu 3 aşılama da yorucu ki oranı düşükmüş, ama tüp bebeğin de garantisi yok.. maddi durum elveriyorsa dene tabi. Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?