• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herhangi bir sorun yok görünürde. Rahim filministedi doktor. Ama o da adetten sonraki ilk 3 gunde , adetten sonra hic iliskiye girmeden çekiliyormuş. O zamanı kaçırdığım icin önümüzdeki aya cekinicem insallah. Varsa bir sey çıkar insallah yoktur bir sey.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bana da insallah. Tez vakitte.

Rahim filminden de biraz korkuyorum ama mecbur cekincez artık.
Basa gelen cekiliyor canim. Allah kolaylik versin insallah.

Herhangi bir sorun yok görünürde. Rahim filministedi doktor. Ama o da adetten sonraki ilk 3 gunde , adetten sonra hic iliskiye girmeden çekiliyormuş. O zamanı kaçırdığım icin önümüzdeki aya cekinicem insallah. Varsa bir sey çıkar insallah yoktur bir sey.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bana da insallah. Tez vakitte.

Rahim filmi sıkıntılı bi olay değil canım anestezili olmanı tavsiye ederim haberin dahi olmuyo olanlardan

8 Ağustos reglim büyuk ihtimalle başlaması lazım bakalım bekliyorum, eşim benden daha sabirsız ve meraklı daha evliligimizin 1. Yılı bitmedi bile acele etmiyorum kafa rahat olunca olma ihtimali daha yüksek stres yapmayin kizlar, Allah isteyen herkese nasip etsin

yok canım benim 29 temmuz hatta bugün yarın bile olabilir gibi ,bat 5 ken yaptım negatifti ultra erken gebelik testim:110:
Tatlım biiir sürü kişi yapıyor erken gebelik ve çıkmayanları da çokkk okudum hiç panik yapma adet günü geçene kadar test yapıp moralini bozma derim bak ben dayanıyorum bat 2 agustos

Tatlım biiir sürü kişi yapıyor erken gebelik ve çıkmayanları da çokkk okudum hiç panik yapma adet günü geçene kadar test yapıp moralini bozma derim bak ben dayanıyorum bat 2 agustos
yapmayacaktım ama dayanamadım yine malesef :KK17: nasip bakalım bekliyoruz, Allah hayırlısıyla versin inşallah , olmazsa da yeni ay yeni umutlar :KK55:

8 Ağustos reglim büyuk ihtimalle başlaması lazım bakalım bekliyorum, eşim benden daha sabirsız ve meraklı daha evliligimizin 1. Yılı bitmedi bile acele etmiyorum kafa rahat olunca olma ihtimali daha yüksek stres yapmayin kizlar, Allah isteyen herkese nasip etsin
Bat larımız aynı canım birlikte takip edelim InşAllah güzel haberlerimizi alalım:anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Benim aşılama yapıldı canım 12 . Gün kan testi yapalım dedi doktorum ama kararsızım doktora göre 6 ağustosta test yapmam lazım benimde adetimi bekleyesim var sanki
Doktorun daha iyi bilir canım ben hiç doktora gitmedim henüz denemeye baslayali 5 Ağustosta üç ay olacak ama masallah eşim son iki aydır hamile kalmiyorsun deyip duruyor bir gün girisicem :sinirli::sopa:cok sinirleniyorum

Bazı makineler ağrılı oluyomuş c kollu makinelerde ağrı sızı minimummuş. Yarın çektircem ben istersen sonrasında önerebilirim ağrım olmazsa

Doktorun daha iyi bilir canım ben hiç doktora gitmedim henüz denemeye baslayali 5 Ağustosta üç ay olacak ama masallah eşim son iki aydır hamile kalmiyorsun deyip duruyor bir gün girisicem :sinirli::sopa:cok sinirleniyorum
Hamile kalmıyosun da ne demek bu işler beylik lafı demeye gelmez belki de kalmamanıza neden eşiniz?

Ben ilk gebeligim de 2. Denemede kaldim. Bu ay 3. Olcak. Bakalim beklicez. Belki de yine tutmayacak. 7. Denemede tutan arkadasim var hicbir problem olmadığı halde. Kaldi ki saglikli ciftin her ay gebelik oranı yüzde 25. Eşin sana iyice stres yaptıracagina aksine telkin etmeli seni diye düşünüyorum kusurabakma canm o_O:KK17:

Ben ilk gebeligim de 2. Denemede kaldim. Bu ay 3. Olcak. Bakalim beklicez. Belki de yine tutmayacak. 7. Denemede tutan arkadasim var hicbir problem olmadığı halde. Kaldi ki saglikli ciftin her ay gebelik oranı yüzde 25. Eşin sana iyice stres yaptıracagina aksine telkin etmeli seni diye düşünüyorum kusurabakma canm o_O:KK17:
Herşey nasip tabi canım ben 18 aylık evliyim sıkıntımız olmadığı halde daha nasip olmadı bebeğim:(

Back