- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Hadi insallah hemen hemen ayni gunlerde bat :)Ilk denememizde kimyasal gebelik ile hamileliğim sonlanmisti kızlar bu ay 4,denememiz olcak tekrar inş tutar ,bat 16 agustos
Ben hiç duymadim canim. Ne icin kullanılıyor?arkadaşlar merhaba dün itibariyle doktorum esıme proman k vıtamını baslattı bende prowomen kullanıyorum bu ılacı kullanınız oldumu?
Bizim doktorumuz da eşime kullanmasını söylemişti. Sperm kalitesi için.arkadaşlar merhaba dün itibariyle doktorum esıme proman k vıtamını baslattı bende prowomen kullanıyorum bu ılacı kullanınız oldumu?
Inşallah ya Rabbim hepimize nasip etsin. Evlat özlemi ayrı bisey...Benimde 20 ağustos. Bi yıldır istiyoruz. Cumartesi günü rahim filmi çektircem inşallah bu ay olur. Olmazsa aşılama dediler. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Benimde 20 ağustos. Bi yıldır istiyoruz. Cumartesi günü rahim filmi çektircem inşallah bu ay olur. Olmazsa aşılama dediler. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Amiinn insallah :) hepimiz sonuclari yazarız kizlarBenim de 8 agustos kızlar bu ay geç yumurtluyorum bir iki gün
İnşallah hepimiz gebelik testlerinde o tatlı pembe ince güzel şirin ikinci çizgiyi görürüz
Ay inşallahh olur aşılama istemiyorum çünkü hiç. Hepimiz tez vakitte alırız inşallah güzel haberleriRahim filminden sonra gebe kalıyolar genelde :)
İnşallah senin de olur kuzum
Istersen görüş canim. Aklında soru isareti kalmasin. Insanin bu dönemde strese girmemesi oldu mu olcak mi bi sorun var mi yok mu doye dusunerek kendini yemesi de engel olabiliyor bazen gebelige hicbir sorun yokken bile.. icin rahat eder en azindan diye düşünüyorumKızlar ben de rahim filmi istiyorum aslında ama bir defa kimyasal geçirdiğimi doktora söyledim, hamile kalabiliyorsun ona gerek yok dedi, başka bi doktorla da gorusmelimiyim sizce
Benim bildigim adetten sonra cekilir. Filmde rahim icine ilac verildigi icin adet zamanında riskli olabiliyormuş oyle duymuştum. Adet kanı o ilaclarla birlikte karın icine gidebiliyormusBenim de bir kizim var ikinci 2 yildir olmuyo ben de rahim filmi çekilmeliyim gibi geliyo adet gunu mu cekilir acaba ve kendi talebimizle olur mu bilen var mi
Ay inşallahh olur aşılama istemiyorum çünkü hiç. Hepimiz tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?