- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 41
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Tedavi yöntemi ile ilgili konuşmadık. Adetimin 2. Günü muayene oldum ignelere başladık. Sonuç ne ilaca nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Benim amh degerim düşük. Yumurta rezervim azalmış. Kontrollerimi tup bebek merkezindeki doktorum değil başka doktor yapıyor. Yarı tup bebek merkezindeki doktoruma gideceğim bakalım bana süreç ilgili ne önerecek. Bu kez rahatı çok şükür. Önceki tedavimde çok stresliydim. Bayrama denk geldi.Plm123 İyi akşamlar, benzer zamanlarda başlamışız tedaviye.
Sonu güzel olsun
Benim de yarın yumurta toplamam var...
İnsan her gittiğinde duyduğu olumsuzluğa odaklanıyor mutlaka.
Zor bir tedavi, kolay değil ki...
Dünyanın iğnesini, ilacını kullanıyoruz.
Bir süre sonra fiziken ve psikolojik olarak insan baya yoruluyor...
Ama çıktı bir yola, sonuçlar bu yolda olan herkes için güzel olur, mutluluk olur inşallah...
Stres te tedaviyi, yımurtaların gelişimini olumsuz yönde etkiliyor.
Biraz telkin edin kendinizi, benim de yumurtalarım sona doğru gelişiyor...
Önemli olan bir tane de olsa sağlıklı bir embriyo elde edebilmek...
Sizin durumunuzla ilgili birşey söyledi mi doktırunuz, ya da embriyo havuzu oluşturmayı falan teklif etti mi?
herşey gonlunuzce olsun bnmde ılkı kımyasaldı bugun baslıcam ınsaallah ıkıncı tedavıye sız kımn hastasısınız?Tedavi yöntemi ile ilgili konuşmadık. Adetimin 2. Günü muayene oldum ignelere başladık. Sonuç ne ilaca nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Benim amh degerim düşük. Yumurta rezervim azalmış. Kontrollerimi tup bebek merkezindeki doktorum değil başka doktor yapıyor. Yarı tup bebek merkezindeki doktoruma gideceğim bakalım bana süreç ilgili ne önerecek. Bu kez rahatı çok şükür. Önceki tedavimde çok stresliydim. Bayrama denk geldi.
Merhaba hanimkar, mesajlari okumadan basligi görüp hemen yazdım. İlk firsatta mesajlarinizi sa okuycam insaallah. Bende 5. Tup vevek tedavisindeyim. DobdurulDon embriyolar nasibse bu ay transfer olacak. Hepinize dua eder, dua beklerim. Hayırlı bayramlar
merhaba cnm ınsaallah bu sefer cabalarının sonucunu alırsın.Merhaba hanimkar, mesajlari okumadan basligi görüp hemen yazdım. İlk firsatta mesajlarinizi sa okuycam insaallah. Bende 5. Tup vevek tedavisindeyim. DobdurulDon embriyolar nasibse bu ay transfer olacak. Hepinize dua eder, dua beklerim. Hayırlı bayramlar
merhabalar inşallah bu kez olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Iyi bayramlarMerhaba hanimkar, mesajlari okumadan basligi görüp hemen yazdım. İlk firsatta mesajlarinizi sa okuycam insaallah. Bende 5. Tup vevek tedavisindeyim. DobdurulDon embriyolar nasibse bu ay transfer olacak. Hepinize dua eder, dua beklerim. Hayırlı bayramlar
Canım o öyle deniyorda daha fazlada çıkabiliyor daha azda çıkabiliyor bana da solda 1tane 18 3 tanede 10 mm var sağda 1tane 10 mm var dendi 15 yumurta toplandı 9 u işlem gördü kalbini ferah tut rabbim in dediği olur1 tane 18 mm folikulum varmış. 3 tane de 9 10 mm civarında olan varmış. Perşembe günü opu yapılacak. Ignelere rağmen te yumurta. Çok canim sıkıldı. Benim zaten ignesiz her ay 1 tumurtam oluyordu. Bari 2 tane toplanabilseydi. Olacak oldu mu tek yumurta da yetiyor ama moral iste ister istemez bozuluyor. Dr senin yavaş gelişmiş birdahaki ay hızlı da gelişebilir belli olmaz dedi.
Su an çok ferahladim çok tesekkurlerCanım o öyle deniyorda daha fazlada çıkabiliyor daha azda çıkabiliyor bana da solda 1tane 18 3 tanede 10 mm var sağda 1tane 10 mm var dendi 15 yumurta toplandı 9 u işlem gördü kalbini ferah tut rabbim in dediği olur
Hakkında hayırlısı olsun. Inşallah Inşallah kısa zamanda olur da kucağına da alırsın.Yazmayi unuttum progesteron yuksek ciktigi icin embriyolar iyi olursa dondurulacak.bi dahaki ay transfer olacak...