- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- Konu Sahibi Thelittleprince
Sen nasılsın Canım nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile heyecanlandım, yarın sonucu öğrenince benimle de paylaşmayı unutma olur mu?Evet Canım yarın
Var İnan
Bir yandan merak bir yandan korku
Zaten sonuca ben bakamam sanırım
Canım, benimde bu sabah kontrolüm vardı, yarın sabaha tekrar çağırdılar.Sen nasılsın Canım nasıl gidiyor
İnşallah başarılı bir tedavi olur CanımCanım, benimde bu sabah kontrolüm vardı, yarın sabaha tekrar çağırdılar.
Aslında erken ama önden giden yumurtam var birkaç tane.
Bu gün 7.günü tedavinin, yarın belli olacak OPU günüm.
Paylaşırım zaten...
Amin canımmm...İnşallah başarılı bir tedavi olur Canım
Paylaşırım tabi ki
İnşallah mutlu haberi paylaşmak nasip olur
Canim hic erken değil icin rahat olsun ben 8, gunu catlatma ignesi oldum 10, gun opu oldu. bende iyiyim canim cok sukur bugun aradilar 3, gunumuzdu bugun. hala 6 adet embriyo bolunmeye devam ediyorlarmis. cuma gunune yani 5, gune goturmeye karar verilmis kalan embriyolar dondurulcak cumu gunu insallah. Adet oluncada bana histeroskopi olcak. merak ettigim birsey var adet bitiminde histeroskopi olduktan sonra bi adet donemi dahami bekliycem transfer icin bilen varmiki?azra3434 canım merhaba, herşey yolunda gibi şimdilik.
Bu sabah kontrolüm vardı yine.
Tedavinin 7.günü, yarın tekrar çağırdılar. Muhtemelen haftasonu da Opu derler..
Bana biraz erken geldi ama bakalım...
Sen nasılsın?
Embriyolardan haber var mı?
hic test yaptinizmi, gercekten bende heyecanlandim sizin icin insallah olumlu sonuc alirsiniz.Evet Canım yarın
Var İnan
Bir yandan merak bir yandan korku
Zaten sonuca ben bakamam sanırım
Canım benim teşekkür ederim, içimi rahatlattın...Canim hic erken değil icin rahat olsun ben 8, gunu catlatma ignesi oldum 10, gun opu oldu. bende iyiyim canim cok sukur bugun aradilar 3, gunumuzdu bugun. hala 6 adet embriyo bolunmeye devam ediyorlarmis. cuma gunune yani 5, gune goturmeye karar verilmis kalan embriyolar dondurulcak cumu gunu insallah. Adet oluncada bana histeroskopi olcak. merak ettigim birsey var adet bitiminde histeroskopi olduktan sonra bi adet donemi dahami bekliycem transfer icin bilen varmiki?
Hiç yapmadım korktuğum içinhic test yaptinizmi, gercekten bende heyecanlandim sizin icin insallah olumlu sonuc alirsiniz.
Ne güzel haber gözünaydın inşallah sağ Salim kucağına alırsınBugun embriyolarimin 2, gunu 6 si devam ediyor yarin karar verilcek dondurulcakmi yoksa devammi ettirilecekler diye
Canım bu kez epey sabırlı çıktımSvltr canım bravo sana.
Ben dayanamazdım sanırım, ki dayanamamış bir gün önce yapmıştım bende çıkmıştı aslında
Kendi kontrolümden çok, senin sonucun için heyecanlanıyorum
Svltr canım, nasılsın?Canım bu kez epey sabırlı çıktım
Bende kendime şaşıyorum
Dediğim gibi meraktan çatlıyorum aslında
Ama korktuğumdan yarın bile gitmek istemiyorum
Zor bir süreçmiş gerçekten
Sağolasın Canım alakan için
İnşallah hepimiz mutlu mutlu haberler alırız
Canım maalesef sonuç negatif
Svltr canım... Vakti gelmemiş demek, vakti gelince olacaktır.Canım maalesef sonuç negatif
Nasip zamanı gelmemiş demek ki
canim bugun haber geldi 6 embriyodan biri durmus 4 u blastokist evresindeymis donduruluyo. son bi taneside gelisimi yavasmis bugun 4, gun seviyesindeymis iste onuda takip ediyorlarmis yarin durama gore dondurulacakmis ayri olarak. histeroskopi icin adet olmayi bekliyorum. aradim histeroskopiden sonra ne zaman transfer yapiyorsunuz dedim. histeroskopiden sonra polip oldugu icin once planlama yapilcagini endokrin ilaclarina baslanacagini estrofen vs vereceklerini yani histeroskopiden6 hafta sonra transferim olabilcegini soyledi ama yapisiklik perde vs birsey varsa spral takilirsa 2,3 ay beklenebildigini soyledi benden boyle canim