2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
Merhaba kızlar. Benimde 13 ağustosta transferim gerçekleşti. Doktorum Prof. Batuhan Özmen. Yarın 12. Gün beta hCG ‘ye baktıracağım. O kadar tuhaf duygular içindeyim ki anlatamam. Sonucu çok merak ediyorum.

Merhaba kızlar. Benimde 13 ağustosta transferim gerçekleşti. Doktorum Prof. Batuhan Özmen. Yarın 12. Gün beta hCG ‘ye baktıracağım. O kadar tuhaf duygular içindeyim ki anlatamam. Sonucu çok merak ediyorum.
Hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz benim bu gün 7. Günüm meraktan deli oluyorum

Hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz benim bu gün 7. Günüm meraktan deli oluyorum
Ay hadi inşallah Son günler daha zor geçiyor. Uyku uyuyamıyorum. İçimde de bir tedirginlik. Bu süreç insanı çok yıpratıyor. Sen nasıl atlatıyorsun? İnşallah sende sağ Salim kucağına alırsın bebeğini.

Ay hadi inşallah Son günler daha zor geçiyor. Uyku uyuyamıyorum. İçimde de bir tedirginlik. Bu süreç insanı çok yıpratıyor. Sen nasıl atlatıyorsun? İnşallah sende sağ Salim kucağına alırsın bebeğini.
Komik ama dün idrarda test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu tatili fırsat bilip ailemin yanına geldim ama burda da hiç zaman geçmiyor bu gün çok sık idrar a çıkmaya başladım pozitif sonuç alanlar sizde böyle oldumu acaba?

J Jenniferxx sürecin en heyecanlı kısmındasın...
Güzel haberlerini alırız inşallahh

Ben de hafif ohss oldugu icin kontrole cagirip karnimdan ultrasonla bakiyorlar.o yuzden merkeze gidiyorum.yarin yine gitcem ama telefonla gun asiri ariyorlar

J Jenniferxx merhabalar, dün test günündü diye hatırlıyorum...
Test yaptın mı?
Güzel haberlerini bekliyorum:dua:
Merhaba bi süredir bu grubu takipteyim .bende sizi merak ettim kac gündür iğne kullanıyorsunuz ?ne zaman opu olacak? Bende bu ay adete bir hafta kala basladı doktorum. İlk tüp denemem nasıl bir sürec beni bekliyor bilmiyorum.adet olunca yumurta geliştiren iğnelere başlayacağız o iğneler şimdikinden farklımı?şu an lucrin kullanıyorum hiç canım yanmıyor sonrasında kullanacagım iğneler nasıl olacak acaba?

Merhaba bi süredir bu grubu takipteyim .bende sizi merak ettim kac gündür iğne kullanıyorsunuz ?ne zaman opu olacak? Bende bu ay adete bir hafta kala basladı doktorum. İlk tüp denemem nasıl bir sürec beni bekliyor bilmiyorum.adet olunca yumurta geliştiren iğnelere başlayacağız o iğneler şimdikinden farklımı?şu an lucrin kullanıyorum hiç canım yanmıyor sonrasında kullanacagım iğneler nasıl olacak acaba?
limoncicegi41 limoncicegi41 merhaba... Tedavin hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsıın dilerim...
Ben adetin 2.günü başladım tedaviye, günde birkaç iğne oluyordum yaklaşık 10 gün sürdü iğneler
12.gün Opu oldum ve yumurtalar toplandı.
ilk gittiğimde 3 gün sonraya randevu verdiler sonrasında 2 günde bir, sonlara doğru ise her gün gittik kontrole.
Şimdi embriyo gelişimlerini takip ediyoruz.
Ben hemen transfer olmayacağım birkaç ay sonra ye düşünüyoruz...
Doktorum Bülent Tıraş.
Sen nerede yaşıyorsun?
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?

Slm kizlar bugun yumurta toplama gununden sonraki 5.gün...3 tane embriyo kalmis saglikli...dondurdular..doktorum regli olunca 3.gun gel bakicaz dedi.transfer yapamayabilirim bi dahaki regli donemine kalabilir dedi bakalim neler olcak

X