- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Merhaba, iyi bayramlar...Selam kızlar bende 3 gün önce tedaviye başladım hepimiz için hayırlı olsun hayırlısı olsun inşallah canlar
Merhaba, embriyolarınızın gelişimi için size bilgi vermiyorlar mı telefonla?Bu sabah kontrol icin gittim 5 embriyodan 4 tanesi yasiyormus...cumartesi yeniden gitcem bakalim umarim 4 ü de yaşar...
Çok teşekkür ederim canım seninde bayramın kutlu olsun Hatay mozaik tüp bebek merkezinde başladım 4.denemem buMerhaba, iyi bayramlar...
Tedaviniz hayırlı olsun.
Siz nerede başladınız tedaviye?
Canım inşallah bu son tedavin son olur...Çok teşekkür ederim canım seninde bayramın kutlu olsun Hatay mozaik tüp bebek merkezinde başladım 4.denemem bu
Hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz benim bu gün 7. Günüm meraktan deli oluyorumMerhaba kızlar. Benimde 13 ağustosta transferim gerçekleşti. Doktorum Prof. Batuhan Özmen. Yarın 12. Gün beta hCG ‘ye baktıracağım. O kadar tuhaf duygular içindeyim ki anlatamam. Sonucu çok merak ediyorum.
Ay hadi inşallah Son günler daha zor geçiyor. Uyku uyuyamıyorum. İçimde de bir tedirginlik. Bu süreç insanı çok yıpratıyor. Sen nasıl atlatıyorsun? İnşallah sende sağ Salim kucağına alırsın bebeğini.Hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz benim bu gün 7. Günüm meraktan deli oluyorum
Komik ama dün idrarda test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu tatili fırsat bilip ailemin yanına geldim ama burda da hiç zaman geçmiyor bu gün çok sık idrar a çıkmaya başladım pozitif sonuç alanlar sizde böyle oldumu acaba?Ay hadi inşallah Son günler daha zor geçiyor. Uyku uyuyamıyorum. İçimde de bir tedirginlik. Bu süreç insanı çok yıpratıyor. Sen nasıl atlatıyorsun? İnşallah sende sağ Salim kucağına alırsın bebeğini.
J Jenniferxx sürecin en heyecanlı kısmındasın...Merhaba kızlar. Benimde 13 ağustosta transferim gerçekleşti. Doktorum Prof. Batuhan Özmen. Yarın 12. Gün beta hCG ‘ye baktıracağım. O kadar tuhaf duygular içindeyim ki anlatamam. Sonucu çok merak ediyorum.
Amin inşallah. Allah razı olsun.
Evet pazartesi yumurtalar toplandi sali ve persembe aradilar.cmtesi de arayacaklarini soylediler:)Merhaba, embriyolarınızın gelişimi için size bilgi vermiyorlar mı telefonla?
J Jenniferxx merhabalar, dün test günündü diye hatırlıyorum...Ben hiç idrar testi yapmadım. Yapanlar varsa söylesin. Sık idrara çıkma bende de var.
Merhaba bi süredir bu grubu takipteyim .bende sizi merak ettim kac gündür iğne kullanıyorsunuz ?ne zaman opu olacak? Bende bu ay adete bir hafta kala basladı doktorum. İlk tüp denemem nasıl bir sürec beni bekliyor bilmiyorum.adet olunca yumurta geliştiren iğnelere başlayacağız o iğneler şimdikinden farklımı?şu an lucrin kullanıyorum hiç canım yanmıyor sonrasında kullanacagım iğneler nasıl olacak acaba?J Jenniferxx merhabalar, dün test günündü diye hatırlıyorum...
Test yaptın mı?
Güzel haberlerini bekliyorum
Evet. Bugün tahlil yaptırdım. Oradan geliyorum zaten.Test sonucum pozitif Allah sana da nasip etsin inşallah. Değişik bir duyguJ Jenniferxx merhabalar, dün test günündü diye hatırlıyorum...
Test yaptın mı?
Güzel haberlerini bekliyorum
Aayyy gözün aydınn cokkk sevşndimm darısı bize arkadasım.Evet. Bugün tahlil yaptırdım. Oradan geliyorum zaten.Test sonucum pozitif Allah sana da nasip etsin inşallah. Değişik bir duygu
Amin canımmm, ne güzel bir haberr...Evet. Bugün tahlil yaptırdım. Oradan geliyorum zaten.Test sonucum pozitif Allah sana da nasip etsin inşallah. Değişik bir duygu
Merhaba bi süredir bu grubu takipteyim .bende sizi merak ettim kac gündür iğne kullanıyorsunuz ?ne zaman opu olacak? Bende bu ay adete bir hafta kala basladı doktorum. İlk tüp denemem nasıl bir sürec beni bekliyor bilmiyorum.adet olunca yumurta geliştiren iğnelere başlayacağız o iğneler şimdikinden farklımı?şu an lucrin kullanıyorum hiç canım yanmıyor sonrasında kullanacagım iğneler nasıl olacak acaba?